محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855188957
گزارش مهر/گلستان؛ نگين گردشگري ايران
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گزارش مهر/گلستان؛ نگين گردشگري ايران
گلستان؛ نگين گردشگري ايران
گرگان - خبرگزاري مهر: استان گلستان با داشتن جاذبه هاي بكر و رويايي به عنوان رنگين كمان ايران زمين بهشتي كوچك در كرانه خزر بوده كه در تمام فصول پذيراي گردشگران و مهمانان است.
به گزارش خبرنگار مهر، استان گلستان يكي از مناطق سرسبز و ديدني در شمال ايران با مساحتي بالغ بر22 هزاركيلومتر مربع كه در جنوب شرقي درياي خزر واقع شده است و از شمال به جمهوري تركمنستان، از جنوب به استان سمنان، از شرق به استان خراسان شمالي و از غرب به استان مازندران محدود ميشود. جمعيت استان بالغ بر يك ميليون و 637 هزار نفر كه ساكن در 14 شهرستان، 28 شهر، 25 بخش و 56 دهستان است.
جغرافياي طبيعي استان به نحوي است كه به سه بخش كوهستاني، دامنهاي و جلگهاي تقسيم شده و از نظر آب و هوايي داراي اقليم مديترانهاي و نيمهبياباني است. قرهسو، اترك و گرگانرود از رودهاي پرآب استان محسوب ميشوند و پيگردكوه بلندترين كوه استان بوده و كوههاي شاهكوه، گلدين، زريوان و خواجهقنبر از ديگر كوههاي استان به شمار ميروند. در كنار كشاورزي كه محور اصلي فعاليتهاي اقتصادي مردم اين استان است، دامداري، شيلات و صنايع تبديلي و صنايع دستي نيز از رونق خاصي برخوردار است.
از محصولات عمده كشاورزي منطقه ميتوان گندم، پنبه، دانههاي روغني، غلات، توتون، برنج و... را نام برد، استان گلستان به علت دارابودن مناظر بديع و چشماندازهاي طبيعي و خيرهكننده از جايگاه ويژهاي در صنعت گردشگري برخوردار است و سرشار از عنايات و نعمت خداوندي است به نحوي كه در هر فصل از سال چهار فصل را ميتوان مشاهده كرد.
بدليل شرايط مساعد اقليمي و زيست محيطي آن از دوران پيش از تاريخ، و دوران اسلامي به عنوان يكي از استقرارگاههاي بشري مورد توجه بوده و سابقه تمدن و فرهنگ استان گلستان با توجه به كاوشهاي باستانشناسي به 7000 سال قبل برميگردد، در دوران هخامنشي و اشكانيان به نام هيركانيا از معروفترين و آبادترين ايالات در شمال ايران بوده و در دوران اسلامي نقش مهمي در شكوفايي و تمدن ايران اسلامي داشته، به طوري كه دانشمندان و شاعران بزرگي را پروريده است.
استان گلستان به دليل تنوع جغرافيايي و قدمت تاريخي داراي جاذبههاي گردشگري متعددي مانند برجهاي تاريخي، مدارس و تكاياي باستاني، مقبره مشاهير، تپههاي باستاني عمارتها و كاخهاي قديمي و غارها و كاروانسراها و حمامهاي كهن و پاركهاي زيباي جنگلي از جمله پارك بينالمللي گلستان، آبشارها، چشمهسارها، ذخيرهگاههاي جنگلي و تالابهاي بينالمللي، گلفشانها، دهكدههاي ييلاقي و شبهجزيره آشوراده است.
همچنين وجود آئينها و مراسم گوناگون و آداب و موسيقي فرهنگ قوميتهاي ساكن و صنايع دستي و سوغات محلي و بازارهاي هفتگي و مرزي از عوامل جذب مسافران در اين استان است.
كردكوي
اين شهرستان در فاصله 29 كيلومتري گرگان در غرب استان واقع است، داراي 70759 نفر جمعيت و مساحتي در حدود 818 كيلومتر مربع است، وجود چشم اندازهاي طبيعي زيبا و اماكن تاريخي و صنايع دستي موقعيت گردشگري مناسبي را براي اين شهرستان بوجود آورده است.
از صنايع دستي آن مي توان حصير بافي، نمد مالي، بافتن چادر شب و جوراب و دستكش پشمي اشاره كرد، از مناطق گردشگري و باستاني اين شهرستان مي توان منطقه حفاظت شده جهان نما روستاي ييلاقي درازنو، پارك جنگلي امام رضا (ع)، برج رادكان، شهر قديمي تميشه و ديوار تميشه، قلعه شاه نشيني، قلعه تاق و غارهاي (يخچال، گنج خانه، اژدر غار، جهان نما) امامزاده روشن آباد، امامزاده النگ، امامزاده چهار كوه، جاده شاه عباسي و آبشار دوآب را نام برد. بازار هفتگي كردكوي يكشنبه بازار است.
گنبدكاووس
اين شهرستان كه مهمترين و بزرگترين شهرستان استان از لحاظ وسعت محسوب ميشود داراي مساحتي حدود پنج هزار و 71كيلومتر مربع و جمعيتي بالغ بر 302185 نفر است، فاصله اين شهرستان تا مركز استان 98 كيلومتر بوده كه قوميتهاي گوناگون در آن ساكن هستند و اينچهبرون شهر ديگر اين شهرستان است.
مهمترين مراكز گردشگري و باستاني اين شهرستان عبارتند از تالابهاي بينالمللي آلماگل، آلاگل و آجي گل بازارچه مرزي اينچهبرون ، ياريم تپه ، گبري قلعه ، گنبد قابوس ، شهر باستاني جرجان ، امامزاده يحيي بن زيد و بقعه دانشمند شهرستان گنبد كاووس را ميتوان كرسي مطالعات باستانشناسي استان دانست و پژوهش هاي شهر قديم جرجان و ديوار گرگان همه ساله در اين شهرستان صورت ميپذيرد.
بازار هفتگي آن جمعه بازار است. از صنايعدستي اين شهرستان قاليبافي، گليمبافي، پلاس ، دوتارسازي ، زيورآلات ، سوزندوزي ، رنگرزي و نمدمالي و از شيرينيهاي محلي تاتارچرك ، بيشمه را ميتوان نام برد.
بندرگز
اين شهرستان كه در منتهي اليه غربي و در فاصله 44 كيلومتري گرگان مركز استان گلستان واقع شده است، جمعيتي بالغ بر 48 هزار و 227 نفر و وسعتي در حدود 239 كيلومتر مربع را داراست و شهر ديگر آن نوكنده است.
با وجود جاذبه هاي گردشگري مانند دريا ، جنگل و اماكن تاريخي اين شهرستان را مي توان از مراكز مهم گردشگري استان محسوب نمود.
مراكز ديدني شهرستان بندر گز عبارتند از: اسكله توريستي، ساحل دريا، چشمه قلقلي، توسكا چشمه، چشمه بلبل، جنگل باغو، جنگل وطنا، خليج گرگان، سيكاپل، جركلباد، امامزاده حبيب الله و امامزاده سفيد چال و امامزاده عليرضا بازار هفتگي سه شنبه بازار بندر گز مي باشد و صنايعدستي بندرگز شامل گليمبافي، نمدمالي، سوزندوزي است.
بندرتركمن
اين شهرستان كه يكي از شهرهاي غربي و در فاصله 40 كيلومتري از مركز استان گلستان است داراي 61 هزار و 982 نفر جمعيت و مساحتي در حدود 291 كيلومتر مربع است. در سال 1306 خورشيدي در محلي كه قرارگاه نظاميان بود شهر بندر تركمن تاسيس شد.
اين شهرستان با وجود جاذبه هاي طبيعي مانند دريا ، جزيره آشوراده و صنايع دستي غني تركمن، يكي از مهمترين مراكز گردشگري استان محسوب مي گردد.
صنايع دستي اين شهرستان قالي و قاليچه و پشتي تركمني، سوزندوي، زيورآلات و نمدمالي است، از مهمترين مناطق گردشگري و تاريخي شهرستان تركمن ميتوان ، جزيره آشوراده، اسكله توريستي ساحل دريا، ميدان سواركاري ،پادگان روسها، زيارتگاه بهاءالدين نفشبندي و آرامگاه آق امام را نام برد و داراي بازارچه مرزي در كنار ساحل و بازار هفتگي دوشنبه بازار است.
علي آبادكتول
اين شهرستان با جمعيتي بالغ بر 130 هزار و 493 نفر، وسعتي در حدود هزار و 160 كيلومتر مربع و در فاصله 40 كيلومتري از مركز استان واقع گرديده و با وجود جاذبه هاي طبيعي و تاريخي و صنايع دستي متنوع از جمله مراكز عمده گردشگري در استان گلستان است و فاضل آباد شهر ديگر پر جاذبه اين شهرستان است.
شغال تپه از كهن ترين يادگار استقرار بشر در شهر علي آباد بوده كه به دوران تاريخي تعلق دارد، از صنايع دستي اين شهرستان مي توان به قالي بافي، نمد مالي، بافت پارچه هاي ابريشمي و پشمي، خورجين دوزي و چادر شب بافي و سوزن دوزي و نواربافي و لباسهاي محلي كتول اشاره كرد. از مراكز مهم باستاني و گردشگري اين شهرستان مي توان به آبشار زيباي كبودوال و پارك جنگلي كبودوال، دهكده هاي ييلاقي (افراخته، زرين گل الستان و سياه مرز كوه و...) ارتفاعات شاهوار، چلچلي ذخيره گاه جنگلي (افرا تخته، پونه آرام، زرين گل و سوركش) و زيستگاههاي (مارال، ذربين و سرخه دار و زيستگاه انحصاري سرونوش) رودخانه و دهانه زرين گل، دهنه زيباي محمد آباد، امامزاده الازمن، معصوم آباد، شيخان و 8 امامزاده ديگر نرگس تپه شيرين آباد، قزقلعه و توران گلين و بازار هفتگي عليآباد كتول اشاره نمود و نوع لباس و موسيقي محلي برخي از اقوام از توانمنديهاي گردشگري اين شهرستان است.
آق قلا
شهرستان آق قلا كه در 15 كيلومتري شمال شرقي گرگان و در كنار رودخانه گرگانرود قرار گرفته است، داراي جمعيتي بالغ بر114 هزار و 660 نفر و وسعتي در حدود هزار و 763كيلومتر مربع است.
اين شهر توسط شاه عباس در سال 1020 هجري قمري بنا شده كه به نام اسپيدژ يا دژ سفيد و در زمان حكومت پهلوي به پهلوي دژ تغيير نام داد و از زمان پيروزي انقلاب اسلامي آق قلا نام گرفته است.
از صنايع دستي مردم اين منطقه مي توان قالي، قاليچه و پشتي تركمن، زيورآلات، ساخت دو تار سنتي و سوزندوزي را نام برد. اماكن ديدني و گردشگري اين شهرستان شامل ميدان اسب دواني، گل افشان قارينيارق، پل تاريخي آق قلا و ديوار دفاعي گرگان و پنجشنبه بازار، بازار هفتگي آن است.
گميشان
اين شهرستان در فاصله 45 كيلومتري از مركز استان گلستان است داراي 61 هزار و 982 نفر جمعيت و مساحت هزار و 285 كيلومتر مربع است.
وجود آثار تاريخي و تپه هاي باستاني ، نشان از فرهنگ و تاريخ درينه اين شهرستان است اين منطقه نقطه آغاز ديوار تاريخي گرگان بوده است كه در حال حاضر خرابه هاي آن با نام محلي قزل آلان شناخته مي شود .
صنايع دستي شهرستان گميشان عمدتا بر توليد قاليچه ، قالي ، گليم ، نمد ، پشتي ، روسري تركمني ، جاجيم و فرش هاي دستباف بوده كه علاوه بر ايجاد اشتغال براي زنان و دختران تركمن نقش مهمي در صادرات كشور دارد، بسياري از اراضي اين منطقه به دليل شوري آب و خاك و خشكسالي به صورت بدون استفاده و لم يزرع است و اراضي قابل كشت عمدتا به گندم ، جو و پنبه اختصاص دارد.
از مناطق گردشگري و باستاني اين شهرستان مي توان تالاب گميشان ، گل افشان نفت ليجه ، بافت قديم شهر گميشان ، موزه مردم شناسي ، زيارتگاه بها الدين نقشبندي ، ديوار تاريخي گرگان و قيزلر قلعه را نام برد. بازار هفتگي گميشان سه شنبه بازار است.
راميان
اين شهرستان از نظر طبيعي به دو قسمت جلگه اي و كوهستاني تقسيم مي شود، راميان ، دلند و خان ببين از شهرهاي اين شهرستان است و درآخرين سرشماري جمعيتي بالغ بر 82 هزار و 352 نفر و وسعتي در حدود 780 كيلومتر مربع دارد.
اين شهرستان در فاصله 75 كيلومتري از مركز استان واقع گرديده و داراي جنگلهاي غني و چشم اندازهاي زيبا است، مهمترين اماكن گردشگري و تاريخي اين شهرستان چشمه گل راميان و سرخه كمر، غار شيرآباد، قلعه ماران، پارك جنگلي آهنگران، پارك جنگلي دلند ، دهكده توريستي پاقلعه.آبشارهاي شش گانه شير آباد-جوزك و ارتفاعات ييلاقي پشمكي ، بادو ، النگ و پاقلعه، امامزاده پيرخان ببين.امام زاده قاسم دلند و بقعه متبركه بي بي حليمه خاتون، امامزاده پير بي بي، امامزاده قاسم، مسجد سادات، تپه هاي سنجران، باقر آباد، توران فارس، انجيلو، نقارخانه، مدرسه و كاخ رضا شاهي و حمام قديمي اروج و مسجد سادات، قلعه محمود، قلعه نور، قلعه كافر و قلعه امير خان است.
صنايع دستي راميان عبارتند از ابريشم بافي، تهيه منسوجات ابريشمي از جمله لباسهاي محلي، حوله، دستمال و چادر شب. بازار هفتگي راميان سه شنبه بازار مي باشد. از جمله محصولات كشاورزي شهرستان توت فرنگي، گندم، شالي، محصولات باغي، صيفي و... است.
آزادشهر
شهرستان آزادشهر در فاصله 77 كيلومتري شرق گرگان در محل تلاقي مسيرهاي گرگان، گنبد كاووس و شاهرود و مشهد واقع گرديده و داراي چشم اندازهاي طبيعي و تاريخي بسياري است.
از جاذبه هاي گردشگري ، فرهنگي و مذهبي اين شهرستان مي توان بقعه متبركه امامزادگان آق امام كه بر بلنداي تپهاي زيبا و مشرف بر منطقه ديدني آزادشهر واقع گرديده، پارك جنگلي شهرداري ، پارك شبنم نوده خاندوز ، بافت قديم روستاي فارسيان، كاخ پهلوي (خوش ييلاق)، پل غزنوي و زائرسراي امام هشتم را نام برد.
بازار هفتگي آزادشهر شنبه بازار است. و صنايعدستي اين شهر شامل ابريشمبافي، تهيه منسوجات ابريشمي، لباسهاي محلي است.
گرگان
شهرستان گرگان مركز استان گلستان شهري زيبا و نگيني در طبيعت چشمنواز شمال ايران باوسعت 1615 كيلومتر مربع و جمعيتي بالغ بر 418 هزار و 775 نفر با جاذبههاي فراوان طبيعي و تاريخي يكي از شهرهاي سياحتي و ميعادگاه عاشقان طبيعت و دوستداران تاريخ است.
شهرستان گرگان داراي مردمي خونگرم و مهماننواز و متشكل از اقوام گوناگون ميباشد. آثاري كه متعلق به دوران قبل از تاريخ از نقاط مختلف اين شهرستان از جمله تورنگ تپه و شاهتپه و... بدستآمده نمايانگر حضور ديرينه انسانها در اين منطقه و نشاندهنده تمدن آن در هزاره ششم پيش از ميلاد است.
نام قديم آن هيركانيا كه مركز ايالت هيركاني در زمان اشكانيان بوده است، آقامحمدخان قاجار در اين شهر بدنيا آمد و گرگان به عنوان پايتخت خانوادگي حكومت قاجار محسوب ميشد و بنام دارالمومنين معروف بوده كه در روي سكههاي بعد از صفوي ضرب اين شهر مشاهده ميشود و اثار ساختماني زيادي از دوران صفوي نادرشاه و قاجار در اين شهر ساخته شد كه بعضا نيز باقي هستند.
اين شهرستان داراي جاذبههاي زيباي گردشگري مشتمل بر كوهسارها، درهها، رودخانهها، آبشارها، چشمهسارها و جنگلهاي سرسبز از جمله پاركهاي جنگلي (ناهارخوران ، النگدره ، قرناباد ، شصتكلاته ، قرق ، گرمابدشت) پارك شهر، سدنومل، آب گرم و ابشار دوقلوي زيارت، هزارپيچ، بازارنعلبندان، چهارشنبه بازار و دهكدههاي توريستي زيارت شاهكوه است.
بلندترين ارتفاعات شهرستان با 3500متر و از نقاط ديدني و باستاني و مذهبي آن، كاخ آقامحمدخان، كاخ موزه سلطنتي، موزه گرگان، مسجد جامع، مدرسه عماديه، بافت قديم شهر و خانه تقوي، كبير و باقري و تكاياي محلات قديمي، كاروانسراهاي سنگي، قزلق، ديملو، رباط سفيد) و حمام قديمي( سفرهخانه سنتي )، تورنگ تپه، شاه تپه، خرگوشتپه، قلعهخندان، نرگس تپه، امامزادههاي: اسحق ( نور) ، عبدا...، نه تن، مرادبخش، محسن، بيبيهوربيبينور، طيب قرناباد).
سوغات و رهآورد سفر شهرستان گرگان عبارتند از: قالي، قاليچه، جاجيم و منسوجات صنايع روستايي و از شيرينيهاي محلي حلوا اماج، نان خرمايي، زنجيبيلي، نانك( پادرازي) را ميتوان نام برد.
مينودشت
اين شهرستان در ناحيه شرقي استان گلستان، در دنباله دامنه كوههاي البرز شرقي در فاصله 116 كيلومتري از مركز استان واقع شده است، مساحت اين شهرستان حدود هزار و 576 كيلومتر مربع و جمعيت آن بالغ بر 134 هزارو 311 نفر است.
نام قديم مينودشت حاجيلر بوده. اين شهرستان با توجه به مناظر طبيعي، تفريحگاههاي زيبا، وجود آثار باستاني صنايع دستي و توليد ابريشم و توليد عسل يكي از جاذبه هاي گردشكري استان گلستان محسوب مي شود.
از جمله اماكن گردشگري و باستاني شهرستان مينودشت شامل جنگل باقرآباد و فارسيان، تنگه چهل چاي، آق چشمه، ماهي پران، دشت حلقه، غارهاي (مبارك آباد، سيدرشيد، فرنگ، وكيارام) ماران كوه، كهنه حمام و امامزاده جعفر(ع) است.
قديمي ترين بقاياي حضور انسان كه در استان گلستان شناخته شده غار كيارام است كه به 100 هزار سال پيش و دوره پارينه سنگي ميانه (موسترين) تعلق دارد.
بازار هفتگي مينودشت سه شنبه بازار بوده و از صنايع دستي آن گليم بافي، قالي بافي و چادر شب بافي سوزندوزي و ابريشمبافي و سراجي نمدمالي را مي توان نام برد. همچنين دشت حلقه بعنوان وسيع ترين سايت باستاني استان نيز كه 338 هكتار وسعت دارد در اين شهرستان قرار گرفته است.
كلاله
اين شهرستان در منتهي اليه شرقي استان گلستان در فاصله 136 كيلومتري از مركز استان واقع شده است با وسعت هزار و 752 كيلومتر مربع و جمعيتي بالغ بر 106 هزار و 948 نفر ، شامل دو بخش مركزي و پيشكمر است.
از جمله مراكز گردشگري طبيعي و آثار تاريخي اين شهرستان چشمه زاو، آق سو، زيارتگاه خالد بن سنان (خالد نبي) و مزار باستاني آن و زيارتگاه امام زاده عبدا... و سه كارگاه كاوش باستان شناسي در ديوار تاريخي گرگان به نام هاي قره ديب، كارگاه يساقليق، و كارگاه قره سير( كرگز) است بازار هفتگي كلاله يكشنبه بازار مي باشد. از صنايع دستي آن شهرستان مي توان به گليم بافي، قالي بافي، ابريشم بافي، چادر شب بافي و پلاس اشاره كرد.
از ديگر جاذبه هاي اين شهرستان مي توان به چشمه زاو ، كارگاههاي كاوش ديوار بزرگ گرگان در بخش پيشكمر از توابع شهرستان كلاله ( قره ديب ، يساقليق و قره يسر يا گرگر) و... اشاره كرد.
گاليكش
اين شهرستان محل تلاقي سه استان گلستان، خراسان شمالي و سمنان ، به عنوان گلوگاه استان در منتهي اليه شرقي بشمار مي آيد. ازشمال به شهرستانهاي كلاله و گنبد كاووس ، از جنوب به استان سمنان ، از شرق به استان خراسان شمالي و شهرستان بجنورد و از غرب به مينودشت محدود و متصل مي شود .
در فاصله 123 كيلومتري از مركز استان واقع شده است. مساحت اين شهرستان حدود هزار كيلومتر مربع و جمعيت آن بالغ بر60 هزار نفر است.
اين شهرستان با توجه به مناظر طبيعي، تفريحگاههاي زيبا، وجود آثار باستاني صنايع دستي و توليد ابريشم و توليد عسل يكي از جاذبه هاي گردشكري استان گلستان محسوب مي شود. از جمله اماكن گردشگري و باستاني شهرستان گاليكش مي توان به پارك ملي گلستان، آبشارهاي لوه، آق سو، گلستان ، موزه هاي حيات وحش و تاريـخ طبيعي پارك ملي گلستان، آق چشمه، چشمه لال، ماهي پران، دشت حلقه، غارهاي (مبارك آباد، سيدرشيد، فرنگ، وكيارام) ماران كوه، كهنه حمام و امامزاده جعفر(ع) اشاره نمود.
قديمي ترين بقاياي حضور انسان در شمال كشور (گيلان ، مازندران و گلستان ) شناخته شده غار كيارام مي باشد كه به 100 هزار سال پيش و دوره پارينه سنگي ميانه (موسترين) تعلق دارد. و در روستايي به همين نام قرار دارد، بازار هفتگي گاليكش جمعه بازار بوده و از صنايع دستي آن گليم بافي، قالي بافي و چادر شب بافي سوزندوزي و ابريشمبافي و سراجي نمدمالي را مي توان نام برد.
مراوه تپه
شهرستان مراوه تپه، در شرقي ترين نقطه استان گلستان واقع است كه از لحاظ موقعيت جغرافيايي از طرف شمال به كشور تركمنستان و از شرق به استان خراسان شمالي و از طرف غرب به بخش داشلي برون شهرستان گنبد و از طرف جنوب به شهرستان كلاله (جنگل گلستان) منتهي مي شود.
مساحت شهرستان حدود 3060 كيلومتر مربع بوده و جمعيت آن بالغ بر 50 هزار نفر كه داراي 2 بخش مركزي و گليداغ است، از اماكن گردشگري مي توان به آرامگاه مختومقلي مدرسه ديني سيد قليچ ايشان آرامگاه ابوالقاسم جرجاني و آل خان بابا را نام برد.
آبشارهاي بالي قايه-شارلوق. چشمه ساوه از اماكن طبيعي اين شهرستان مي باشد. وجود پسته، انار، انجير، زرشك وحشي نيز از سرمايه هاي خدادادي اين شهرستان است. گندم، شالي، آفتاب گردان زيره از استعدادهاي كشاورزان اين منطقه مي باشد. قالي بافي تركمن، نمد بافي، گليم بافي، پوستين دوزي از صنايع دستي مهم اين شهرستان است.
همزمان با آغاز سفرهاي نوروزي ورود مسافران به گلستان نيز آغاز شده و پيش بيني مي شود بيش از هشت ميليون مسافر به استان سفر كنند.
© 2003 Mehr News Agency .
جمعه|ا|4|ا|فروردين|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]
-
گوناگون
پربازدیدترینها