تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوش اخلاقى در بين مردم زينت اسلام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826671299




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

منبع گزارش‌هاي حقوق بشري عليه ايران تروريست‌ها هستند


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: منبع گزارش‌هاي حقوق بشري عليه ايران تروريست‌ها هستند
مهمانپرست گفت ‌:ميزان غني سازي براي فعاليت هاي صلح آميز موضوعي فني است و كارشناسان تشخيص مي دهند كه چه ميزان فعاليت غني سازي در دايره فعاليت هاي صلح آميز تعريف مي شود .
هموطن آنلاين_ برگزاري نشست1+5 به زودي، موضوع بازرسي از پارچين، واكنش به تضعيف جريان مقاومت در منطقه و تأكيد بر نقش صالحي در سفر كوفي عنان به سوريه از جمله محورهاي سخنان سخنگوي وزارت خارجه در آخرين نشست خبري سال 90 است.
رامين مهمانپرست سخنگوي وزارت امور خارجه پيش از ظهر امروز سه شنبه در آخرين نشست خبري خود در سال 90 با رسانه هاي داخلي و خارجي در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در رابطه با اقدام پارلمان مصر در تصويب قطع صادرات گاز به رژيم صهيونيستي و اخراج سفير اين رژيم، اظهار داشت: انتظاري كه از كشورهاي منطقه به ويژه كشورهايي كه با بيداري مواجه اند مي رود، همين است.
عكس العمل طبيعي بود

وي اضافه كرد: مردم وقتي در كشورهاي مستقل اداره كشور را به دست مي گيرند به دليل قطع وابستگي حاضر نيستند جنايت هاي رژيم صهيونيستي را تحمل كنند و اقدام پارلمان مصر عكس العمل طبيعي ملت ها در مقابله با جنايتكاران است.
سخنگوي وزارت خارجه افزود: اقدام مجلس مصر اقدامي است كه از طرف ملت ما منطقي و با احساس مسئوليت شناخته مي شود و اميدواريم همه كشورهاي منطقه به نقطه مطلوبي از استقلال دست يابند تا به تجاوزات رژيم اشغالگر صهيونيستي پايان دهند.
غربي ها رو سياه تر مي شوند

خبرنگار همچنين در رابطه با محاكمه وزير خارجه انگليس در دادگاه عالي لندن به اتهام مشاركت در قتل تبعه پاكستاني بر اثر حمله هواپيماهاي بدون سرنشين سئوال كرد كه مهمانپرست در اين باره بيان داشت: جنايات آمريكا، انگليس و ناتو متاسفانه در منطقه ما به بهانه هاي مختلفي صورت مي گيرد و سربازان آنها دست به كشتار مردم مي زنند كه نمونه آن را اخيرا در افغانستان شاهد بوديم.
مهمانپرست خاطر نشان كرد: اين جنايات چهره اين كشورها را بين مردم سياه تر از گذشته خواهد كرد.
وي توصيه كرد كه كشورهاي فرامنطقه اي نسبت به خروج نيروهاي خود از منطقه اقدام كنند تا بيش ازاين به نفرت ملت ها از آنان دامن نزنند.
برگزاري نشست1+5 به زودي

‌رامين مهمانپرست در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري فرانسه درباره زمان و مكان برگزاري اين نشست افزود: ‌همواره آمادگي خود را براي آغاز دور جديد اين مذاكرات اعلام كرده ايم و با توجه به مكاتبات ميان خانم اشتون و آقاي جليلي فكر مي كنم اين نشست به زودي برگزار شود .
وي درباره مكان اين نشست نيز گفت ‌:برخي كشورها در اين باره اعلام امادگي كردند كه هنوز قطعي نشده اما يكي از جاهايي كه آمادگي اش رسما اعلام شده استانبول بوده است كه به توافق طرفين بستگي دارد .
مهمانپرست افزود : البته انتخاب مكان برگزاري اين نشست كار سختي نيست.
ميزان غني سازي بحثي فني است

سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال ديگر اين خبرنگار مبني بر اين كه ايران در مذاكره با 1+5 چه موضعي درباره ميزان غني سازي خواهد داشت ؟ گفت :‌اين موارد در زمان برگزاري نشست دنبال مي شود .
وي افزود: ‌به طور كلي همه كشورها در قالب معاهده ان پي تي و در قبال تعهداتشان ،‌همانطور كه نبايد به سمت اهداف نظامي هسته اي حركت كنند اما حق بهره برداري از دانش هسته اي را براي مصارف صلح آميز دارند .
مهمانپرست گفت ‌:ميزان غني سازي براي فعاليت هاي صلح آميز موضوعي فني است و كارشناسان تشخيص مي دهند كه چه ميزان فعاليت غني سازي در دايره فعاليت هاي صلح آميز تعريف مي شود .
وي افزود: غني سازي ‌تا هر ميزاني كه صلح آميز بودن را تهديد نكند به معناي اين است كه جزو حقوق كشورها محسوب مي شود .
مهمانپرست تصريح كرد: توافق ايران و 1 + 5 بايد در نشست دنبال شود تا گروه‌هاي مذاكره‌كننده به بحث بپردازند.
وي افزود: همه كشورها در قبال معاهده ان پي تي تعهدي دارند تا به سمت مسائل نظامي هسته‌اي حركت نكنند اما همه مي توانند از فناوري صلح‌آميز هسته‌اي برخوردار شوند.
مهمانپرست ادامه داد: ميزان غني سازي موضوعي فني است كه كارشناسان آن را تشخيص مي دهند كه چه ميزان در دايره فعاليت صلح‌آميز تلقي مي شود و تا زماني كه ميزان غني سازي تهديدكننده امنيت كشورها نباشد جزو حقوق همه كشورهاي متعهد به ان پي تي خواهد بود.
بيشترين همكاري را با آژانس داشته ايم

خبرنگاري پرسيد اخيرا شاهد سه ضلعي گزارش مغرضانه دبيركل آژانس ، تهديد هاي آمريكا و رژيم صهيونيستي و مطرح كردن دوباره پرونده حقوق بشر در سازمان ملل هستيم، آيا اين فعاليت ها بر مذاكرات آينده 1+5 با ايران تأثير خواهد گذاشت؟كه مهمانپرست در پاسخ، گفت: فعاليت هايي كه كشورمان در زمينه هسته اي دارد در چارچوب مشخص تعريف شده صلح آميز همراه با نظارت آژانس و بازرسان آژانس بوده است و ما خودمان را متعهد به ان پي تي مي دانيم و فكر مي كنيم بايد از حقوق خودمان نيز كاملاً برخوردار باشيم.
سخنگوي وزارت امور خارجه خاطر نشان كرد: بنابراين فعاليت هاي ما در چارچوب تعريف شده خود ادامه دارد.
مهمانپرست گفت: اينكه آژانس ابهاماتي دارد ما آمادگي داريم اين ابهامات را برطرف كنيم و براي برطرف شدن اين ابهامات نيز اعلام آمادگي كرديم و مذاكراتي صورت گرفته است و فكر مي كنيم بايد در چارچوب عملي كه مورد توافق طرفين است، اين همكاري ها دنبال شود.
بازرسي از پارچين به معناي پذيرش پروتكل الحاقي نيست

خبرنگاري سئوال كرد در سال 2005 آژانس دو بار از سايت پارچين بازديد كرد اما اخيراً درخواست بازديد دوباره از پارچين را مطرح كرده است، آيا پذيرفتن بازديد از سايت پارچين به معناي پذيرفتن پروتكل الحاقي از سوي ايران محسوب مي شود يا خير؟كه سخنگوي وزارت خارجه پاسخ داد : قبلا دو بار از سايت پارچين بازديد به عمل آمده است اما اگر باز هم درخواست بازديدي وجود داشته باشد بايد اين درخواست در چارچوب مشخص تعريف و معلوم شود كه اين بازديدها به چه منظوري صورت مي گيرد و تا كي ادامه خواهد داشت.
وي افزود : اگر پس از بازديد ابهامات برطرف شد نتيجه بعدي چه خواهد بود و چه تأثيري در پرونده خواهد داشت؟
مهمانپرست افزود: اين موضوع به هيچ وجه به معناي پذيرفتن پروتكل الحاقي نيست، و اين پروتكل به صورت داوطلبانه توسط كشورها به اجرا در مي آيد اما معنايش مي تواند اين باشد كه كشور ما با حسن نيت رفتار مي كند و از عملكرد هسته اي خودش و صلح آميز بودن فعاليت هايش كاملاً مطمئن است و به همين دليل بيشترين همكاري را با آژانس دنبال كرده است و مايل به ادامه همكاري ها نيز خواهد بود.
دانش هسته اي در ايران نهادينه شده

سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاري درباره اظهارات اشتون در خصوص ترغيب ايران براي دست برداشتن از فعاليتهاي هسته اي گفت : زمان برخي اظهاراتي كه صورت مي گيرد مربوط به چند سال پيش است و الان جمهوري اسلامي ايران فعاليت هسته اي خود را به صورت بومي و كامل در همه زمينه ها دنبال ميكند.
مهمانپرست افزود : اين دانش در ايران نهادينه شده و از نيازهاي اوليه كشور براي توسعه است ، در بخشهاي مختلف هم شاهد آثار اين فعاليتها بوده ايم و در آينده نيز از اين دانش براي توسعه كشور بيشتر استفاده مي كنيم .
وي گفت: چيزي كه قطعي است اين است كه همه كشورها حق دارند از اين دانش براي فعاليتهاي صلح آميز و توسعه در مسير تعالي استفاده كنند و ايران نيز در خط مقدم اين حركت است و هم اكنون نيز از اين دانش در اين مسير استفاده مي كند .
اصل نشست زير سئوال نرود

سخنگوي وزارت امور خارجه درباره موضوع مذاكره در نشست آينده گفت : موضوع مذاكرات بايد با توافق دو طرف و در چارچوبي مشخص انجام شود و بعيد مي دانم بحثهايي مطرح شود كه اصل نشست را زير سوال ببرد.
وي تاكيد كرد: فعاليتهاي هسته اي كشور ما زير نظر ان پي تي و آژانس بين المللي انرژي اتمي صورت مي گيرد و اين از حقوق ماست و آن را ادامه مي دهيم .
قوه قضائيه مستقل عمل مي كند

خبرنگاري از مهمانپرست پرسيد : اخيراً شاهد مواضع متناقض مقامات امريكايي در خصوص حمله به ايران هستيم، در همين حال هم برخي كارشناسان به بروز اختلاف ميان امريكا و رژيم صهيونيستي در خصوص حمله به ايران اذعان دارند نظر شما چيست؟
سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ تصريح كرد: درباره تهديد به حمله، قبلاً هم نظرمان را اعلام و اينگونه اظهارات را بيشتر جنگ رواني و غيرمنطبق با شرايط و واقعيت هاي جمهوري اسلامي ايران عنوان كرده بوديم.
وي افزود: يكي از اهداف فشارهاي تبليغاتي و جنگ رواني تأثيرگذاري آن بر ميزان مشاركت مردم در انتخابات بود و فكر مي كنم دنياي غرب بايد متوجه اين نكته شده باشد كه هر موقع فضاي تبليغاتي سنگين تري عليه ملت ما ايجاد و سعي كند به جنگ رواني بپردازد ملت ما انگيزه بيشتري براي مشاركت در اداره كشور پيدا مي كند.
وي ادامه داد: مشاركت 64 درصدي ملت در انتخابات مجلس شوراي اسلامي نشان دهنده اين است كه تبليغات آنان مؤثر بوده و توانسته اند كمك كنند تا مردم ما مشاركت بيشتري داشته باشند و ما بيشتر از اين ،‌ اين تهديدات را داراي خاصيت نمي دانيم.
امريكايي ها از هر حكمي كه صادر مي شود استقبال كنند
رئيس مركز ديپلماسي عمومي و رسانه اي وزارت خارجه در پاسخ به سئوال دوم اين خبرنگار مبني بر اينكه آمريكا از نقض حكم اعدام حكمتي جاسوس دستگير شده سيا استقبال كرده است و آيا پيام جديدي از دولت آمريكا براي ايران از برخي كانالها ارسال شده يا خير؟ گفت: در خصوص اينكه مقامات امريكايي از نقض حكم اعدام حكمتي استقبال كرده اند به هر صورت اين پرونده قضايي است و رويه خودش را طي مي كند و هر حكمي صادر شود بايد مقامات امريكايي و ساير كشورها از آن استقبال كنند.
مهمانپرست افزود: اين احترامي است كه بايد به استقلال قوه قضاييه كشور ما گذاشته شود همانطور كه در همه كشورها قوه قضاييه بايد به صورت مستقل كار خود را انجام دهد و در كشور ما هم اين پرونده رويه خود را دارد.
همه پرسي سوريه نقطه عطف بود

يكي از خبرنگاران در رابطه با دخالت برخي كشورها در امور سوريه سئوال كرد كه مهمانپرست در اين رابطه گفت: موضع ايران در خصوص مسائل سوريه مشخص است ما همانطور كه در همه كشورها از مطالبات مردمي حمايت مي كنيم معتقديم اگر مطالبات مردمي وجود دارد بايد رسيدگي شود و گام هاي خوبي در خصوص اصلاحات در اين كشور انجام شده به ويژه همه پرسي قانون اساسي نقطه عطف آن به حساب مي آيد اما هر نوع مطالبات بايد در قالب مسالمت آميز و به دور از خشونت انجام شود و اگر در اين چارچوب باشد از آن حمايت خواهد شد. از طرفي مسائل نيز بايد بدون دخالت خارجي دنبال شود.
تضعيف مقاومت يعني حمايت از اسرائيل

دستيار ويژه وزير خارجه در خصوص فشارها به سوريه به خاطر حمايت از حماس و مقاومت فلسطين با اشاره به نقش مقاومت در منطقه اظهار داشت: جريان مقاومت بايد مورد حمايت قرار گيرد. خيلي توطئه ها به دنبال تضعيف مقاومت است. هر جرياني كه به تضعيف مقاومت كمك كند معناي ديگرش اين است كه از رژيم صهيونيستي حمايت مي كند. ما از حاميان اوليه مقاومت بوده و خواهيم بود.
مهمانپرست در پاسخ به سئوال ديگري در رابطه با فعاليت كاروان اعزامي به بيت المقدس كه قرار است از ايران نيز عبور كند، گفت: ما از اين حركت ها حمايت مي كنيم. معتقديم بايد محاصره غزه شكسته شود و به تجاوزات رژيم صهيونيستي پايان داده شود و اين امكان ندارد مگر اينكه همه ملت ها و كشورها در اين رابطه با احساس مسئوليت اقدام كنند.
تداوم رايزني بين تهران و مسكو

سخنگوي وزارت خارجه در پاسخ به سئوالي در رابطه با روابط ايران و روسيه و رفت آمد مقامات دو كشور، روابط ايران و روسيه را راهبردي عنوان كرد و گفت: ايران و روسيه دو كشور مهم و تاثيرگذار در منطقه هستند و رايزني دو كشور در خصوص تصميماتي كه گرفته مي شود مهم است و در خيلي از موضوعات مقامات دو كشور ايران و روسيه اشتراك نظر دارند و ما به رايزني خود ادامه مي دهيم.
لابد آگاه بوده است!

خبرنگاري گفت اخيرا يك منبع آگاه از هموطنان خواسته است كه در ايام نوروز با توجه به بدرفتاري هاي ماموران و مقامات آذربايجاني با شهروندان ايراني از سفر به اين كشور خودداري كنند آيا اين موضوع را تاييد مي كنيد و توصيه اي به مردم داريد؟! كه مهمانپرست از او پرسيد اين را يك منبع آگاه گفته كه خبرنگار تاييد كرد و مهمانپرست در پاسخ به او گفت: خب لابد آگاه بوده است.
مهمانپرست گفت: توصيه اي من دارم اين است كه مردم ما اهل سفرند و به كشورهاي مختلف سفر مي كنند توصيه مي كنيم كه مراقب خودشان باشند تا به آنها خوش بگذرد.
خيلي سئوال مي توان طراحي كرد!

خبرنگار شبكه البلادي عراق از سخنگوي وزارت خارجه سئوال كرد اگر بشار اسد سرنگون شود سياست ايران در منطقه چگونه خواهد بود كه سخنگوي وزارت خارجه با خنده گفت: خيلي از اين سئوالات مي شود طراحي كرد.
اين خبرنگار بار ديگر سئوال خود را تكرار كرد كه مهمانپرست با خنده گفت: همان موقع مي گوييم صبور باشيد.
كنايه مهمانپرست به برخي كشورهاي حامي حمله به سوريه

سخنگوي دستگاه ديپلماسي در رابطه با اظهارات برخي كشورها مبني بر لزوم مداخله نظامي در سوريه، گفت: دنبال كردن رويه دخالت خارجي در كشورها ممكن است عواقبي براي خود اين كشورها در مصالح داخليشان داشته باشد.
مهمانپرست با كنايه گفت: عموما كشورهايي با مداخله نظامي به كشورهاي ديگر حمايت مي كنند كه نگرانند همه چيز آرام شود و حواس به كشور انها جمع شود و براي اينكه موضوع را گم كنند بحث حمله به كشورهاي ديگر را مطرح مي كنند.
ايران ، قرباني تروريسم

در ادامه نشست خبري سخنگوي وزارت امورخارجه ، خبرنگار خبرگزاري فارس درباره گزارش اخير احمد شهيد گزارشگر ويژه حقوق بشر سازمان ملل درباره ايران پرسيد.
مهمانپرست در پاسخ گفت : در خصوص گزارشهاي حقوق بشري عليه كشورمان كه توسط گزارشگر ويژه اعلام شده ، فكر مي كنم تا زماني كه اينگونه اقدامات بخواهد با اهداف سياسي انجام شود و منابعي كه در اختيار اين افراد براي قضاوت خودشان و ارائه گزارش هاي حقوق بشري آنها عنوان مي شود منابع گروه هاي تروريستي باشد چيز ديگري غير از اين گزارش هاي غيرواقعي دريافت نخواهيم كرد.
وي ادامه داد: متاسفانه تنها منابعي براي اين گزارش ها استفاده شده است كه گروه هايي كه پرونده آنها سراسر جنايت، ترور و رفتار غيرانساني بوده آن را تهيه كرده اند.
مهمانپرست افزود : به هيچ وجه اينگونه گزارش ها را درست نمي دانيم و اين شكل عملكرد درباره پرداختن به مسئله حقوق بشر را نادرست مي دانيم.
سخنگوي وزارت امور خارجه با تاكيد بر اينكه كشورمان بيشترين ضربه را از فعاليت هاي تروريستي خورده است، گفت : كشور ما براي احقاق حقوق بشر در همه كشورها با مسئوليت بالا عمل مي كند و در داخل كشور خودمان نيز فعاليت هاي بسيار قابل توجهي انجام شده است و آمادگي همكاري با مجموعه هاي حقوق بشري و كميسرياي عالي حقوق بشر را داشتيم و داريم.
وي افزود : حقوق بشر در كشور ما بيشتر از همه به دست كشورهاي غربي و عاملان تروريستي آنها نقض شده است و ما بيشترين شهداي نخبگان علمي و هسته اي را در كشورمان داريم.
وي گفت : ملت ما در حمايت از استقلال و دفاع از منافع ملي شان به شهادت مي رسند بنابراين اگر قرار است گزارشگر ويژه اي تعيين شود و حقوق بشر را بررسي كند بايد عوامل ترور دانشمندان كشور ما را شناسايي كنند و كساني را كه از آنها حمايت مي كنند زيرسوال ببرند.
تركيه رسما اعلام آمادگي كرده

سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسش ديگر اين خبرنگار درباره مكان و زمان مذاكرات ايران و گروه 1 + 5 گفت : درباره محل اين مذاكرات برخي كشورها اعلام آمادگي كرده بودند اما بايد باتوجه به نظر طرفين مذاكره و ميزان آمادگي كشورهاي ميزبان به نتيجه قطعي دست يابيم.
وي افزود : هنوز اين اتفاق نيفتاده اما كشور تركيه رسما آمادگي خود را اعلام كرده است و بايد صبر كنيم تا تيم هاي مذاكره كننده راجع به مكان و زمان مذاكره به توافق قطعي و نهايي برسند.
اسرائيل فرار به جلو مي كند

خبرنگار روزنامه تهران تايمز در رابطه با مطلب منتشر شده در روزنامه حريت چاپ تركيه مبني بر اينكه رژيم صهيونيستي در رابطه با حمله به ديپلمات هاي رژيم صهيونيستي در تركيه توسط عوامل جمهوري اسلامي ايران هشدار داده است، تصريح كرد: اتهامات رژيم صهيونيستي نسبت به كشور ما به تحولات منطقه بر مي گردد و به فعاليت عوامل اطلاعاتي رژيم صهيونيستي و در مداخله اي كه در ترور دانشمندان ما داشته اند و با وجه به ضربه هاي سنگيني كه به اين رژيم وارد شده است دست به تبليغات در كشورهاي مختلف زدند و مي خواهند مظلوم نمايي كنند.
مهمانپرست اقدام صهيونيست ها در اتهام زني به ايران را فرار به جلو اعلام كرد و گفت: آنها براي مخفي نگه داشتن اقدامات تروريستي خود دست به اتهام زني مي زنند.
ماجراي بسته بندي ميوه ايراني در عراق

خبرنگاري در رابطه با خبر رسانه هاي عراقي مبني بر اينكه ايران ميوه هاي صادراتي خود را با برگه هاي قرآن بسته بندي كرده سئوال كرد كه سخنگوي وزارت خارجه در اين رابطه توضيح داد: بحث اين نيست. چون مردم ما با بازارچه هاي مرزي آشنايي دارند و ممكن است در بسته بندي از مجلات و روزنامه ها و نشرياتي استفاده شده باشد كه برخي آيات قرآني نيز ممكن است در آنها بوده باشد و بي دقتي در اين رابطه انجام شده باشد كه احتياج به دقت دارد و البته مردم عراق با حساسيت موضوع را دنبال مي كنند كه قابل درك است و مردم خود ما نيز نسبت به اين موضوعات حساسيت دارند. اما اينكه ايران ميوه هاي صادراتي را اينگونه صادر بكند به هيچ وجه درست نيست و قطعا اين خبر صحت ندارد.
مهمانپرست در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه با توجه به استقبال رو به افزايش چين و هند براي سرمايه گذاري در ايران و با وجود تحريم ها، آينده روابط ايران را با اين كشورها چگونه ارزيابي مي كنيد، گفت: در اين خصوص كه تحريم ها چه آثاري را بر كشورهاي مختلف مي گذارد نكته ظريفي وجود دارد و آن اين است كه كشورها با هوشمندي به دنبال منافع ملي خود هستند و نمي شود به علت فشارهاي سياسي يك يا چند كشور خاص انتظار داشته باشيم كه ساير كشورها از منافع ملي خود دست بردارند.
وي افزود : اگر تحريم ها به دليل فشارهاي سياسي صورت مي گيرد كشورهاي ديگري مانند چين، هند، كره، ژاپن و حتي برخي كشورهاي اروپايي احساس مي كنند كه منافعشان به علت اين تحريم ها به خطر مي افتد و در اين شرايط آنها منافع ملي خود را در نظر دارند و با توجه به برنامه هاي بلندمدت طراحي هاي خود را خواهند داشت.
مهمانپرست با اشاره به اينكه كشور ايران به لحاظ منابع عظيم انرژي و بازار مناسب براي فعاليت اقتصادي و تجاري در منطقه كشوري بسيار مهم است، گفت: از طريق ايران به بازارهاي بزرگ اقتصادي مي توان دسترسي پيدا كرد.
سخنگوي وزارت امورخارجه افزود: باتوجه به بحران هاي جدي اقتصادي و اجتماعي در جهان، اكنون شاهديم كه اين تحريم ها نمي تواند موجب محدودشدن فعاليت هاي تجاري و اقتصادي با كشور ما باشد.
توسعه روابط با همسايگان ، مورد توجه جدي

سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به سؤال خبرنگار ديگري كه درباره روابط ايران و جمهوري آذربايجان پرسيد گفت : كشور ما در سياست خارجي خود توسعه روابط با همسايگان را به عنوان يك اصل جدي مورد توجه قرار مي دهد.
مهمانپرست افزود: فكر مي كنيم يكي از اولويت هاي اصلي سياست خارجي ما بايد توسعه روابط با همسايگان و همه كشورهاي منطقه باشد و حتماً در سايه اين همكاري ها، منافع همه كشورها تأمين و ثبات و امنيت حاصل خواهد شد.
سخنگوي دستگاه ديپلماسي گفت: در جمهوري آذربايجان ما منافع مشترك فراواني داريم ضمن اينكه ملت هاي ما از ريشه هاي فرهنگي، تمدني و تاريخي و اعتقادي فراواني برخوردار هستند بنابراين بايد روي مشتركات بيشتر كار كنيم و اجازه ندهيم كساني كه مخالف روابط نزديك كشورهاي مسلمان منطقه هستند به اين روابط خوب لطمه وارد كنند و دنبال سوء استفاده باشند.
سخنگوي وزارت امور خارجه افزود: يكي از خطراتي كه بايد به آن توجه كرد؛ فعاليت رژيم صهيونيستي است و آنها به دنبال اين هستند كه با ايجاد اختلاف بين كشورهاي منطقه و ضربه زدن به اين روابط تلاش كنند فضايي براي فعاليت هاي تروريستي خودشان ايجاد كنند و اين احتياج به دقت و درايت دارد.
مهمانپرست گفت: همه كشورهاي منطقه بايد بدانند كه ايجاد بي ثباتي و ناامني در منطقه مي تواند براي همه نگران كننده باشد و عامل ايجاد اين بي ثباتي و ناامني، فعاليت رژيم صهيونيستي و عوامل آن در منطقه است.
وي افزود: بايد با دقت بيشتري اين روابط را دنبال كنيم.
تضعيف مقاومت منافع رژيم صهيونيستي را تامين مي كند

خبرنگار ديگري سئوال كرد موضع وزارت امور خارجه درباره سفر كوفي عنان به سوريه ، مذاكره با مقامات اين كشور و حمله رژيم صهيونيستي به نوار غزه چيست ؟ كه مهمانپرست گفت : پس از حوادثي كه در سوريه اتفاق افتاد و اظهار نظر كشورهاي مختلف راجع به اين اتفاقات پيشنهاد حضور كوفي عنان به عنوان ناظر بين المللي و به نمايندگي از اتحاديه عرب مطرح شد كه نخستين ملاقات خارجي كوفي عنان پس از سپرده شدن اين مسئوليت به وي با وزير امور خارجه كشورمان در ژنو بود.
وي افزود: اين ديدار خوب و مؤثر بود و توصيه هايي صورت گرفت.
سخنگوي وزارت امور خارجه افزود: در پاسخ به درخواست مساعدتي كه آقاي كوفي عنان از آقاي صالحي داشت و تماس ها و مذاكراتي كه با مقامات سوري به ويژه آقاي وليد معلم وزير امورخارجه سوريه به عمل آمد سفر كوفي عنان به سوريه انجام شد و مذاكرات خوبي در اين سفر صورت گرفت.
مهمانپرست افزود: در فضايي كه روحيه مملو از استقلال عمل و بي طرفي حاكم باشد آقاي كوفي عنان احتمالاً‌ مي تواند توفيقات بيشتري بدست آورد.
سخنگوي وزارت امورخارجه گفت : اميدواريم فعاليت كوفي عنان به شكل مستقل ، بي طرفانه و عادلانه صورت گيرد و نتيجه آن به كنار گذاشته شدن خشونت ها در سوريه و ايجاد فضايي براي مذاكره ميان دولت و نمايندگان مخالفان باشد و به هيچ وجه اجازه مداخله خارجي در اين كشور داده نشود.
وي در پاسخ به سئوال ديگر اين خبرنگار درباره حمله رژيم صهيونيستي به غزه گفت: موضع وزارت خارجه و نظام جمهوري اسلامي ايران درباره چنين اقداماتي كاملاً روشن است و ما به شدت اين جنايات را محكوم مي كنيم .
مهمانپرست تاكيد كرد : اين تجاوزات را جزء ماهيت رژيم صهيونيستي مي دانيم و فكر مي كنيم اين اقدامات با اين قصد صورت مي گيرد تا از فضايي كه به وجود آمده است و بر اساس آن جبهه مقاومت تحت فشار كشورهاي مختلف قرار دارد صهيونيست ها احساس كردند مي توانند در اين فضا به مردم مظلوم غزه فشار بيشتري وارد كنند و به جنايات خود ادامه دهند.
سخنگوي وزارت امور خارجه افزود: اين زنگ خطري براي همه كشورهاست و بايد بدانند تضعيف جريان مقاومت فقط منافع رژيم صهيونيستي را تأمين خواهد كرد بنا براين بايد در زمينه سياست خارجي و موضع گيري شان در قبال مقاومت دقت بيشتري داشته باشند.

سه|ا|شنبه|ا|23|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن