تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بالاترین عبادت، عفت شکم و شهوت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816886844




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

48 ساعت سرنوشت ساز در لیبی


واضح آرشیو وب فارسی:تکناز: واحد مرکزی خبر: تقابل نظامی در لیبی و مبارزه سخت و سهمگین میان نیروهای وابسته به سرهنگ قذافی و مردم انقلابی در خطوط مقدم جبهه های جنگ همچنان ادامه دارد، اما آنچه به نظر می رسد، تکلیف جنگ تا 48ساعت دیگر تعیین خواهد شد.
 
48 ساعت سرنوشت ساز در لیبی


به گزارش شبکه العالم، تجربه 20روز درگیری در لیبی میان انقلابیون لیبی و نیروهای سرهنگ، نشان داد که ارتش قذافی با وجود عِده و عُدِه توان رزمی بالایی ندارند. در طول درگیری های سخت یک هفته گذشته در شهرهای زاویه، مصراته و راس لانوف به عنوان خطوط مقدم درگیری، مزدوران سرهنگ با وجود داشتن برتری زرهی، توپخانه و هوایی نه تنها موفق نشده اند این شهرها را به تصرف درآورند، بلکه در هر تهاجم شکست هایی را متحمل شده و مجبور به عقب نشینی شده اند.

بر اساس گزارش ها و تصاویر منتشر شده از خطوط مقدم درگیری در لیبی، ارتش قذافی نه با یک نیروی منسجم و نظامیانی که به مردم پیوسته اند در حال جنگ است که با گروه های پراکنده ای از انقلابیون مسلح در حال نبرد است که سلاح سنگین آنها توپ های ضدهوایی، موشک انداز آر .پی.جی و تیربارهای سنگین و خودروهای آنها نیز متعلق به انقلابیون است. با توجه به این تقابل قوا و تجهیزات است که به نظر می رسد مزدوران قذافی توان تداوم جنگ را ندارند.

حال دو موضوع زمان تعیین تکلیف جنگ را مشخص می کند و پیش بینی 48 ساعت آینده را معنی دار می کند:

نخستین عامل این پیش بینی اعلامیه های صادر شده توسط شورای عالی انقلاب لیبی در شهر بنغازی است. بر اساس این بیانیه ها، نیروهای انقلابی در نباید به سمت غزب پیشروی کرده و در شهرهای تصرف شده باید پدافند کنند تا ارتش انقلابی خود را به میدان های نبرد برساند.

این بیانیه نشان می دهد شورای نظامی انقلابیون در بنغازی با تدارک گسترده و هماهنگی میان ارتشی ها که به انقلاب پیوسته اند بر آن است تا قوای تازه نفس و قدرتمندی را به سمت غرب گسیل کند. بدون شک همه توان ارتش سابق لیبی در غرب این کشور مستقر نبوده و شهر بنغازی به عنوان دومین شهر لیبی، از مراکز مهم نظامی و اقتصادی این کشور به شمار می رود و با توجه به تعداد نیروهای نظامی که به انقلاب پیوسته اند، می توان امیدوار بود قوای انقلابی ظرف امروز تا فردا به سمت غرب حرکت کرده و با تصرف شهر بن جواد و سرت، خود را به دروازه های طرابلس برساند.

دومین عاملی که نشان از تدارک گسترده انقلابیون برای یک سره کردن جنگ دارد، اعلام فرصت 72ساعته به سرهنگ قذافی برای ترک کشور است. این فرصت زمانی که اکنون 24ساعت از آن گذشته می بایست بر اساس یک محاسبه دقیق صورت گرفته باشد. اگر رهبران انقلاب لیبی توان و قوای کافی برای حرکت به سمت غرب را نداشتند، این بیانیه به عیچ عنوان صادر نمی شد.

موضوع مهم دیگری که به نظر می رسد باید مورد توجه قرار گیرد، تلاش های بین المللی علیه سرهنگ قذافی است. سرهنگ تا اینجا همه پل های پشت سر را نابود کرده و با صدور حکم تعقیب بین المللی و عدم استفاده از فرصت داده شده به وی، بدون شک دیگر توان پناهنده شدن و تبعید به هیچ کشوری را نخواهد داشت. از این رو باید گفت وی و اطرافیانش علی رغم مقاومت نسبی در برابر موج انقلابیون، نمی توانند محاصره طولانی مدت را تحمل کرده و بناچار لیبی را ترک و یا به دست انقلابیون خواهند افتاد.

بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط منابع نظامی، ارتش لیبی به دلیل واهمه سرهنگ قذافی از کودتای احتمالی آنها، نه در لشکرهای بزرگ که در گردان های چندصد نفره سازماندهی شده و از این رو توان جنگی قابل توجهی ندارند. نیروی هوایی لیبی نیز علی رغم داشتن بیش از 300 جنگنده و بمب افکن ساخت روسیه و فرانسه، بیش از 130 بالگرد دارد که در میان آنها بالگرد توپدار میل 24 ساخت روسیه بسیار خطرناک است. اما با وجود این توان نظامی، در طول دو دهه گذشته بیشتر خلبان های ارتش لیبی پاکستانی بوده اند و در حال حاضر نیز خلبانان سوری در ارتش سرهنگ حضور مستمر دارند. به گونه ای که خلبان دستگیر شده توسط انقلابیون اصالت سوریه ای داشت. علاوه بر خلبانان سوری و پاکستانی؛ خلبانانی از اوکراین، روسیه سفید، صربستان و کشورهای اروپای شرقی در ارتش لیبی خدمت می کنند.   تهیه و تنظیم : پایگاه تکناز







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تکناز]
[مشاهده در: www.taknaz.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن