تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن از اندك خدا خشنود مى شود و بسيارش او را ناراحت نمى كند و منافق از اندك خدا نا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819493050




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

200 هزار لرستاني در بافتهاي فرسوده زندگي مي كنند/عدم استقبال مردم از تسهيلات نوسازي


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 200 هزار لرستاني در بافتهاي فرسوده زندگي مي كنند/عدم استقبال مردم از تسهيلات نوسازي
خرم آباد - خبرگزاري مهر: با وجود لرزه خيزي استان لرستان به گفته مدير كل مديريت بحران استان لرستان بيش از 200 هزار لرستاني در بافتهاي فرسوده زندگي مي كنند.

رضا آريايي در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر هزار و 130 هكتار بافت فرسوده و نامقاوم در استان لرستان وجود دارد.

وي با اشاره به تعداد جمعيتي كه در اين بافتهاي فرسوده زندگي مي كنند عنوان كرد: هم اكنون بيش از 220 هزار نفر در اين بافتها زندگي مي كنند.

مدير كل مديريت بحران استان لرستان اعلام كرد: خرم آباد و بروجرد بيشترين بافت فرسوده را دارند.

آريايي ميزان بافت فرسوده شهرستان خرم آباد را 257 هكتار عنوان كرد و گفت: همچنين شهرستان بروجرد نيز 265 هكتار بافت فرسوده دارد.

وي با تاكيد براينكه براي نوسازي اين بافتهاي فرسوده از سوي اداره كل مسكن و شهرسازي استان تسهيلاتي به متقاضيان پرداخت مي شود عنوان كرد: متاسفانه از سوي صاحبان اين بافتهاي فرسوده استفاده چنداني از تسهيلات براي نوسازي، مقاوم سازي و بهينه سازي ساختمانها نشده است.

بنابر اين گزارش در حال حاضر بيشترين بافت فرسوده در ميان شهرهاي استان در دو شهر خرم آباد و بروجرد وجود دارد كه با توجه به قرار گرفتن اين دو شهر در محدوده لرزه خيزي چاره انديشي در اين زمينه ضروري است.

وقوع زلزله هاي متعدد در شهر بروجرد كه همواره با خساراتي همراه بوده خود به تنهايي نمونه اي از تبعاتي است كه در صورت وقوع زلزله اي ديگر مي تواند گريبان شهرهاي استان را بگيرد و خسارات جبران ناپذيري به بار بياورد.

وقوع زمين لرزه‌هاي مخرب در سيمره، دشت سيلاخور و بروجرد در ادوار مختلف تاريخي بهترين گواه لرزه خيزي اين منطقه است.

به طور كلي روندهاي ساختاري فعال و گسلهاي لرزه زا در زاگرس امتداد شمال باختري - جنوب خاوري دارند و اصلي ترين اين گسلها در محدوده استان لرستان گسل اصلي جوان زاگرس، گسل معكوس اصلي زاگرس و گسل لرزه خيز دورود است.

زلزله فروردين ماه سال 85 شهرستان بروجرد يكي از زلزله هاي شديد سالهاي اخير در استان لرستان است كه موجب خسارات جدي به شهرستانهاي بروجرد، دورود، خرم آباد و الشتر شد.

براساس گزارش شبكه‌هاي لرزه نگاري وابسته به مركز لرزه نگاري كشوري موسسه ژئوفيزيك دانشگاه تهران اين زمين لرزه در ساعت چهار و 47 دقيقه صبح روز جمعه 11 فروردين اتفاق افتاد و 63كشته و يك هزار و 428 زخمي برجاي گذاشت.

در جريان زلزله دشت سيلاخور در سال 85 بيش از 40 هزار واحد خانه روستايي و شهري در شهرستانهاي مختلف استان به ويژه بروجرد تخريب شد كه اين تعداد واحد مسكوني ظرف مدت زمان كوتاه 15 ماهه نوسازي شدند.

زلزله رخ داده در سال 1385 شهرستان بروجرد منجر به وارد آمدن بيش از 555 ميليارد تومان خسارت به اين شهرستان و توابع آن شد.

به هر حال زلزله بروجرد نشان داد كه لرستان هيچگاه از هراس وقوع زلزله در امان نخواهد بود، موضوعي كه بايد مورد توجه متوليان امر در زمينه بازسازي بافت هاي فرسوده شهري و روستايي قرار گيرد.

كد خبر: 2192549

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۱۹ - ۱۱:۴۴

سه شنبه 19 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن