تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840653537




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احداث شهرك سينمايي جديد در اطراف تهران


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: احداث شهرك سينمايي جديد در اطراف تهران
معاون سيما از راه‌اندازي شهرك سينمايي جديد با وسعت ۱۰۰۰ هكتار در اطراف تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در اين نشست مديران صداوسيما و كارگردانان بيش از چهار و نيم ساعت به گفت‌وشنود نشستند كه در آن اولويت‌هاي رسانه‌اي و نيز مسائل و ايده‌هاي كارگردانان تلويزيوني بحث و بررسي شد.

به دليل طولاني شدن بحث‌ها، مقرر شد نشست بعدي نيز با حضور كارگردانان برگزار شود.

جمال شورجه، سيروس مقدم ، فرج الله سلحشور ، پرويز شيخ طادي، داريوش فرهنگ، مرضيه برومند، محمد حسين لطيفي، حميد لبخنده، حسين سهيلي زاده ، فلورا سام، محمدرضا آهنج، مسعود آب پرور، فريدون جيراني، رامبد جوان ، سروش صحت، مجيد صالحي، جواد رضويان، مسعود شاه محمدي، محمدرضا ورزي، سيد ضياء الدين دري،مسعود اطيابي،بهروز شعيبي ، آرش معيريان، علي ژكان، بهرنگ توفيق، سيروس حسن پور، سعيد عالم زاده، وحيد نيكخواه آزاد حجت قاسم زاده اصل ،عليرضا اميني،اسماعيل فلاح پور،مهدي گلستاني، بيژن ميرباقري، بهمن زرين پور، صادق كاميار، مهرداد خوشبخت، سعيد سلطاني، جواد رمضاني، كاظم معصومي ، رافعي، شاهين مهدي پور، احمد اميني ، حسن فتحي ، حسين قاسمي جامي ، حسين قناعت ، حميد نعمت الله ، داريوش ياري ، راما قويدل ، رضا كريمي ، سامان مقدم، سعيد ابراهيمي فر ، روح الله حجازي ، سيد وحيد حسيني ، شاهين باباپور ، احمد كاوري ، احمد معظمي، اصغر هاشمي ، اكبر منصورفلاح ، بهمن گودرزي ، تاجبخش فناييان ، جابر قاسمعلي، جواد اردكاني ، جواد ارشاد، محمد مهدي عسگر پور، محمود معظمي ، مسعود تكاور ، منوچهر هادي ، مهدي كرم پور ، مهدي صباغ زاده، مهدي مظلومي ، نادر مقدس ، يوسف سيدمهدوي ، از جمله كارگردانان حاضر در اين نشست بودند.

به گزارش روابط عمومي سيما، دكتر علي دارابي در اين نشست تخصصي از پيگيري مجدانه براي نهايي كردن شهرك جديد تلويزيوني در نزديكي تهران خبر داد و گفت: در كنار توسعه و تجهيز امكانات شهرك غزالي، اين شهرك در زميني نزديك 1000 هكتار احداث و به قطب سينمايي كشور تبديل خواهد شد.

وي با اشاره به اينكه تجهيز و راه اندازي اين شهرك بسياري از نيازهاي فيلم‌سازي در كشور را به لحاظ لوكيشن‌هاي متفاوت، استوديوها و امكانات فني و جلوه هاي ويژه مرتفع خواهد كرد، گفت: همكاري برخي سازمان ها و نهادها در ساخت و تجهيز اين شهرك، در روند كار تسريع ايجاد خواهد كرد.

معاون سيما در ادامه با تاكيد بر اينكه نگاه سيما به توليد آثار تلويزيوني «منظومه‌اي و درازمدت» است، گفت: براي توليد آثار نمايشي برنامه‌اي 10 ساله، مطالعه و اولويت بندي شده است.

وي با تاكيد بر لزوم ساخت سريال‌هاي طولاني و بيش از 60 يا 90 قسمتي گفت: برنامه‌ريزي خوبي در اين خصوص در سيما انجام شده و تعدادي از اين مجموعه‌ها از جمله كيميا در حال توليد است.

دارابي افزود: با وجود شرايط اقتصادي جامعه در دوسال اخير، كه بر رسانه نيز تاثير گذار بوده است، هيچ وقفه‌اي در توليدات سيما ايجاد نشده است.

معاون سيما با تاكيد بر ضرورت استمرار نشست‌هاي كارشناسي با حضور دست‌اندركاران توليدات نمايشي گفت: اين نشست ها تفاهم و نگاه‌ها را نزديك‌تر مي‌كند تا جهش بيشتري داشته باشيم و طرح هاي جديدتري را براي كار بررسي كنيم.

معاون سيما با تاكيد بر ضرورت كاهش بروكراسي اداري، گفت: در اين راستا معاونت سيما بسياري از تصميم گيري ها را به شبكه هاي تلويزيوني تفويض كرده است.

معاون سيما با اشاره به برنامه ريزي اين معاونت براي تشكيل شوراي نرخ و دستمزد و ساماندهي عوامل توليد گفت : توليد آثار نمايشي محدود به تعدادي از كارگردانان نيست و از ايده ها و كارهاي جديد استقبال مي شود، در عين حال بايد از ظرفيت كارگردانان متخصص و حرفه اي هم به خوبي استفاده شود.

وي افزود: كارگرداني كه آثارش محتوا و جذابيت بيشتري دارد بايد كار بيشتري انجام دهد، معاونت سيما به اثرگذاري مثلث تهيه‌كننده، كارگردان و فيلمنامه نويس اعتقاد دارد و از طرف ديگر حوزه مديريت نيز وظيفه خود را انجام مي دهد.

پيش از سخنان معاون سيما جمعي از كارگردانان حاضر ديدگاه‌ها و انتظارات خود را براي توليد آثار نمايشي به ويژه مجموعه هاي تلويزيوني بيان كردند.

داريوش فرهنگ - كارگردان و بازيگر مجموعه‌هاي تلويزيوني - تشكيل خانه تلويزيون را متشكل از كارگردانان، تهيه‌كنندگان و نويسندگان، پيشنهاد كرد.

فرهنگ، آزادي عمل بيشتر هنرمندان را خواستار شد و افزود: رقابت در شبكه ها و بين آثار توليدي بسيار موثر است و توليدات را كيفي تر و به استانداردها نزديك تر مي كند.

مسعود آب‌پرور، كارگردان مجموعه تلويزيوني هوش سياه گفت: برنامه سازان براي جذب مخاطبان بيشتر بايد به آينده نگري، نگرش روشن به آينده و ايجاد تغيير در نيازهاي مخاطب توجه كند.

وي افزود: جلب و جذب مخاطبان جديد و تبديل آنها به مشتريان وفادار ضروري است.

سيروس مقدم، كارگردان تلويزيون نيز در سخناني با اشاره به لزوم جذب مخاطب گفت: اگر پذيرفتيم كه براي مردم كار مي كنيم؛ چاره اي جز جذاب بودن و جذاب كردن كار نداريم.

وي تحميل بودجه هاي كلان، طولاني كردن كار و يا سرعت در توليد را معياري مناسب براي موفقيت ندانسته و تاكيد كرد: تنها اثري موفق است كه نيازهاي فكري فرهنگي جامعه و جذابيت را توامان داشته باشد. هرقدر كارگردان در خلق اثر آزادتر باشد و بتواند سرعت و دقت را در توليد اثر يكپارچه كند مي توان به نتيجه اميدوارتر بود.

تاجبخش فنائيان، كارگردان و مدرس دانشگاه گفت: فيلم هايي كه براي تلويزيون در اين سالها توليد شده ، از محتوا و جذابيت بسيار خوبي برخودار بوده كه بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرند.

وي افزود: تله فيلم هايي كه به جشنواره جام جم رسيده اند، به لحاظ كيفيت كارگرداني، فيلمنامه، تدوين و ديگر موارد واجد ارزشهاي فراوان و با كيفيت است.

فنائيان با تاكيد بر ضرورت ديدن نيمه پر ليوان تلويزيون گفت: در سال هاي اخير مجموعه هاي تلويزيوني جذابي توليد شده است كه تماشاگران را از ماهواره به تلويزيون فراخوانده است.

وي برخي خط قرمزها را ذهني دانست و گفت: خط قرمزها بيش از آنچه كه در رسانه وجود دارد در ذهن ها عجين شده است كه موارد و مسائل بسته و محدودي را شامل مي شود و مورد نظر مديران رسانه ملي نيست.

اين استاد دانشگاه تصريح كرد: مديران رسانه خواست هاي انقلابي و سازنده دارند و مي خواهند آثار نمايشي رشد و تعالي جامعه و پيشرفت هرچه بيشتر كشور را موجب شود، اميد را افزايش دهد و جامعه را پوياتر كند.

پرويز شيخ طادي، بهترين كارگردان سي امين جشنواره فيلم فجر در اين نشست گفت: صداوسيما تدبيري بينديشد كه بودجه خود را مستقل از دولت به مجلس ارائه كند.

وي اين استقلال را راه حل موثري براي كاهش بدهي تلويزيون به برنامه سازان دانست.

شيخ طادي در ادامه بهره گيري از جامعه شناسان ، مشاوران خانواده را در توليد آثار تلويزيوني لازم دانست و گفت: هنرمندان نبايد اطلاعات مورد نياز خود را از كف جامعه جمع كنند بلكه بايد آمار دقيق را از مراجع مربوط در حوزه هاي مختلف دريافت نمايند.

تقويت اميد و نشاط در جامعه، ترويج فضاي آرامش و تلاش، اشاعه عقل گرايي به جاي خرافه ، وجود قهرمانان با گرايش به سفيدي، پرهيز از صحبت درباره سياهي و تلخي و بهره گيري از حقوق و فلسفه اسلامي از ديگر مواردي بود كه اين كارگردان تلويزيون توجه به آن را براي توليد كنندگان آثار تلويزيوني لازم دانست.

بهمن زرين پور، كارگردان مجموعه هاي تلويزيوني با اشاره به اينكه سينماي خانگي فقط جاذبه براي مخاطب را اصل قرار مي دهد ولي نظارت جدي بر محتوا ندارد گفت : برخي كارگردانان و نويسندگان تمايل دارند براي رسانه اي كار كنند كه جذابيت بيشتر دارد و پول بيشتري مي دهد كه بايد براي اين موضوع راهكاري انديشه شود.

بيژن ميرباقري گفت: بايد نظام جامعي براي ارزيابي كار كارگردان، نويسنده، شبكه هاي تلويزيوني تدوين شود.

ميرباقري در ادامه با اشاره به لزوم استفاده از اسپانسر در برخي از آثار تلويزيوني گفت: در اين شرايط اقتصادي ناچار از استفاده هستيم اما در عين حال در چنين شرايطي نمي توان انتظار كار فرهنگي خوب داشت.

صادق كاميار، نويسنده و كارگردان تلويزيون گفت: مردم بايد در مجموعه هاي تلويزيوني تاريخي زندگي خود را ببينند.

كاميار در ادامه گفت: مي توان مجموعه هاي تلويزيوني با موضوعات رشد اقتصادي و پيشرفت هاي تكنولوژي كشور ساخت و با جذابيت هنري مخاطب را هم جذب كرد.

عباس رافعي، كارگردان تلويزيون و سينما گفت: تلويزيون بايد به مخاطب توجه كند و آثار نمايشي آن به گونه اي نباشد كه مخاطب در آن ديده نشود.

وي افزود: در همه فيلم ها و سريال‌ها مضامين اخلاقي ديده مي شود اما بعضا در ساختاري نامناسب ارائه مي شوند البته كارگردان هم بايد بيشتر به محتوا توجه كند.

وي افزود: تمام سمت و سوي كار بايد بگونه اي باشد كه مفهوم يا مضموني به صورتي جذاب تر منتقل شود.

مهرداد خوشبخت، كارگردان تلويزيوني با تقدير از تلاش مديران براي جذب نيروهاي جديد گفت: افراد كم تجربه نبايد وارد كار توليد شوند بلكه بايد ابتدا در كارگاه هاي آموزشي شركت كنند تا تجربه لازم را به دست آورند.

وي با تاكيد بر ضرورت نظارت بر توليد گفت : با توجه به حضور مديران مياني با تجربه؛ تعدد شوراها و ناظران كيفي ضروري نيست.

پرهيز از خودسانسوري براي جلوگيري از توليد كارهاي تكراري، توجه به تيتراژ برنامه ها، گنجاندن برآورد مشاوره و تفاوت قايل شدن ميان توليد كيفي و بي كيفيت از ديگر موضوعاتي بود كه اين كارگردان تلويزيوني برآن تاكيد كرد.

كاظم معصومي، كارگردان تلويزيون گفت: براي كاهش هزينه ها و مديريت بيشتر زمان بايد از تكنولوژي روز استفاده كنيم.

وي صرفا استفاده ابزاري از تكنولوژي را كافي ندانست و اضافه كرد: متاسفانه فقط دوربين هاي ما ديجيتال شده ولي همچنان شيوه كار سنتي است.

معصومي گفت: برون رفت از شيوه سنتي كار را حرفه اي و تاثيرگذار مي كند.

وي از معاونت سيما خواست راه اندازي و تجهيز استوديوهاي مجهز را در دستور كار قرار دهند.

لزوم توجه به زيرساخت ها براي توليدات استوديويي از محور سخنان مرضيه برومند بود.

وي تاكيد كرد: در حال حاضر استوديوي درست و كاربردي كه عمق نيز داشته باشد در كشور نداريم.

كارگردان مدرسه موش ها در ادامه از مديران سيما خواست براي توليد آثار تلويزيوني از تهيه كنندگان و كارگردانان باتجربه و كارآمد استفاده كنند.

برومند بر ضرورت تشكيل صنف كارگردانان، بازيگران، تهيه كنندگان و نويسندگان تاكيد كرد و تلويزيون را در برابر مخاطبان از جمله كودكان مسئول دانست و گفت: كودكان و نوجوانان بايد كارهاي شاد، زيبا ، پرمحتوا و موثر ببينند.

دوشنبه 18 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن