واضح آرشیو وب فارسی:مهر: يادواره شهداي نيروي هوايي ارتش در بوشهر برگزار ميشود
بوشهر - خبرگزاري مهر: رئيس مركز مطالعات استراتژيك نيروي هوايي ارتش گفت: يادواره شهداي نيروي هوايي ارتش در بوشهر برگزار ميشود.
به گزارش خبرنگار مهر، امير نيك منش حبيبي ظهر دوشنبه در نشست شوراي شهر بوشهر به نقش بسيار مهم پايگاه هوايي ارتش بوشهر در زمان جنگ اشاره كرد و اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس 10 پايگاه هوايي در كشور فعال بود كه پايگاه بوشهر بيشترين تعداد شهيد را داشت و 64 شهيد از اين پايگاه تقديم نظام شد.
وي ادامه داد: در نخستين لحظات جنگ نخستين پرواز جنگندههاي ايراني از بوشهر انجام شد و شهيد خلبان جهانگير ابنيمين 31 شهريور 1359 از پايگاه هوايي بوشهر به پرواز درامد و نخستين بمب را بر سر عراقيها انداخت.
رئيس مركز مطالعات استراتژيك نيروي هوايي ارتش ادامه داد: هر چند صدام و بعثيها براي تصرف ايران طي سه روز برنامهريزي كرده بودند ولي پرواز اين جنگنده ها معادلات آنها را به هم زد.
وي اضافه كرد: دوران جنگ تحميلي يادآور جانفشانيها و ايثارگري و رشادت خلبانان ايراني است كه تعداد زيادي از انها هم درعملياتهاي مختلف به شهادت رسيدند كه پيكر تعداد زيادي از انها هنوز مفقود است و پيدا نشده است.
ايجاد و راهاندازي موزه ملي جنگ در بوشهر
حبيبي افزود: 22 فروند هواپيما با دستور شهيد فكوري از بوشهر پرواز كردند و مهمات خود را بر روي دو لشكر عراق ريختند و مانع از پيشروي انها شدند كه باعث ماندگاري شهر اهواز شد.
وي با تاكيد بر لزوم ايجاد و راهاندازي موزه ملي جنگ در بوشهر، بيان داشت: بوشهر نقش بسيار مهمي در دوران جنگ دارد و پايگاه هوايي شهيد ياسيني بوشهر محل مناسبي براي راهاندازي موزه ملي جنگ است.
رئيس مركز مطالعات استراتژيك نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي خاطرنشان ساخت: يادواره شهداي نيروي هوايي بوشهر در روزهاي 16 و 17 بهمن براي شناخت بيشتر رشادت هاي خلبانان شجاع كشور در بوشهر برگزار مي شود.
وي همچنين در ارتباط با عقبنشيني پايگاهها نيز بيان داشت: فشار غير متعارف براي عقبنشيني پايگاه هوايي از حريم و محدوده شخصي آن صحيح نيست و وجود اين پايگاهها نقش مهمي در امنيت اين منطقه دارد و بايد اهميت آن را به خوبي بدانيم و با توجه به نشست و برخواست هواپيماهاي جنگي در اين پايگاه بايد حريم رعايت شود تا خطري ايجاد نشود.
الحاق بخشهايي از پايگاه هوايي بوشهر به شهر
فرمانده پايگاه هوايي بوشهر نيز در اين نشست اظهار داشت: به منظور راهاندازي و ايجاد موزه دفاع مقدس در بوشهر زمين مناسبي كه موقعيت آن در شان و تراز شهدا باشد به زودي در اختيار مسئولان شهر بوشهر براي ايجاد اين موزه قرار خواهد گرفت.
امير هاديان در ارتباط با آزادسازي و الحاق بخشهايي پايگاه هوايي بوشهر به مناطق شهري، اظهار داشت: همه تلاش ما اين است كه مردم بتوانند آرامش و آسايش بيشتري داشته باشند و در اين راه از هيچ تلاشي كوتاهي نخواهيم كرد.
وي افزود: عقبنشيني در برخي مناطق يكي از خواستههاي عمومي از پايگاه هوايي است كه با تعامل و همكاري بيناين پايگاه و توسلي شهردار اسبق بوشهر، در برخي قسمتهاي پايگاه نظير امامزاده هاشم، فعال شدن پمپ بنزين ميدان حر و برخي قسمتها ديگر شهر شاهد بازگشايي و عقبنشينيهايي بوديم.
فرمانده پايگاه هوايي بوشهر با اشاره به توافق شهرداري و پايگاه هوايي براي عقبنشيني از دادسراي نظام تا انتهاي خيابان آزادگان بوشهر افزود: نيمي از تعهد مسئولان شهري باقيمانده كه با اجرايي شدن آن، نسبت به الحاق اين اراضي به شهر اقدام ميشود.
وي گفت: در حال اقداماتي براي آزادسازي بخشهاي ديگري از پايگاه هستيم و پس از قطعي شدن جزئيات آن را اعلام ميكنيم كه كليات آن شامل آزادسازي و الحاق آن دسته از اراضي پايگاه هوايي است كه به خيابان و ميادين شهر مشرف هستند.
هاديان تصريح كرد: از زماني كه به بوشهر آمدم از مشكلات اهالي دواس و مخبلند براي تردد از كنار فنس پايگاه شرمنده و ناراحت بودم و با توافق خوبي كه در دوره شهرداران سابق انجام شد، اين مسير مذكور بازگشايي و خدمت خوبي به شهروندان صورت گرفت.
كد خبر: 2192180
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۱۸ - ۱۷:۱۲
دوشنبه 18 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]