واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديرعامل شركت نمايشگاههاي بينالمللي استان اصفهان مطرح كردتحميل سالانه 2500 ميليارد ريال خسارت ناشي از فرسودگي ماشينآلات كشاورزي
مديرعامل شركت نمايشگاههاي بينالمللي استان اصفهان گفت: سالانه رقمي در حدود 2 هزار و 500 ميليارد ريال خسارت ناشي از فرسودگي ماشينآلات كشاورزي به كشور تحميل ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، امشب دوازدهمين نمايشگاه صنعت كشاورزي، ادوات و تجهيزات آبياري با هدف معرفي و نقش ماشينآلات كشاورزي، ادوات و تجهيزات آبياري در توسعه پايدار، با حضور استاندار اصفهان، رئيس سازمان نظام مهندسي اصفهان و رئيس مركز توسعه مكانيزاسيون كشاورزي وزارت جهاد كشاورزي افتتاح شد.
رسول محققيان مديرعامل شركت نمايشگاههاي بينالمللي استان اصفهان در مراسم افتتاحيه اين نمايشگاه اظهار كرد: نمايشگاه حاضر 11 سال قبل به عنوان يك رويداد در اصفهان متولد و سريعاً دوران رشد خود را سپري و با حمايت بيدريغ صاحبان صنعت در رشته كشاورزي و دامپروري و دامپزشكي به يك رخداد ملي و بينالمللي تبديل شد و شاهد بوديم كه طي فرآيندي چهار ساله دو نمايشگاه ديگر از آن انتزاع شد و به لطف الهي، آن دو نمايشگاه در مدت كوتاه به بلوغ كامل خود رسيد.
وي ادامه داد: در ديار نصف جهان در سال جاري ناظر بر برگزاري سه نمايشگاه مستقل و بينالمللي در رسته كشاورزي تحت عناوين نمايشگاه صنعت كشاورزي AGROMAC شامل ماشينآلات، ادوات و تجهيزات آبياري، نمايشگاه AGROVET تكنولوژي كشاورزي شامل نهادهها، محصولات و صنايع وابسته و نمايشگاه ISFAHAN VET، نمايشگاه صنعت دام، طيور و دامپزشكي است.
اين مسئول افزود: با توجه به ضرورت امر در مكانيزه شدن كشاورزي در قانون برنامه سوم توسعه، دولت مكلف شده است تا به رفع بحران صنعتي شدن كشاورزي كمك كند و گفته ميشود سالانه رقمي در حدود 2 هزار و 500 ميليارد ريال خسارت ناشي از فرسودگي ماشينآلات كشاورزي به كشور تحميل ميشود، اين در حالي است كه راهكار رسيدن به توليد پايدار، صنعتي شدن كشاورزي است.
وي اضافه كرد: اگرچه اين روند در كشور آغاز شده اما همچنان فرسودگي ماشينهاي كشاورزي و يا توليد ماشينآلاتي كه با فناوري روز جهان فاصله دارند، موجب شده ميزان بهرهوري در زمينههاي كشاورزي بسيار پايينتر از استانداردهاي جهاني باشد، چراكه بخش مهمي از موضوع افزايش بهرهوري در واحد سطح و استفاده از ماشينآلات به روز و سازگار با جغرافياي كشور است.
محققيان تصريح كرد: ايجاد رشته مكانيزاسيون كشاورزي در گرايشهايي چون مكانيك بيوسيستم، ماشينهاي كشاورزي، انرژيهاي تجديدپذير و فناوري پس از برداشت نشاندهنده آن است كه بخش دانشگاهي كشور نيز به اهميت اين موضوع پي بردهاند و براي حل اين بحران دست به كار شدهاند.
وي افزود: در اين دوره كه نخستين دوره از نمايشگاه تازه متولد شده و در واقع دوازدهمين دوره از نمايشگاه كشاورزي است، 106 مشاركتكننده داخلي و خارجي از استانهاي اصفهان، تهران، مازندران، آذربايجان شرقي، كرمانشاه، چهارمحال و بختياري، شيراز، مشهد، همدان، گلستان، قزوين، زنجان، كرمان و نيز نمايندگان شركتهايي از كشورهاي ايتاليا، آلمان و چين حضور دارند.
مديرعامل شركت نمايشگاههاي بينالمللي استان اصفهان ابراز اميدواري كرد با پيشرفت فضاي فيزيكي نمايشگاه مجدداً تمام زمينههاي نمايشگاه كشاورزي را به صورت جامع و در يك زمان و در كنار هم برگزار كند.
انتهاي پيام/2301/غ30
سه شنبه 5 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]