تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه كسى مستحق دوستى خداوند و خوشبختى باشد، مرگ در برابر چشمان او مى آيد و آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826669571




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

هشدار مديركل فرهنگي ستاد مبارزه باموادمخدر سن اعتياد به زير20 سال رسيد


واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: هشدار مديركل فرهنگي ستاد مبارزه باموادمخدر سن اعتياد به زير20 سال رسيد
مديركل فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: 92 درصد مردم آسيب‌هاي اجتماعي مواد مخدر را به عنوان مهمترين اولويت تهديدات اجتماعي نامگذاري كرده‌اند.
به گزارش ايسنا، صرامي در بيست و هفتمين همايش انجمن مددكاران اجتماعي با اشاره به كاهش سن اعتياد از 23 سال به زير20 سال طبق برخي گزارش‌ها، عنوان كرد: تا پيش از اين تصور مي‌شد كه اغلب افراد مجرد معتاد مي‌شوند، اما هم اكنون 60 درصد معتادان را افراد متاهل تشكيل مي‌دهند.
وي افزود: طبق آمارهاي سال 86، دو ميليون معتاد قطعي داريم و از آنجايي كه 60 درصد اين افراد متاهل هستند و سرانه پنج تا شش فرزند دارند، بدين ترتيب 12 ميليون نفر از خانواده‌ها و افراد جامعه در معرض تهديدات اجتماعي قرار دارند و اين امر لزوم توجه به امر پيشگيري را بيش از پيش افزايش مي‌دهد، چرا كه اين افراد به دليل گرفتاري‌هاي اقتصادي و فقر تحصيلي، توان استفاده از بروشورها و كتاب‌هايي كه حاوي پيام‌هاي تبليغاتي است را ندارند و اين امر ضرورت تغيير رويكرد در حوزه پيشگيري اجتماعي را افزايش مي‌دهد.
سيستم هوشمند آسيب‌هاي اجتماعي به دنبال جذب نيرو است
صرامي در ادامه عنوان كرد: نسل امروز ما با انواع و اقسام مدگرايي‌ها، تنوع طلبي‌ها و بروز رفتارهاي تكانشي روبرو شده است و به راحتي به آسيب‌هاي اجتماعي وارد مي‌شود و بايد بپذيريم سيستم هوشمند آسيب‌هاي اجتماعي به دنبال جذب نيرو است.
وي افزود: اين سيستم افراد را در سنين هفت تا 90 سال مجرد و متاهل، مرد و زن با تحصيلات مختلف با نگاه مشتري مدار به خود جلب مي‌كند.
مديركل فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه با بيان اين سوال كه بايد از مسيري كه در زمينه پيشگيري اجتماعي طي كرده‌ايم، نقشه‌برداري و آنرا تحليل كنيم، عنوان كرد: در سه دهه اول انقلاب نگاه حاكم بر حوزه اجتماعي نگاه پيشگيري موضعي و برخورد با مجرم و بزه ديده بود، اما اين نگاه، نگاهي گذشته‌نگر است كه در دنيا در سال 1970 ميلادي دفن شد و بايد براي مهار آسيب‌هاي اجتماعي رويكرد فعال و پيشگيرانه داشته باشيم.
وي افزود: در برخي موارد سياست ما در برخورد با آسيب‌هاي اجتماعي، سياست انكار، نفي، سكوت و يا اغراق بوده است و اين در حاليست كه بايد با رويكرد واقع بينانه به استقبال آسيب‌هاي اجتماعي برويم. آنگاه مي‌توانيم به جهت‌گيري صحيح براي كنترل آسيب‌هاي اجتماعي دست يابيم.
صرامي در ادامه تاكيد كرد: پيشگيري اجتماعي بايد اولويت اول را در سياست‌گذاريها به خود اختصاص دهد و البته نبايد پيشگيري موضعي را تعطيل كرد، بلكه بايد با توجهي متوازن ميان پيشگيري موضعي و اجتماعي به جلو رفت.
مديركل فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: توجه صرف به پيشگيري موضعي و غفلت از پيشگيري اجتماعي سبب شده است كه سيستم هدفمند آسيب‌هاي اجتماعي براي جذب نيرو اقدام كند.
وي در ادامه با تشريح نكاتي كه بايد در پيشگيري اجتماعي مورد توجه قرار داد، عنوان كرد: بايد در اين حوزه به توسعه فراگير اجتماعي اقدام كنيم و تصدي‌گري دولتي را كاهش داد و همه را در جنبش فراگير پيشگيري وارد كرد.
صرامي افزود: پيشگيري نيازمند توسعه خدمات پيشگيري اجتماعي است كه در اين حوزه فوق‌العاده ضعيف هستيم و بايد براي كانون‌هاي هدف مختلف سياست‌هاي متفاوت داشته باشيم.
وي در ادامه تاكيد كرد: پيشگيري نيازمند همكاري بين بخشي و فرابخشي و تعاملات است و بايد باور كرد كه ميان GO و NGO فاصله‌اي وجود ندارد.
در زمينه پيشگيري به سرمايه‌گذاري جدي نياز داريم
مديركل فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه تاكيد كرد: نيازمند علم سازمان يافته در امر پيشگيري هستيم و ضمن اينكه به يك سرمايه‌گذاري جدي نيز نياز داريم.
صرامي در ادامه با تاكيد بر لزوم توجه به افراد در معرض خطر عنوان كرد: 12 ميليون نفر از خانواده‌هاي افراد معتاد از اين جمله هستند و بايد رويكرد پيشگيري همه جانبه در مورد اين افراد داشت و ضمن اينكه بايد توجه داشت پيشگيري اجتماعي بي‌بازده و نيازمند حوصله، تعهد، تعجيل ناپذيري و كار شبانه‌روزي است.
صرامي در پايان عنوان كرد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر، به خصوص مواد روانگردان، سياست اصلي ستاد مبارزه با مواد مخدر رويكرد پيشگيري اوليه با توجه به پيشگيري فرهنگي و اجتماعي است.

چهارشنبه|ا|24|ا|خرداد|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[مشاهده در: www.jomhourieslami.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن