تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مرگ آرى امّا پستى و خوارى هرگز، به اندك ساختن آرى امّا دست سوى اين و آن دراز كردن هرگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829392827




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دلايل غلط موفقيت اپل


واضح آرشیو وب فارسی:آی تی ایران: دلايل غلط موفقيت اپل
- با ورود آي‌فون 5 به بازار، شگفتي در مورد موفقيت‌هاي شركت اپل بيشتر شده است. برخي فكر مي‌كنند دليل اصلي موفقيت اپل كنترل انحصاري پايگاه نرم‌افزار و سخت‌افزار است.

عده‌اي ديگر سختگيري‌هاي شركت در طراحي محصولات و دقت در جزئيات را عامل موفقيت آن مي‌دانند و عده‌اي همچنان به نبوغ استيو جابز اشاره مي‌كنند. اما با اين كه همه اين دلايل در موفقيت اپل دخيل‌اند، نمي‌توان آنها را علت اصلي موفقيت اين شركت بزرگ دانست.

كنترل پايگاه نرم‌افزار و سخت‌افزار
اپل با طراحي‌ها و سيستم عامل‌هاي اختصاصي خود، هميشه پايگاه نرم‌افزاري و سخت افزاري مخصوص به خود را داشته است. با اين حال، محصولات كامپيوتري اپل، تا پايان سال 2009 سهم قابل‌توجهي در بازار نداشتند. همچنين قبل از اين كه استيو جابز در سال 1985 اپل را ترك كند، عملكرد مالي اين شركت، بازارهاي سرمايه را چندان تحريك نكرده بود.

توجه سختگيرانه به جزئيات
اپلي كه استيوجابز مدير آن بود، هميشه توجه ويژه‌اي به جزئيات داشت. او به عنوان يك مدير ريزبين شناخته مي‌شد كه در هر كاري، نسبت به جزئيات آن وسواس زيادي به خرج مي‌داد.

نبوغ استيو جابز
اگرچه خود استيوجابز يكي از مهم‌ترين عوامل موفقيت اپل است، اما در سال‌هاي اوليه تاسيس اين شركت كه نام‌گذاري محصولات بسيار پيچيده بود و از اعداد و حروف براي تفكيك مدل‌هاي جديد استفاده مي‌كردند، جابز نابغه به حساب نمي‌آمد. اپل دو (Apple II) و مدل‌هاي بعدي آن II plus، IIx، IIfx نمونه‌هاي بارز اين مشكل هستند. مهم‌تر اين كه در طول دوازده سال بين زماني كه او اپل را ترك كرد و دوباره بازگشت، هيچ كس او را نابغه نمي‌دانست.

موفقيت‌ها با آمار و ارقام
سابقه ده سال اخير اپل داستاني كاملا متفاوت را ارائه مي‌دهد. اپل بعد از ساخت iPod مجموعه محصولات بسيار موفقي را وارد بازار كرد. در طول پنج سال گذشته، سرمايه سازي اپل در بازار 422 ميليارد دلار افزايش يافته است. اين ميزان براي شركت گوگل 13 ميليارد دلار بوده است.
بر اساس مقاله‌اي در وال‌استريت ژورنال، آي‌فون محبوب‌ترين گوشي هوشمند است كه 73 درصد سوددهي صنعت گوشي‌هاي موبايل را به خود اختصاص داده و iPad نيز سهم 68 درصدي در بازار تبلت دارد. در مجموع، اپل بزرگ‌ترين سرمايه‌ساز بازار است و حتي مقاله جديدي در سايت فوربس پيش‌بيني كرده كه اپل اولين شركتي خواهد بود كه سرمايه‌سازي آن به تريليون دلار مي‌رسد.

دلايل واقعي موفقيت اپل
اگر دلايلي كه متخصصان امر عنوان كرده‌اند قابل قبول نيستند، پس چه چيزي باعث موفقيت اپل شده است؟ فاكتورهاي زيادي وجود دارند و البته يكي از مهم‌ترين آنها اين است كه اپل در امر بازاريابي بهتر از رقباي خود عمل كرده است. موفق بودن در بازاريابي، لفظي بسيار كلي است و براي تشريح آن هفت عامل را مي‌توان توضيح داد:

1) وجهه شركتي: با شروع موفقيت iPod، اپل نام خود را از اپل كامپيوتر به شركت اپل تغيير داد تا نشان دهد محصولات جديد آن تنها به حوزه كامپيوتر محدود نمي‌شود. ادامه موفقيت‌هاي شركت و افزايش قيمت سهام آن، وجهه شركت را روزبه‌روز بهبود مي‌بخشد.

2) تثبيت موقعيت: استيو جابز در طول مدتي كه اپل را ترك كرده بود، ياد گرفت چگونه پايگاه‌هاي موثري براي نام گذاري برندها ايجاد كند. بنابراين به جاي استفاده از اعداد و حروف متعدد از پايگاه i استفاده كردند كه نشان دهنده برند شركت اپل است. از آنجايي كه اين محصولات انحصارا متعلق به شركت اپل هستند، موقعيت شركت را تثبيت مي‌كنند.

3) محصولات: به‌رغم توليد انبوه محصولات اپل، در آنها باكيفيت ترين مواد اوليه، طراحي صنعتي زيبا و ظرافت به كار مي‌رود. در اين محصولات نرم‌افزار و سخت افزارهايي كه شركت ارائه مي‌كند با هم سازگارند (مثلا iPod همراه باiTunes) تا استفاده از آنها آسان شود.

4) قيمت: محصولات اپل نسبت به ساير رقبا حاشيه سود بهتري دارند و باعث مي‌شوند اپل به طور مداوم بر كيفيت محصولاتش بيفزايد. كنترل قيمت به دليل منحصر به فرد بودن هر يك از محصولات امكان پذير است. به علاوه، كمتر پيش آمده مصرف كننده بعد از استفاده از محصولات اپل از قيمت آن شكايت داشته باشد.

5) توزيع: قبلا فقط خرده‌فروشان محصولات اپل را ارائه مي‌كردند، اما اكنون خود شركت فروشگاه‌هاي ويژه‌اي را براي توزيع محصولاتش راه‌اندازي كرده است. همچنين توليدكنندگان خودرو يا محصولات ديگر، توليدات خود را براي استفاده از iPod و iPhone سازگار
كرده‌اند.

6) تبليغات: اولين تبليغ اپل مربوط به كامپيوترهاي مكينتاش در سال 1984 بود كه سروصداي زيادي به پا كرد، اما در افزايش فروش اين محصول چندان تاثيرگذار نبود. امروز تبليغات بازرگاني اپل با نمايش مزاياي محصولات جديد، تاثير بسزايي در فروش آنها دارد.

7) سيستم اطلاعات بازاريابي: شركت اپل از طريق برنامه‌هاي iTune، iBooks و فروشگاه‌هاي مخصوص اپل اطلاعات زيادي از مشتريان خود به دست آورده است. بنابراين، مانند شركت رقيب خود آمازون، اپل از اين اطلاعات استفاده مي‌كند تا به مشتريان خود در مورد محصولات جديد اطلاع دهد و روابط خود را با آنها توسعه دهد.

اپل در هماهنگ‌سازي اين استراتژي‌هاي بازاريابي بسيار ماهرانه عمل كرده است. توليدiPod سرآغاز موفقيت‌هاي بعدي اپل بود كه توانست شهرت زيادي براي اين شركت به همراه آورد. اين امر موجب شده بازار هميشه منتظر معرفي كالاهاي جديد اپل باشد و حتي محصول جديد آن را پيش‌بيني كند.

منبع: Business Insider

جمعه|ا|23|ا|تير|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آی تی ایران]
[مشاهده در: www.itiran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1864]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن