واضح آرشیو وب فارسی:فارس: به بهانه درگيري رسانهاي خسرويوفا و عليآبادي و نامحرم بودن خبرنگارانوقتي حرمت امامزاده را متولي نگه نميدارد
رئيس و نايبرئيس كميته ملي المپيك اختلافشان در زمينه فروش ساختمان گاندي را رسانهاي كردند اما درنهايت اين خبرنگاران بودند كه از حضور در جلسه هيئت اجرايي براي صدور راي نهايي محروم شدند.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، مدت زيادي از زماني كه محمود خسرويوفا، نايبرئيس كميته ملي المپيك از خبرنگاران دعوت كرد تا در فدراسيون جانبازان و معلولان درباره فروش ساختمان صحبت كند نميگذرد. نهم آذرماه بود. البته به خبرنگاران نگفتند موضوع نشست خبري خسرويوفا چيست و آنها هم با بيان اينكه همين چند روز قبل وي در يك نشست خبري درباره هفته پارالمپيك صحبتهايش را انجام داده بود پس موضوع اين جلسه چيست، نهم آذر به فدراسيون جانبازان و معلولان رفتند.
وي در بعدازظهر نهم آذر صحبتهاي زيادي را مطرح كرد و صحبت از شكايت عليآبادي رئيس كميته ملي المپيك از وي به ميان آورد و گفت: «امروز نامهاي به دست من رسيد كه عليآبادي بابت فروش ساختمان كميته ملي المپيك به جاي متهم يا متهمان از من شكايت كرده است در حالي كه من عضو هيئترئيسه هستم و خودي محسوب ميشوم.» اما فرداي همان روز يعني در تاريخ 10 آذر محمد عليآبادي درباره اين حرف خسرويوفا، گفت: «شكايتي نكردهام خسرويوفا مباحثي را مطرح كرده بود كه در هيئت اجرايي مورد بررسي قرار گرفت. از برخي رفتارهاي وي گلهمند بودم. رفتار سازماني حكم ميكرد تا مشكلات داخل سازمان در آن مطرح، رسيدگي و حل شود. در حالي كه خسرويوفا موارد خود را در خارج از اين حيطه عنوان كرده بود كه باعث به وجود آمدن دلخوريها شده بود.»
صحبتهاي طرفين به اينجا خلاصه نشد و هر دو طرف در مصاحبههاي مختلف اتهاماتي را عليه يكديگر مطرح كردند و چند روزي حاشيههاي كميته ملي المپيك سوژه رسانههاي داخلي بود.
دو روز بعد از نشست نايبرئيس، رئيس كميته براي اينكه از قافله عقب نماند در دفاع از خود تعدادي از خبرنگاران را به دفترش دعوت كرد و ضمن ارائه اسنادي، توضيحاتي را مطرح كرد.
وي با بيان اينكه تمايلي ندارد از كلمه «دروغ» استفاده كند، صحبتهاي خسرويوفا را خلاف واقع عنوان كرد و گفت: «بحث خسروي وفا با كميته است، هيچ گونه ايرادي در فروش ملك وجود ندارد.»
وي ادامه داد: «متاسفم كه خسروي وفا چنين مصاحبهاي كرده كه رسانههاي دوست و دشمن آن را پوشش ميدهند. اخبار كميته در سطح جهان منتشر ميشود، او تهمت ناروا زده و بازگرداندن حيثيت كار سختي است آن هم مسائلي كه اثبات نشده است. نقش من در فروش ملك يك يازدهم بود.»
بعد از پايان اين صحبتها، قرار شد اعضاي هيئت اجرايي در جلسات مختلف با همكاري كميسيون حقوقي كميته اظهارات طرفين را مورد بررسي قرار دهند و در پايان هم با اينكه اعلام شده نتيجه نهايي روز دوشنبه اعلام ميشود، اما اين اتفاق رخ نداد و رئيس كميسيون حقوقي وقت بيشتري را براي بررسي اظهارات طرفين درخواست كرد.
اين اتفاقات در حالي رخ داد كه رئيس و نايبرئيس با دعوت از خبرنگاران صحبتهايشان را رسانهاي كردند و اگرچه تعدادي از اعضاي مجمع از اين موضوع ناراحت بودند و اعتقاد داشتند بهتر است چنين مطالبي در داخل جلسات اعضا بحث شود، اما به نظر ميرسد عليآبادي و خسرويوفا تشخيص دادند حل اين موضوع با مطرح كردن در رسانهها بهتر است.
در حالي كه اعلام شده بود قرار است نتيجه نهايي دوشنبه اعلام شود، اعضاي هيئت اجرايي به روابطعمومي كميته ملي المپيك اعلام كردند خبرنگاران اجازه ورود به داخل كميته را ندارند چرا كه اين موضوع داخلي است.
حتي آنها اعتقاد داشتند در هيچ كجاي اساسنامه كميته نيامده است كه رسانهها بايد هر هفته در جلسات حضور داشته باشند. البته اين نكته را فراموش نكنيم كه خبرنگاران هيچ وقت در داخل جلسات نميرفتند و بعد از پايان جلسات مصاحبههاي خود را انجام ميدادند.
حالا سوال اينجاست؛ رئيس و نايبرئيس محترم كميته ملي المپيك! اگر اين جلسه داخلي است و خبرنگاران اجازه ورود ندارند، چرا به طور جداگانه با دعوت از آنها صحبتهايتان را رسانهاي كرديد؟ اگر اينطور نيست چرا روز گذشته آنها اجازه ورود پيدا نكردند؟
هميشه از قديم ميگفتند حرمت امامزاده با متولي است، حرمتي كه اينبار از سوي متوليان رعايت نشده اما درنهايت اين خبرنگاران هستند كه نامحرم ميشوند.
خبرنگاران به دليل رسالت خبري كه بر دوش دارند هر هفته اخبار اين كميته را با وجود برخي ناملايماتي كه بود پوشش دادند، اما هنگامي كه بحثهاي مهمي پيش ميآيد ديگر اجازه ورود ندارند.
اعضاي هيئت اجرايي حتي به خود زحمت پاسخ به تلفنهايشان را هم نميدهند و شب گذشته با پايان جلسه بارها با تعدادي از آنها تماس گرفته شد، اما هيچ پاسخي داده نشد.
انتظار اين است، رسانهها براي كمك به ورزش و پوشش اخبار كميته هميشه در برنامهها حضور داشتهاند و بهتر است حالا كه چنين اتفاقاتي رخ داده، آنها را فراموش نكرده و ناديدهشان نگيريم. رسانهها بخشي از جامعه هستند كه قطعاً ميتوانند در كمك به ورزش موثر باشند.
انتهاي پيام/د
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]