واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همايش يك هزار نفري روحانيون استان لرستان در خرم آباد برگزار شد
خرم آباد- همايش يك هزار نفري روحانيون استان لرستان روز پنجشنبه با حضور جمعي از مقامات و مسئولان كشور با هدف احياي سنت هاي حسنه اسلامي با محوريت مساجد در مصلاي الغدير خرم آباد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ايرنا، مدير حوزه هاي علميه كشور در اين همايش از تقويت حوزه هاي علميه سراسر كشور خبر داد و گفت: مديريت حوزه هاي علميه، تقويت و توسعه مدارس حوزوي سراسر كشور را در اولويت كاري خود قرار داده است.
آيت الله "مرتضي مقتدايي" افزود: در اين راستا استان هاي مختلف كشور متناسب با موقعيت و نيازهاي دسته بندي شده و برنامه توسعه حوزه هاي علميه آن ها آغاز شده است.
وي اظهار داشت: در نخستين گام شوراي عالي حوزه هاي علميه اقدام به تشكيل هيات امناي مدارس علميه استان سيستان و بلوچستان به عنوان نخستين استان به خاطر موقعيت مرزي و منطقه اي نمود.
مدير حوزه هاي علميه كشور گفت: در گام بعدي براي گسترش مدارس علميه در استان تهران به عنوان استاني بزرگ هدف گذاري لازم صورت گرفته است، ضمن اينكه در 27 استان كشور شوراي استاني حوزه هاي علميه در اين راستا تشكيل شده است.
وي جذب طلاب مستعد، ساماندهي مدارس علميه و كلاس هاي درس، تامين اساتيد حوزه و نيز ارتقاي سطح علمي كلاس را از جمله وظايف شوراي استاني حوزه هاي علميه عنوان كرد و افزود: توسعه مدارس علميه و تامين زير ساخت هاي لازم از ديگر وظايف اين شوراهاست كه با همكاري مديريت حوزه هاي علميه استان ها در اين راستا تلاش مي كنند.
مدير حوزه هاي علميه در ادامه از اقدامات صورت گرفته در استان لرستان در راستاي توسعه حوزه هاي علميه تقدير كرد و گفت: هر چند كه تعداد حوزه هاي علميه در لرستان از هشت حوزه به 13 حوزه افزايش يافته است اما همچنان اين تعداد حوزه جوابگوي خيل متقاضيان نيست و بايد براي ظرفيت سازي و توسعه زير ساخت ها تلاش و برنامه ريزي كرد.
سرپرست كميته امداد امام خميني (ره) نيز در اين همايش در سخناني با اشاره به نقش و جايگاه مسجد در مبادلات ديني ، سياسي و اجتماعي گفت: همانگونه كه مساجد در دوران انقلاب پايگاه اصلي و نقش اصلي را در شكل گيري انقلاب اسلامي داشتند, اكنون نيز بايد از اين ظرفيت براي جلب هر چه بيشتر جوانان بهره گرفت.
"حسين انواري"با ابراز نگراني از خلوت شدن مساجد از حضور جوانان گفت: متاسفانه در برخي شهرها مساجد به پاتوق افراد مسن تبديل و از جوانان خالي شده است.
وي گفت: با احياي مساجد و جذب جوانان به مساجد مي توان علاوه بر احياي فرايض ديني از جمله فريضه مهم امر به معروف و نهي از منكر، نماز و زكات، مي توان توطئه هاي دشمنان را نيز خنثي كرد.
نماينده ولي فقيه در لرستان و امام جمعه خرم آباد نيز در ادامه اين همايش در سخناني پيرامون رسالت روحانيت در شرايط حساس كنوني گفت: رسالت امروز روحانيت تبيين نقش محوري توحيد و ولايت مي باشد.
حجت الاسلام و المسلمين سيد احمد مير عمادي افزود: روحاني بايد با تبيين محوري ترين موضوع قرآن كه مسئله توحيد مي باشد اعتقادات و باورهاي مردم را اصلاح كند و افكار مردم را جهت دهد.
وي يكي از مهمترين احكام نوراني اسلام را زكات عنوان كرد و گفت: فريضه زكات در اسلام از جايگاه ويژه اي برخوردار مي باشد.
امام جمعه خرم آباد افزود: يكي از طرح هاي ابتكاري و جالب، قرار گرفتن سنت هاي الهي بر محور مساجد مي باشد كه در اين راستا مي توان از ظرفيت مساجد در اجراي فريضه زكات بهره گرفت.
به گزارش ايرنا، استاندار لرستان نيز در اين همايش در سخناني به تشريح ويژگي هاي نظام اسلامي در عرصه هاي مختلف پرداخت و گفت: ويژگي هاي منحصر بفرد نظام اسلامي موجب شده تا اين نظام به يك الگوي موفق در جهان تبديل شود.
"حبيب اله دهمرده" افزود: عدالت محوري، كمك به فقرا و حمايت از نيازمندان و نيز اجراي فريضه زكات از جمله برجستگي هاي نظام اسلامي است كه در دنيا بي نظير است.
وي افزود: استان لرستان در پرداخت زكات يكي از استان هاي رتبه اول كشور بوده و اين بيانگر اعتقاد راسخ مردم اين منطقه به احكام نوراني اسلامي است.
وي همچنين با اشاره به حضور حماسي مردم لرستان در انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي خاطر نشان كرد: مشاركت مردم در اين دوره از انتخابات نسبت به دوره هاي گذشته حدود شش درصد افزايش داشته و به 71 درصد رسيد.
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) لرستان نيز در اين همايش گفت: مردم لرستان در سال گذشته 56 ميليارد ريال زكات پرداخت كردند.
"سيد غلامرضا متقي" افزود: استان لرستان هم اينك در پرداخت زكات رتبه چهارم كشور را داراست.
648/1625/320
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 80124569
پنجشنبه|ا|21|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]