تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر لحظه ای که بر فرزند آدم بگذرد و او به یاد خدا نباشد روز قیامت حسرتش را خواهد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829746023




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كارشناس آمريكايي ايراني‌تبار: مردم آمريكا آزادي بيان دارند اما آزادي تفكر ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: كارشناس آمريكايي ايراني‌تبار: مردم آمريكا آزادي بيان دارند اما آزادي تفكر ندارند
تهران / واحد مركزي خبر / سياسي 1392/09/18
00:58:03.00
00:00:00.02
كارشناس و نويسنده ايراني تبار آمريكايي در گفتگو با شبكه تلويزيوني روسيه در انتقاد از حمايت قاطبه آمريكايي‌ها از مواضع رژيم صهيونيستي گفت، شهروندان آمريكايي از اوضاع جهان بيش‌ از حد ناآگاه و بي‌خبرند، زيرا آنان توسط رسانه‌هاي اين كشور شستشوي مغزي داده شده‌اند و از اين رو «مردم آمريكا، هرچند آزادي بيان دارند، از آزادي تفكر محروم‌اند.»
به گزارش شبكه تلويزيوني راشا تودي، پيتر لاول، مجري برنامه ميزگرد كراس تاك، ابتدا گفت: روند «به ‌اصطلاح» صلح خاورميانه كه واشنگتن آن را براي برطرف كردن اختلافات ميان اسرائيل و فلسطينيان ابداع كرده، تاكنون نتايج بسيار ناچيز يا بهتر بگويم، هيچ نتيجه‌اي به بار نياورده است. در حقيقت، سرزمين‌هاي فلسطينيان، اين روزها با شتاب هرچه تمام‌تر و بيشتر از گذشته، در حال غصب شدن است. فلسطين، به سرعت در حال محو شدن از نقشه جهاني است.
لاول سپس پرسيد: آيا اكنون مجبور هستيم راه حل يك كشوري (اسرائيل بدون فلسطين) را بپذيريم، يا بايد از سازمان ملل بخواهيم وارد عمل شود و چارچوب كنوني مذاكرات را تغيير دهد و آن را به مسئله‌اي بين‌المللي (و نه صرفاً محلي يا منطقه‌اي) تبديل كند؟
مجري ابتدا از نورمن فينكلستين، مفسر سياسي و نويسنده يهودي آمريكايي در نيويورك، پرسيد، آيا زمان آن فرانرسيده كه روش ديگري را براي مذاكرات صلح برگزينيم، زيرا سفرهاي مكرر وزراي مختلف امور خارجه آمريكا به منطقه براي تشويق طرفين به مذاكرات صلح طي بيست سال گذشته، راه به جايي نبرده است.
فينكلستين پاسخ داد، البته شايد بتوان گفت، اين گفتگوها (و تلاش‌هاي آمريكا براي مذاكرات صلح) راه به جايي برده است، اما نه آنجايي كه عدالت از ما مي‌خواهد به آنجا برويم! در حال حاضر، باراك اوباما، رييس جمهور آمريكا، و جان كري، وزير امور خارجه اين كشور، بسيار اميدوار به نظر مي‌آيند كه بتوانند شرايط تحميلي خود را بالاجبار به خورد فلسطينيان بدهند. وي افزود، تشكيلات خودگردان فلسطين به آمريكا و اروپا متكي است تا آن را زنده نگه دارند و از لحاظ اقتصادي از آن حمايت كنند. از سوي ديگر، فلسطينيان در شرايطي بسيار دشوار قرار دارند كه به عقيده من، تاكنون در چنين موضع ضعف شديدي واقع نشده بوده‌اند. از همين رو، آمريكا با همراهي اتحاديه اروپا، به اين نتيجه رسيده‌اند كه فرصتي تاريخي به دست آمده است تا اين مناقشات را به نحوي حل و فصل كنند، كه تقريباً هيچ چيز براي فلسطينيان باقي نگذارد.
سپس مجري از ثريا سپه پور اولريچ، نويسنده و پژوهشگر مستقل در شهر ارواين در ايالت كاليفرنياي آمريكا درباره روند مذاكرات صلح ميان اسرائيل فلسطينيان پرسيد، چگونه ممكن است به توافقي راضي شد كه هيچ نشانه‌اي از عدالت و انصاف در آن نيست؟
ثريا سپه پور پاسخ داد، من بر اين عقيده‌ام كه اين مذاكرات راه به جايي نمي برد و مهم‌تر اين كه به نظر من اصولاً آمريكا و اسرائيل نمي‌خواهند اين گفتگوها نتيجه بخش باشد. آنان فقط حرف مي‌زنند و قصد دارند با لفاظي‌هاي خود صرفاً سرِ فلسطينيان را گرم كنند (و آنان را فريب دهند). مثلاً اگر شما به سخنراني آقاي اوباما در سال 2011 ميلادي نظر افكنيد، كه طي آن، وي به مرزهاي سال 1967 ميلادي اشاره كرده بود، درخواهيد يافت كه هدف اصليِ اوباما اين بوده است كه با ارائه اين پيشنهاد، فلسطينيان را خوشحال كند و آنان را از مطرح كردن درخواست به رسميت شناختن فلسطين به عنوان كشوري مستقل در سازمان ملل منصرف سازد. از اينرو، سخنراني اوباما هيچ دستاورد عملي براي فلسطينيان دربر نداشت، زيرا كنگره آمريكا، كه قدرتمندترين نهاد در ميان قواي سه‌گانه دولت آمريكا است، بلافاصله پس از سخنراني اوباما حمايت خود را بنيامين نتانياهو، رييس كابينه اسرائيل، نشان داد. بنيامين نتانياهو در فاصله بسيار كمي بعد از سخنراني اوباما به آمريكا آمد و در برابر كنگره آمريكا سخنراني كرد. در طول سخنرانيِ چهل دقيقه‌اي نتانياهو دربرابر كنگره آمريكا، اعضاي كنگره اين كشور، بيست و نه بار از جاي خود برخاستند و به نشانه‌ي حمايت از اظهارات نتانياهو و براي تشويق او، كف زدند. اين در حالي است كه نتانياهو در همان سخنراني علناً از به‌رسميت شناختن مرزهاي 67 سرباز زد، كه در تناقض آشكار با اظهارات باراك اوباما بود، اما اعضاي كنگره باز هم از نتانياهو (و نه اوباما) اعلام حمايت كردند.
سپه پور سپس به نكته‌اي كليدي اشاره كرد و گفت، به نظر من تا زماني كه اين قانون در اسرائيل برقرار باشد كه هر شخص يهودي در هر جاي دنيا كه باشد، مجاز است به اسرائيل برود و در آنجا مقيم شود، آنگاه اسرائيل مجبور خواهد بود كماكان به توسعه طلبي هاي خود ادامه دهد و اين كار را به قيمت اشغال بيش از پيش اراضي فلسطيني، آن هم با حمايت هاي مالي آمريكا، انجام دهد.
سپه پور افزود به علاوه، مارتين ايندك، كه به عنوان نماينده ويژه آمريكا در مذاكرات صلح انتخاب شده است، به هيچ وجه شايستگي ايفاي نقش به عنوان ميانجيگر بي‌طرف ميان اسرائيل و فلسطينيان را ندارد، زيرا وي عضو لابي طرفدار اسرائيل در واشنگتن بوده و اكنون نيز مروج و مشوق دكترين حمايت از اسرائيل در آمريكا است و تلاش دارد وجهه بهتري به حمايت دولت آمريكا از اسرائيل در اذهان عمومي شهروندان آمريكايي ببخشد. ايندك شخصي جانبدار و به شدت طرفدار اسرائيل است و معلوم نيست چگونه مي‌خواهد ميان اسرائيل و فلسطينيان داوريِ منصفانه و بي طرفانه داشته باشد.
مجري افزود، وقتي ما به آقاي مارتين ايندك و سوابق او مي‌نگريم، نمي‌توانيم بفهميم كه آيا او قرار است از طرف آمريكا يا اسرائيل مذاكره كند و منافع كداميك را مد نظر داشته باشد؟
فينكلستين پاسخ داد، به نظر من ما بايد به مواضع ظاهري و همراه با لفاظيِ افرادي مانند بنيامين نتانياهو نگاه كنيم و آن را با مواضع حقيقيِ آنان مقايسه كنيم. مثلاً در مذاكرات صلح كه در آناپوليس در سال 2008 ميلادي برگزار شد، موضع اسرائيل كاملاً روشن بود. وي افزود،‌ به نظر من اسرائيل نگهداري تقريباً ده درصد از كرانه باختري را كه در ديوار حائل محصور ساخته، براي خود مي‌خواهد. اسرائيل همچنين خواهان لغو هرگونه حق بازگشت آوارگان فلسطيني است. اين دو مطالبه‌ي كليدي اسرائيل است. هم اكنون آمريكا، اسرائيل و اتحاديه اروپا متفق‌القول شده‌اند كه بايد اختلافات ميان اسرائيل و فلسطين را بر اساس همين دو مطالبه كليدي اسرائيل، حل و فصل كنند.
بر اساس اين پيشنهاد، نتانياهو حركتي (ظاهراً) بزرگمنشانه از خود نشان خواهد داد و نيروهاي اسرائيلي را از نود درصد از اراضي كرانه باختري عقب خواهد كشيد، و آنگاه در ازاي اين امتيازدهيِ ظاهراً بزرگ اسرائيل، فلسطينيان نيز از حق بازگشت آوراگان فلسطيني به كشورشان صرفنظر خواهند كرد. اين اصولاً همان تئاتري است كه براي صلح ميان اسرائيل و فلسطينيان در نظر گرفته شده است. اتحاديه اروپا نيز تشكيلات خودگردان فلسطين را تهديد كرده است كه اگر درباره مذاكرات صلح جدي نباشد، اين اتحاديه نيز حمايت‌هاي ماليِ خود را از پروژه‌هاي مختلف در كرانه باختري، متوقف خواهد كرد. از اينرو مشاهده مي‌كنيم كه اتحاديه اروپا نيز در اين قضيه با آمريكا و اسرائيل همدست شده است. اين سه نقش‌آفرين، در حال افزايش هرچه بيشترِ فشارها بر فلسطينيان هستند كه توافقنامه صلح را به نحو تحميلي و فريبكارانه كه اشاره كردم، بپذيرند. وي افزود در ضمن، هدف اصلي از ادامه محاصره جنايتكارانه نوار غزه نيز دستيابي به همين توافقنامه ظالمانه است. سه نقش‌آفرين نامبرده تلاش دارند اراده مردم غزه را خرد كنند تا آنان حماس را طرد كنند و آن را كنار بگذارند. اگر چنين شود، آنگاه تشكيلات خودگردان فلسطين مدعي خواهد شد كه نماينده تمامي فلسطينيان است و آنگاه اين تشكيلاتِ ضعيف كه ديگر هيچ چاره‌اي ندارد، در برابر مطالبات آمريكا و اسرائيل سرفرود خواهد آورد و اتحاديه اروپا نيز در نهايت بر چنين توافقنامه‌اي صحه خواهد گذاشت.
مجري پرسيد: شايد بتوان گفت، مناسبات ميان نتانياهو و اوباما چندان خوب نيست، اما نتانياهو از حمايت كامل كنگره آمريكا در خصوص مذاكرات صلح با فلسطينيان برخوردار است. وي افزود، ممكن است اختلافاتي ميان كنگره آمريكا و نتانياهو در رابطه با نحوه موضعگيري درباره ايران وجود داشته باشد، اما در خصوص مذاكرات صلح ميان اسرائيل و فلسطينيان، مواضع كنگره آمريكا به مواضع نتانياهو بسيار نزديك است.
ثريا سپه پور گفت، حتي باراك اوباما، هنگامي كه در مبارزات انتخاباتي سال 2008 ميلادي براي دستيابي به رياست جمهوري آمريكا تلاش مي كرد، از همان ابتدا به اسرائيل قول داده بود كه بيت المقدس به طور كامل (نه فقط بخش غربي آن) پايتخت يكپارچه اسرائيل خواهد شد. سپه پور افزود، حتي جرج بوش، رييس جمهور پيشين آمريكا، چنين سخن شرم آور و تكان دهنده اي را بر زبان جاري نكرده بود.
اوباما و دولتش، كماكان بر كمك‌هاي مختلف (مالي و نظامي) به اسرائيل اضافه مي‌كنند. در حقيقت اوباما و كنگره آمريكا، نقش «پليس خوب» و «پليس بد» را براي فريب دادن فلسطينيان بازي مي‌كنند. حتي دو سه سال پيش، وزارت امور خارجه آمريكا، بودجه‌اي مشخص براي كمك مالي به انستيتوي تحقيقات رسانه‌اي خاورميانه (غرب آسيا و شمال آفريقا) كه ارتش اسرائيل آن را راه اندازي كرده بود، اختصاص داد. مواضع اسرائيل آنچنان تحت پشتيباني آمريكا و اتحاديه اروپا، به عنوان بزرگترين همكار تجاري اسرائيل، قرار دارد كه هيچ چيز تغيير نخواهد كرد، مگر اين كه آگاهي در ميان مردم در سراسر جهان افزايش يابد، زيرا مردم در آمريكا به سادگي، بيش از حد ناآگاه و بي‌خبر از اوضاع جهان‌اند، زيرا مردم آمريكا به شدت شستشوي مغزي شده‌اند. سپه پور تأكيد كرد: «مردم آمريكا آزادي بيان دارند، اما آزادي تفكر ندارند.» تمامي اطلاعات مردم آمريكا درباره آنچه در فلسطين و اسرائيل مي‌گذرد، همان مطالبي است كه رسانه‌هاي آمريكايي به آنان القاء مي‌كنند. اين در حالي است كه رسانه‌هاي آمريكايي تحت كنترل نومحافظه كاران هستند. مزيد بر علت اين كه در اتاق‌هاي فكر و حتي دانشگاه‌هاي آمريكايي هيچ آزاديي براي بحث درباره موضوع اسرائيل و فلسطين وجود ندارد.
سپه‌پور افزود، ما همواره درباره گروه لابي «ايپك» صحبت مي‌كنيم و اين در حالي است كه ايپك صرفاً يك بازوي اجرايي و سرباز پياده نظام است. آنچه مهم‌تر و اساسي‌تر است اين است كه تمامي انديشكده‌ها و اتاق‌هاي فكر آمريكا، مانند اتحاديه ضد توهين (به يهوديان)، انديشكده هودسون، انستيتوي واشنگتن براي سياستگذاري خاور نزديك، مركز سابان و امثال آن، مراكزي هستند كه در حقيقت سياست‌هاي مربوط به منطقه را تدوين و منتشر مي‌كنند. شايان ذكر است كه همين سياست هاي طرفدار اسرائيل (توسط دولت آمريكا) اِعمال و بكار گرفته مي‌شود.
سپه پور تأكيد كرد، رؤساي جمهور آمريكا دائماً تغيير مي كنند، و ممكن است سياست‌هاي نسبتاً متفاوتي از يكديگر داشته باشند. از همين رو، تأثيرگذاري بر كنگره آمريكا به مراتب حائز اهميت‌تر است. اين در حالي است كه كنگره آمريكا هيچ تمايلي به تغيير مواضع‌اش ندارد، زيرا دستورات خود را از اسرائيل دريافت مي‌كند. كنگره آمريكا در خدمت مردم اين كشور نيست، بلكه در خدمت اسرائيل است و به عقيده من، اين خيانت به كشور و پشت كردن به مردم آمريكا محسوب مي‌شود. البته آنان (اعضاي كنگره) تاكنون توانسته‌اند از پيامدهاي (چنين خيانتي) بگريزند. مثلاً چاك شومر، سناتور نيويورك، در صحن سناي آمريكا مي‌ايستد و با كمال وضوح مي‌گويد: «من محافظ اسرائيل هستم.» شومر بجاي اين كه به مردم آمريكا يا نيويورك بگويد من به سنا آمده‌ام تا به شما خدمت كنم، خود را حافظ اسرائيل مي‌داند. بسياري ديگر از اعضاي سنا و مجلس نمايندگان آمريكا نيز وجود دارند كه طرز تفكرشان (در خصوص حمايت بي‌چون و چرا از اسرائيل) دقيقاً مانند چاك شومر است. از همين رو هيچ چيزي حل و فصل نمي شود، مگر اين كه مردم آمريكا (از خواب غفلت) بيدار شوند.
فينكلستين گفت، از آنجا كه ما به سمت نقطه عطفي تاريخي در حركت هستيم، مسئله مهم اين است كه بايد بسيار محتاط و نگران وقايعي كه در شرف رخ دادن است باشيم. مسئله اين است كه جان كري، وزير امور خارجه آمريكا، احمق نيست. او هرگز اين همه وقت و انرژي براي راه اندازي مذاكرات مستقيم صلح صرف نمي‌كرد، مگر اين كه بر اين عقيده باشد كه احتمال واقع بينانه‌اي براي رفع اختلافات و دستيابي به توافق (بر اساس شرايط تحميلي آمريكا و اسرائيل بر فلسطينيان) وجود داشته باشد.
سپه پور افزود، اسرائيل هيچ تمايلي به تغيير مواضع‌اش ندارد، زيرا اراده‌ي تغيير مثبت در اسرائيل وجود ندارد. مثلاً هم‌اكنون ميزان محبوبيت نتانياهو در ميان اسرائيلي‌ها، به‌رغم تمام مواضع تندي كه نتانياهو اتخاذ مي‌كند، به بالاترين سطح در سابقه كاري نتانياهو رسيده است. اين نشان مي‌دهد كه اسرائيلي‌ها نيز از مواضع نتانياهو حمايت مي‌كنند و لذا او هيچ نيازي به تغيير يا بهبود مواضع خود (در قبال فلسطينيان) نمي‌بيند.
سپه پور افزود، اخيراً تصاويري ويديويي در پايگاه اينترنتي يوتوب، بازگذاري شده كه نورمن فينكلستين آن را براي من فرستاده است. اين تصاوير ويديويي نشان مي‌دهد، اسرائيلي‌ها به كودكان خردسان و نوجوان خود تنفر، تبعيض و شهوت براي كشتن عرب‌ها، لبناني‌ها و اهالي غزه را آموزش مي‌دهند و اين آموزه ها را در اذهان كودكان خردسال اسرائيلي، نهادينه مي‌كنند.
از همين‌رو، هيچ اراده‌اي در اسرائيل براي تغيير رويه‌ي آن وجود ندارد و آمريكا نيز مشوق اسرائيل است و به آن اجازه مي‌دهد به جنايات خود ادامه دهد. آمريكا هرگونه قعطنامه شوراي امنيت سازمان ملل را كه بخواهد اسرائيل را محكوم يا توبيخ لفظي كند، وتو مي‌كند. سپه‌پور افزود، كتابخانه مجازي يهودي در شبكه جهاني اينترنت، با كمال افتخار و خوشحالي تمامي قطعنامه‌هاي ضداسرائيلي شوراي امنيت را كه دولت آمريكا در طول تاريخ معاصر آنها را وتو كرده، فهرست كرده است.
وي تأكيد كرد، ما اكنون اينجا نشسته و درباره اوضاع فلسطين باهم صحبت مي‌كنيم، اما معلوم نيست اين حرف‌ها راه به جايي ببرد يا نبرد. اين در حالي است كه همين الان كودكان فلسطيني در غزه، حتي اگر مدرسه‌اي براي تحصيل پيدا كنند، بايد از ميان فاضلاب قدم بزنند تا خود را به مدرسه برسانند. در غزه سوخت كافي وجود ندارد كه نيروگاه‌ها و مراكز تصفيه آب را بكار اندازد. چرا در غزه سوخت نيست، زيرا در سال 1999 ميلادي، هنگامي كه شركت گاز «بريتيش گس» انگليس تلاش داشت منابع بزرگ گاز را در غزه اكتشاف كند و به حد بهره‌برداري برساند، اسرائيل مانع آن شد، نگذاشت اين عمليات اكتشاف راه‌اندازي شود. آريل شارون، رييس كابينه وقت اسرائيل نيز در آن زمان گفته بود: «من هرگز از غزه گاز نخواهم خريد.»
سپه پور افزود، اسرائيل خواهان مالكيت تمامي منابع انرژي و حتي منابع آبي در منطقه است، زيرا اسرائيل همچنان در انتظار ورود يهوديانِ هرچه بيشتر از سراسر جهان است و براي توسعه قلمرو خود، به اين منابع انرژي و آبي به شدت نياز دارد. اسرائيل تلاش دارد شاهراه آبي از تركيه به اسرائيل بكشد و آب را كه به شدت مورد نيازش است، از تركيه به اسرائيل منتقل كند، اما براي اين كار بايد ابتدا عراق و سوريه كه سر راه قرار دارند و ممكن است در اين پروژه اخلال كنند، از ميان برداشته شوند. هيچ چيز مانع زياده خواهي‌هاي اسرائيل نيست و مقامات آمريكايي دائماً به مردم كشورشان مي‌گويند: «اسرائيل تنها متحد دمكراتيك ما در منطقه است.» اين حرفي بسيار غلط است زيرا اولاً اسرائيل متحد آمريكا نيست، زيرا سرپا نگهداشتن اسرائيل هزينه‌هاي مالي بسيار هنگفتي براي ماليات‌پردازان آمريكايي دربر داشته است. حمايت از اسرائيل، آمريكا را از لحاظ مالي، اخلاقي و سياسي ورشكسته كرده است. اسرائيل حتي دمكراتيك هم نيست و شأن و منزلت آمريكا را نزد مردم جهان نيز از بين برده است.
سپه پور تأكيد كرد، بايد به مردم آمريكا اطلاعات صحيح داده شود. آمريكايي‌ها بايد بدانند در غزه و كرانه باختري چه مي‌گذرد و مردم در آنجا با چه مشكلاتي دست‌به‌گريبان هستند. تلاش‌هاي كاملاً عمدي در آمريكا در جريان است كه مردم را در رابطه با رفتار و حركاتِ (غيرقانوني) اسرائيل ناآگاه نگه دارند، تا خداي نكرده مردم در آمريكا بپانخيزند و نگويند ما نمي‌خواهيم پول‌ها و ماليات‌هاي ما به كساني ارسال شود كه مرتكب جنايات وحشتناكي مي‌شوند كه به پاكسازي نژادي و قتل عام بسيار نزديك است. آمريكايي‌ها نمي‌دانند، هر يهودي از هرجاي جهان، چه آفريقا يا ساير قاره‌ها باشد، (فقط چون يهودي است) مجاز است به اسرائيل برود، در آنجا ساكن شود، و ماليات‌هاي شهروندان آمريكايي نيز بايد از او حمايت كند.
فينكلستين افزود، بايد فشارها بر اسرائيل افزايش يابد تا مطابق قوانين بين‌المللي عمل كند. همچنين به نهضت‌هاي مردمي و فشارهاي بين‌المللي براي عقب‌نشيني اسرائيل نياز است. وي افزود، اگر جايزه نقش بازي كردن در تئاتر به كشورهاي دنيا داده مي شد، اسرائيل هر ساله اول مي شد و نتانياهو نيز برنده نقش ستاره اصلي اين تئاتر مي‌بود. وي افزود، اسرائيل در حقيقت يك تئاتر (براي فريب مردم) است.
فينكلستين افزود، چنانكه تزيپي ليوني، مقام سابق اسرائيلي گفته است «مرز نهاييِ ما ديوار حائل است.» از اينرو، مشخص مي شود كه اسرائيل خواهان تملك مناطقي از كرانه باختري است كه داراي حاصلخيزترين زمين‌ها و بيشترين منابع آبي است و آن را در ديوار حائل محصور كرده است. اسرائيل همچنين خواهان تعيين تمامي بيت‌المقدس به عنوان پايتخت آينده خود است. در همين حال، نتانياهو كه ستاره اين تئاتر بزرگ است، وانمود مي‌كند كه اسرائيل خواهان تمامي مناطق كرانه باختري است، كه وقتي اسرائيل از نود درصد از مناطق بي‌حاصل و كم‌آبِ كرانه باختري عقب‌نشيني كرد و آن ده درصد از زمين‌هاي حاصلخيز و داراي منابع آبي را براي خود نگه داشت، فلسطينيان خوشحال شوند و از حق بازگشت آوراگان فلسطيني به كشورشان، دست بشويند. فينكلستين افزود، وگرنه اسرائيل ميلياردها دلار خرج نمي‌كرد كه ديوار حائل را احداث كند، زيرا خواهان نگهداري تمامي مناطقي است كه اين ديوار از كرانه باختري جدا ساخته است.
سپه پور اضافه كرد، البته اسرائيل فقط به ديوار حائل، كرانه باختري و غزه بسنده نكرده است، بلكه اكنون اسرائيل در لبنان و سوريه نيز مداخله مي‌كند. اسرائيل در حال استخراج گاز طبيعي از اراضي اشغالي جولان است. اسرائيل در حال ربودن منابع انرژي ديگران (مثلاً نفت و گاز سوريه در بلندي‌هاي جولان) است. اسرائيل به هيچ‌وجه به اراضي و منابعي كه هم اكنون در اختيار دارد قانع نيست.
سپه پور سپس ضمن انتقاد به فينكلستين افزود، اگر مقامي اسرائيل مانند تزيپي ليوني بگويد: «مرز نهاييِ ما ديوار حائل است»، كارشناسان آگاهي از قبيل نورمن فينكلستين نبايد آنقدر ساده لوح باشند كه اين حرف را از او به عنوان سخني صادقانه بپذيرند. اسرائيل سياست‌هاي توسعه‌طلبانه‌اي دارد كه هرگز به ديوار حائل بسنده نخواهد كرد. اسرائيل هيچ وقتي سيري ندارد و همواره خواهان الحاق اراضي و منابع بيش از پيش به خود است. شايان ذكر است كه آمريكا نيز دربرابر زياده‌خواهي‌هاي اسرائيل هميشه تسليم مي‌شود و عقب‌نشيني مي‌كند. اسرائيل مانند هيولاي فرانكشتاين براي آمريكا شده است، زيرا ابتدا آمريكا اسرائيل را ساخت و آن را با حمايت‌هاي بي‌دريغ خود به شرايط كنوني رساند، اما اكنون اين هيولاي اسرائيل است كه بازگشته و به دكتر فرانكشتاين (آمريكا) مي‌گويد، الان تو بايد از من پيروي كني! و متأسفانه آمريكا در حال تبعيت و پيروي از اسرائيل است.
سپه‌پور در خاتمه افزود، من صد در صد با نورمن فينكلستين موافقم كه بايد نهضت‌هاي مردمي (برضد اسرائيل) راه بيفتد، اما تا زماني كه مردم را عمداً در تاريكي نگه مي‌دارند و اطلاعات كاملاً اشتباه به آنان مي‌دهند، هيچ نهضت يا قيامي رخ نخواهد داد. اين در حقيقت همان «سانسور»، بلكه بدتر از آن است، زيرا هنگام سانسور، برخي از اطلاعات را حذف مي‌كنند و آنرا در اختيار مردم نمي‌گذارند. اين در حالي است كه رسانه‌هاي آمريكايي علاوه بر اين، اطلاعات غلط و معكوس به مردم مي‌دهند. رسانه‌هاي آمريكايي هيچ مجالي به مردم اين كشور نمي‌دهند كه حقيقت را دريابند. حتي در دانشگاه‌هاي آمريكا نيز كسي حق صحبت درباره اسرائيل يا انتقاد به آن را ندارد.
00:59:45.17
‌00:25:50.13

دوشنبه 18 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن