واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: رئيس يازدهمين كنگره جراحان دهان، فك و صورت ايران: بيشترين آسيبها در ناحيه سر و صورت در تصادفات جادهاي ايجاد ميشود
رئيس يازدهمين كنگره جراحان دهان، فك و صورت ايران گفت: بيشترين آسيب ها و شكستگي ها در ناحيه سر و صورت در كشور ما در تصادفات جاده اي و عمدتاً به دليل عدم استفاده از كمربند و كيسه هوايي در اتومبيل ايجاد مي شود.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، عباس خداياري نمين گفت: عدم رعايت نكات ايمني در وسائل نقليه از جمله عدم بستن كمربند ايمني و عدم تعبيه كيسه هوا در اتومبيل از جمله مهمترين عوامل آسيب هاي شديد استخوان هاي فك، صورت و بيني در تصادفات جاده اي هستند.
وي افزود: در تصادفات جاده اي كه در اثر برخورد سر به قسمت جلوي داشبرد يا فرمان فرد دچار شكستگي هاي ناحيه سر و صورت، خونريزي هاي مغزي، پارگي آئورت و قلب، خونريزي هاي داخل قفسه سينه و حتي قطع نخاع اتفاق مي افتد.
رئيس يازدهمين كنگره جراحان دهان ، فك و صورت ايران از جنگ، سقوط از بلندي و نزاع به عنوان ديگر عوامل در ايجاد شكستگي هاي سرو صورت ياد كرد.
خداياري افزود: متأسفانه آمار آسيب هاي وارده به ناحيه سر و صورت در كشور ما بالاست و نقايص حاصل شده از اين امر هزينه هاي سنگيني را در درمان و بازسازي براي فرد مصدوم و حتي دولت در پي دارد.
وي اظهار داشت : در اين زمينه نياز به فرهنگ سازي مناسب براي توجه هر چه بيشتر افراد به رعايت موارد ايمني در هنگام رانندگي، استفاده ازماسك و عينك محافظ در هنگام كار عدم رانندگي در زمان خواب آلودگي و بستن كمربند ايمني در هنگام رانندگي و كار در بلندي است.
عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي بررسي دلايل موفقيت در درمان هاي جراحي دهان، فك و صورت و علل شكست اين درمان ها را به عنوان موضوع اصلي يازدهمين كنگره بين المللي جراحان دهان، فك و صورت ايران برشمرد.
خداياري گفت: در اين كنگره بين المللي كه در آن اساتيد و انديشمنداني از كشورهاي انگلستان، فرانسه، آلمان، آمريكا، ژاپن، كره و هند در كنار جراحان و متخصصان در رشته هاي جراحان دهان، فك و صورت، گوش و حلق و بيني، پلاستيك، چشم ، آسيب شناسي دهان و فك و صورت و در نهايت دندانپزشكان عمومي و متخصصين از كشورمان با تكيه بر دانش علمي و عملي روز دنيا به معرفي آخرين يافته ها در زمينه شيوه هاي نوين درمان بيماريها و آسيب هاي سر و صورت خواهند پرداخت.
وي برگزاري سومين كنگره بين المللي ايمپلنت خليج فارس را كه به صورت همزمان با كنگره يازدهم جراحان دهان، فك و صورت ايران برگزار مي شود فرصت مناسبي براي ارائه آخرين متدها در زمينه كاشت ايمپلنت برشمرد.
عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي اضافه كرد: توجه به شعار اصلي سازمان بهداشت جهاني مبني بر تقدم پيشگيري بر درمان و داشتن جامعه اي سالم و به دور از معلوليت و بيماري از مهمترين برنامه هاي اين كنگره است.
گفتني است، يازدهمين كنگره بين المللي جراحان دهان، فك و صورت ايران و سومين كنگره بين المللي ايمپلنت خليج فارس از 26 تا 28 مهر ماه سال جاري در هتل المپيك تهران برگزار مي شود.
شنبه|ا|10|ا|تير|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]