تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817262371




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

زيورآلات سنتي كردستان قابليت صادرات دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: زيورآلات سنتي كردستان قابليت صادرات دارد
مسئولان با حمايت ازاين هنر مي توانند زمينه صادرات آن را فراهم نمايند/ با توسعه صنعت ساخت زيور آلات سنتي و صادرات آن به كشورهاي مختلف دنيا مي توان از پيامدهاي آن در زمينه بازاريابي و توسعه اقتصادي و ايجاد اشتغال بهره برد.


سنندج - ايلنا: هنرهاي سنتي از ديرباز در ميان كرد‌ها رواج داشته و با توجه به شرايط خاص جغرافيايي از تنوع برخوردار بوده است. توليد اين آثار هم مصرف محلي دارد و هم از نظر اقتصادي در بهبود زندگي مردم منطقه موثر است.

به گزارش ايلنا، ساخت زيور آلات سنتي در كردستان از قدمت بسيار زيادي برخوردار است و با توجه به اصالت اين هنر و زيبايي طرح‌ها و آثار آن، قابليت صادرات و توان رقابت با صنايع دستي ساير كشور‌ها را نيز دارد و از اين رو مسوولان بايد زمينه صادرات آن را فراهم كنند.

توفيق شريعتي يكي از هنرمندان فعال عرصه زيورآلات سنتي در كردستان است، وي ۲۵ سال سابقه فعاليت در آموزش اين هنر در استان را دارد و به عنوان هنرمند برگزيده سال ۹۱ كشور در رشته زيور آلات سنتي معرفي شده است.

وي حمايت و تقويت اين رشته هنري را منجر به ايجاد اشتغال، تقويت صنايع دستي و كسب درآمد بالا دانست و گفت: مسوولان با حمايت ازاين هنر مي‌توانند زمينه صادرات آن را فراهم نمايند.

شريعتي خواستار تلاش مسئولان در جهت معرفي هنر زيورآلات سنتي استان كردستان در بازارهاي جهاني بخصوص كشورهاي منطقه شد و گفت: با توسعه صنعت ساخت زيور آلات سنتي و صادرات آن به كشورهاي مختلف دنيا مي‌توان از پيامدهاي آن در زمينه بازاريابي و توسعه اقتصادي و ايجاد اشتغال بهره برد.

وي در ادامه به تاريخچه فعاليت خود در اين رشته اشاره كرد و گفت: اين رشته هنري را از پدرش كه استاد كار ساخت زيور آلات سنتي است ياد گرفته و از سن هشت سالگي با شاگردي در خدمت پدرش (در كنار تحصيل) به اين هنر گرايش يافته و آموزش‌هاي لازم اين رشته هنري زيبا را نيز آموخته است و امروز به عنوان يك استاد كار در شهر سنندج مشغول به فعاليت است.

اين هنرمند كردستاني از آموزش ساخت زيورالات سنتي به هنرجويان فراواني در استان خبر داد و گفت: تاكنون به تعداد زيادي از هنرجويان و علاقه مندان به اين هنر آموزش‌هاي لازم را ارائه و كلاس‌هاي آموزشي را نيز در كانون اصلاح و تربيت و زندان‌ها برپا كرده‌ام.

وي گفت: خوشبختانه اين هنر زيبا مورد استقبال اكثر جوانان و نوجوانان قرار گرفته و اشتياق نسل جوان در يادگيري اين رشته هنري بسيار بالا است.

وي همچنين به برپايي دو نمايشگاه خارجي و چندين نمايشگاه داخلي در حوزه صنايع دستي هنر زيور آلات سنتي كردستان اشاره كرد و گفت: در اين نمايشگاه‌ها آثاري از جمله گردنبند، دستبند، گيره جليقه، پابند و دستبند سنتي را به معرض نمايش گذاشتيم كه خوشبختانه مورد استقبال بازديدكنندگان قرار گرفت.

اين هنرمند كردستاني سال گذشته توانست با خلق اثر دستبند زيور آلات سنتي نشان ملي مهارت و مهر اصالت ملي را دريافت كند.

شريعتي در ادامه به برخي مشكلات حوزه كاري خود نيز اشاره كرد و محدوديت‌هاي بيمه‌اي را يكي از اين مشكلات دانست و گفت: كارگاهي كه در آن مشغول فعاليت هستم ظرفيت بكارگيري ۱۰ نفر را دارد اما به دليل مشكلات بيمه‌اي اكنون پنج نفر در اين كارگاه مشغول به فعاليت هستند.

وي اظهار اميدواري كرد با حل مشكلات بيمه، زمينه بكارگيري افراد بيشتري را در اين كارگاه فراهم نمايد.

اين هنرمند كردستاني در پايان مهم‌ترين برنامه خود در آينده را دريافت درجه هنري جهاني صنايع دستي دانست و گفت: مي‌خواهم از اين طريق صنايع دستي كشور و هنر زيور آلات سنتي كردستان را به همه دنيا معرفي نمايم.

دوشنبه|ا|5|ا|تير|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1611]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن