واضح آرشیو وب فارسی:مهر: امامزاده خواستار شد:واگذاري كتابخانه هاي دولتي به بخش خصوصي
واگذاري كتابخانه هاي دولتي به بخش خصوصي
آمل- خبرگزاري مهر: مديركل كتابخانه هاي عمومي مازندران گفت: از آنجايي كه نهاد كتابخانههاي استان نميتواند به كتابخانههاي دولتي و اداري كمكي داشته باشد، براي حمايت از كتابخانههاي دولتي اين بخش بايد به بخش خصوصي واگذار شود.
به گزارش خبرنگار مهر، محمداسماعيل امامزاده صبح چهارشنبه در جلسه انجمن كتابخانههاي عمومي شهرستان آمل با اشاره به اينكه به لحاظ فضاي كتابخانهاي در دنيا در زمره كشورهاي ته جدولي قرار داريم، اظهار داشت: مازندران در ميان استانهاي كشور در اين فضا در رتبه 29 ام قرار دارد.
وي با بيان اينكه متوسط فضاي كتابخانهاي در مازندران يك متر و 13 سانتي متر است، گفت: متوسط سرانه كتابخانهاي در كشور چهار متر است كه اين ميزان در افق 1404 بايد به حدود چهار متر برسد.
امامزاده با اشاره به اينكه براي دست يافتن به اين امر بايد 263 كتابخانه جديد در مازندران احداث شود، افزود: بايد 200 هزار مترمربع فضاي جديد كتابخانهاي در استان ايجاد كنيم.
دبير انجمن كتابخانه هاي عمومي مازندران عنوان كرد: هماكنون 63 كتابخانه با 40هزار متر مربع فضا در استان ايجاد شده است كه با شاخصهاي افق 1404 فاصله زيادي داريم.
مديركلك تابخانههاي عمومي مازندران با بيان اينكه فضاي كتابخانهاي موجود در شهر آمل در شان اين شهرستان نيست، اضافه كرد: از 500 ميليون تومان اعتبار استاني در سال گذشته 100 ميليون تومان به ساخت دو كتابخانه روستايي در آمل اختصاص داده شده تا بخشي از مشكلات جبران شود.
امامزاده با اشاره به اينكه ساخت كتابخانه در شهر گزنك مصوبه سفر هيئت دولت بود، تصريح كرد: در اين سفر ساخت چهار كتابخانه در مازندران به وزارت ارشاد سپرده شده كه هنوز بودجه كشوري آن تامين نشده ولي در سال 90 قول دادند كه اين مهم به زودي اجرايي ميشود.
اين مسئول فرهنگي استان با بيان اينكه عدم ساخت كتابخانههاي روستايي به تغييرات اعتبارات در حوزه شاخصهاي فرهنگي از سوي مجلس باز مي گردد، متذكر شد: در اين زمينه اعتبارات فرهنگي محدود شد و نتوانستيم بودجه اي كه براي ساخت كتابخانه ها براي اداره كل كتابخانه هاي استان در نظر گرفته شد به طور كامل وصول كنيم.
مديركل كتابخانههاي عمومي مازندران با اشاره به اينكه شش كتابخانه استاندارد براي شهرآمل در نظر گرفته شده، اذعان داشت: اين كتابخانه ها هر كدام بايد در فضاي دو هزار و200 مترمربع احداث تا سرانه فرهنگي آن تامين شود.
يدالله اكبرزاده، فرماندار آمل با اشاره به جايگاه كتاب در مقابله با تهاجم فرهنگي اظهار داشت: يكي از ابزارهايي كه ميتوان زيرساختهاي فرهنگي رابا آن توسعه داد بخش كتاب است و در مقابل همه تهديداتي كه جامعه ايران را تهديد ميكند،افزايش كتابخانهها ميتواند با اين امر مقابله كند.
وي با بيان اينكه كتابخانه مركزي آمل بايد جابجا شود، افزود: بايد در اين زمينه راهكارهاي مناسب جمعآوري و بررسي شود.
اكبرزاده با تاكيد بر اينكه گنجه كتابخانهها در فرمانداري آمل در كمتر از يك هفته راهاندازي شده است، بيان داشت: اين امر در دستگاههاي اجرايي بايد جدي گرفته شود.
© 2003 Mehr News Agency .
چهارشنبه|ا|24|ا|خرداد|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]