تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828022624




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معياري براي خطاي مجاز آزمايشگاه‌هاي كشور نداريم


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: معياري براي خطاي مجاز آزمايشگاه‌هاي كشور نداريم
گروه سلامت: دكتر محمدرضا بختياري دبير علمي كنگره روز دوشنبه در نشست خبري پنجمين كنگره بين المللي و دهمين كنگره كشوري ارتقاي كيفيت خدمات آزمايشگاهي تشخيص پزشكي ايران كه چهارم تا هفتم ارديبهشت ماه امسال در مركز همايشهاي رازي برگزار مي شود، به نقش مهم آزمايشگاههاي تشخيص طبي در تشخيص و درمان بيماريها اشاره كرد و افزود: در اين كنگره به آخرين دستاوردها در ارتباط با بيماري سل اشاره مي شود. به گفته وي، موضوع ناباروري در مردان و زنان يكي ديگر از موضوعاتي است كه در كنگره به آن پرداخته خواهد شد. زيرا آزمايشگاهها نقش مهمي در تشخيص ناباروري دارند. بختياري از ديابت به عنوان يكي ديگر از بيماريه

اي مورد بحث در اين كنگره نام برد و افزود: ديابت يكي از بيماريهاي شايع در كشورمان است به طوريكه 20 درصد افراد كشور درگير اين بيماري هستند. وي در پاسخ به سوال مردم سالاري مبني بر اين كه خطا و اشتباه در نتايج آزمايشگاهي آيا عدم آگاهي پرسنل درمان است يا مسائل ديگر گفت: بروز خطا نسبت به گذشته به صورت قابل توجه كاهش پيدا كرده است و چندين عامل تاثير دارد.

آموزش هاي تخصصي و مداوم پرسنل آزمايشگاه-پيشرفت تكنولوژي و فناوري- استانداردسازي-آزمايشگاه ها بايد مميزي شوند- برنامه ارزيابي كنترل كيفيت بايد حتما اعمال شود. همچنين رئيس انجمن دكتراي علوم آزمايشگاهي تشخيص طبي ايران گفت: هنوز در كشور پارامتري براي خطاي مجاز آزمايشگاه‌ها نداريم.

دكتر بهزاد پوپك افزود: بيشترين خطاي آزمايشگاهي قبل از آناليز آزمايش رخ مي دهد و اين مسئله مربوط به خود بيمار است كه شرايط را يا نمي داند و يا اينكه رعايت نمي كند.

وي با انتقاد از اينكه در آموزش پزشك عمومي تعريف دوره آزمايشگاه تشخيص پزشكي ديده نشده است، گفت: متاسفانه كساني جواب آزمايشهاي پزشكي را تفسير مي كنند كه آموزش علمي اين دوره را نديده اند.

پوپك با تاكيد بر اينكه مدعي نيستيم كه خطا نمي كنيم، تصريح كرد: نوسان جزئي از كار آزمايشگاه است و اين اتفاق در همه جاي دنيا نيز رخ مي دهد.

رئيس پنجمين كنگره بين المللي و دهمين كنگره كشوري ارتقاي كيفيت خدمات آزمايشگاهي تشخيص پزشكي ايران با انتقاد از جمله اي كه پشت پاكت جواب آزمايش نوشته شده است، اظهارداشت: پشت اين پاكتها نوشته شده كه تفسير آزمايش منحصرا با پزشك معالج است. ولي ما به اين جمله اعتقاد نداريم چرا كه تمام دنيا به اين جمله اعتقاد ندارند. چون يك تيم پزشكي است كه در كنار يكديگر به تفسير جواب آزمايشها مي پردازند. وي در ادامه به مشكلات آزمايشگاههاي تشخيص طبي كشور اشاره كرد و افزود: به دنبال نوسانات نرخ ارز و همچنين تحريم‌هايي كه متوجه كشورمان شده است، آزمايشگاههاي تشخيص طبي به شدت تهديد مي شوند اما مفهومش اين نيست كه به كيفيت آزمايشها لطمه بخورد.

دكتر علي صادقي تبار گفت: آزمايشگاههاي دولتي به واسطه تعرفه اي كه دارند، از درآمد كمتري برخوردارند و در نتيجه امكان تجهيز آنها آنطور كه در بخش خصوصي شاهد هستيم، وجود ندارد اما اين نمي تواند يك قانون باشد چرا كه ديدگاه مسئول هر آزمايشگاه متفاوت است.

وي با اشاره به فعاليت حدود 5 هزار آزمايشگاه تشخيص طبي در سراسر كشور، افزود: متاسفانه از 3 سال قبل محدوديت صدور مجوز براي تاسيس آزمايشگاه برداشته شده كه همين مسئله چالشهايي را براي افراد شاغل در اين حرفه ايجاد كرده است.

سه|ا|شنبه|ا|29|ا|فروردين|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 711]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن