واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: قوت «سه در چهار» در نقشآفريني بازيگران آن گفتههاي تعدادي از مخاطبان اين روزهاي اين سريال
تعدادي از بينندگان سريال تلويزيوني «سه در چهار» معتقدند كه ابتكاري در آن صورت نگرفته است و آن را مشابه سريال هاي طنز يكي ديگر از كارگردانان ميدانند و همچنين آنها به خبرنگار ايسنا گفتند كه نقطهي قوت «سه در چهار» نقشآفريني بازيگران آن است. بعد از مدتها پخشنشدن سريالهاي طنز از تلويزيون؛ در ايام تابستان مدتي است كه طنز«سه در چهار» از شبكه اول سيما سه روز در هفته درحال پخش است. اين سريال به كارگرداني مجيد صالحي و تهيهكنندگي حسن روستا، داستان دو خانواده است كه در زندگي خود دچار مشكلات اقتصادي و اجتماعي ميشوند. در سريال «سه در چهار» كه روايتي از محمدحسين لطيفي است، مجيد كاسبي، مهران رجبي، علي صادقي، شهره لرستاني، اشكان اشتياق، ناديا دلدار گلچين، مريم سلطان و شمس فضلاللهي ايفاي نقش كردهاند. تعدادي از بينندگان سريال تلويزيوني «سه در چهار» معتقدند كه ابتكاري در آن صورت نگرفته است و آن را مشابه سريال هاي طنز يكي ديگر از كارگردانان ميدانند و همچنين آنها به خبرنگار ايسنا گفتند كه نقطهي قوت «سه در چهار» نقشآفريني بازيگران آن است. خانمي 26 ساله ساكن منطقه نارمك درباره ي اين مجموعه گفت: سريال بيمحتوايي است. من فقط براي وقت تلفكردن آن را تماشا ميكنم. چنين سريالهايي فقط جيب سازندگانشان را پر ميكنند. نامي از مردان ساكن منطقه 14 و فوقليسانس ادبيات نمايشي درباره سريال «سه در چهار» ادامه داد: از فيلمنامهي خوب نه ايدهآل برخوردار است. اين امر باعث شده است كه فضاي خوبي براي شخصيتهاي داستان ايجاد شود. وي تصريح كرد: عدم تجربه كارگردان كاملا در ايفاي نقشها قابل مشاهده است. كارگردان نتوانسته است بازيگران را به درستي هدايت كنند. همچنين محتواي آن به علت پرداختن به مسايلي كه عموم مردم با آنها سروكار دارند، سبب جذب عموم مردم ميشود.
سردابي، حسابدار، ساكن منطقه پيروزي به ايسنا خاطرنشان كرد: اين سريال از بازيگرهايي استفاده كرده است كه چهرههاي شاخص طنز هستند. بخش جالب «سه در چهار» در اين است كه مشكلات مردم از جمله نيستند. به عبارتي ديگر از زاويه فكر خودشان سريالي توليد نكردند. تنها در سالهاي اخير ميتوان از مهران مديري و رضا عطاران به عنوان يكهتاز مجموعههاي طنز تلويزيوني نام برد. اين كارشناس ادبيات ادامه داد: بهتر به نظر ميرسد كه بودجه سازمان صداوسيما به كارگردانهايي تعلق بگيرد كه از خود سبك خاصي داشته باشند؛ نه افرادي كه كپيبرداري ميكنند. چراكه تقليد به لحاظ تصويري يا نوشتاري در عرصه فرهنگ و هنر ضربه سختي به پيكره فرهنگ و هنر جامعه وارد ميكند. دختري 19 ساله ساكن منطقه تجريش به ايسنا در اين رابطه خاطرنشان كرد: «سه در چهار»، فقر را به شكل طنزگونه بيان ميكند. خانمي 45 ساله و آموزگار هم گفت: زماني كه سريال سه در چهار پخش ميشود، مردم خسته از كار روزانه هستند. با توجه به اينكه سريال طنز در ايران كم است پخش چنين سريالهايي مناسب به نظر ميرسد. محمدحسين كارشناس ادبيات دربارهي سريال «سه در چهار» تصريح كرد: اين سريال مانند مجموعه چهارخانه به كارگرداني سروش صحت، برگرفته از آثار عطاران است و از سبك و سياق اين كارگردان وام گرفته است. و ادامه كار آنها تنها سبب لوسشدن آثار و شيوه عطاران ميشود.
وي افزود: سروش صحت و مجيد صالحي هيچكدام فعلا مبتكر در آثار طنز تلويزيوني نيستند جنس كار شبيه آثار طنز عطاران است كه به قشر كمدرآمد جامعه ميپردازند. همچنين در بسياري از صحنهها بازيگران بدون اينكه كارايي داشته باشند، حضور دارند. به همين علت صحنهها بيش از اندازه شلوغ هستند. اميرحسين ساكن منطقه 17 شهريور 32 ساله بازيگر تئاتر گفت: داستان سريال به نحوي است كه اكثر مردم را جذب ميكند. اما مقداري شبيه سريالهاي طنز كارگردانان ديگر است. البته بازيها باعث شدهاند كه كمي از آثار عطاران فاصله بگيرد. همچنين بيشتر از هر مسالهي ديگر بازيها جلوه ميكند. تمام بازيگرها خوب انتخاب شدهاند. چنانچه افراد ديگري انتخاب ميشدند، سريال شكل ديگري به خود ميگرفت. خانمي 50 ساله سكن منطقه نيز در پايان اين گفتهها تاكيد كرد كه خوشبختانه بعد از مدتها با طنزي مواجه هستيم كه براي خنديدن در كنار خانواده مناسب است و با برخي از بيادبيها، مخاطب را نميخنداند. منبع : ايسنا
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 531]