واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: تشكري هاشمي : زندگي و حيات بايد به محدوده مركزي شهر باز گردد
در تلاشيم بخش هاي باقي مانده از طرح پياده راه سازي در محدوده مركزي شهر را نيز با توجه به استقبال بسيار خوب شهروندان هرچه زودتر در تهران اجرايي كنيم.
ايلنا: معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران با تاكيد بر اين كه بايد زندگي و حيات به محدوده مركزي شهر بازگردد ، گفت : در مطالعات جامع حمل و نقل و ترافيك، محدوده پياده راه ها در مركز شهر تعريف شده كه تاكنون بيش از 70 درصد پياده راه سازي در اين محدوده اجرايي شده و 30 درصد ديگر كار در دست اجرا قرار دارد.
سيد جعفر تشكري هاشمي در گفتگو با خبرنگار "تهران سما" با بيان اين مطلب اظهار كرد : در تلاشيم بخش هاي باقي مانده از طرح پياده راه سازي در محدوده مركزي شهر را نيز با توجه به استقبال بسيار خوب شهروندان هرچه زودتر در تهران اجرايي كنيم.
وي با بيان اين كه در منطقه 12 و محدوه مركزي شهر ، تمام تاريخ و تمدن تهران متمركز شده است اظهار كرد : آن چه در گذشته به عنوان حصار ناصري مطرح بوده و قديمي ترين بناها و تاريخ شهر تهران در اين منطقه تجمع يافته ، سبب شده كه منطقه 12 داراي يك ارزش اجتماعي و تاريخي باشد كه بايد براي حفظ آن تلاش كنيم.
معاون شهردار تهران گفت : در طول ده ها سال گذشته منطقه بازار تبديل شده بود به كارگاه ، انبار، ساختمان هاي متروكه و ... همچنين حجم انبوه تردد موتورسيكلت ها در محدوده ، شرايط را براي ساكنين غير قابل تحمل كرده بود . به همين دليل به تدريج ساكنان، محدوده را واگذار كردند و به نوعي تغيير ماهيت در منطقه ايجاد شد.
وي افزود: براي اينكه حيات به اين محدوده بازگردد، انجام چند اقدام ضروري است . اول اين كه بايد از نظر زيست محيطي منطقه قابل سكونت شود . شبكه فاضلاب شهري ، آب رساني منطقه و ... همه فرسوده اند و قابليت زندگي در آن محدوده فراهم نيست . به همين دليل بايد زير ساخت هاي منطقه اصلاح شود .
تشكري خاطر نشان كرد: همچنين انبوه خودروهايي كه صرفا براي كسب و كار به محدوده مي آمدند، ازدحام و ترافيك را در محدوده آنقدر زياد و غير قابل تحمل كرده بودند كه هيچ شهروندي تمايل به زندگي در محدوده اي چنين شلوغ نداشت اما با اجراي طرح پياده راه سازي تا حدي آرامش به برخي نقاط محدوده بازگشته است .
وي تصريح كرد : در مرحله بعد بايد مشاغلي و امكاناتي را در محدوده ايجاد كنيم كه به تدريج زندگي و سكونت به محدوده برگردد . فعاليت هايي مانند فعاليت هاي فرهنگي ، تفريحي و ورزشي، رستوران ها و... كه مي تواند ساكنين و خانواده ها را به اين سمت از شهر براي سكونت سوق دهد . اما تا زماني كه منطقه 12 صرفا انبار وكارگاه و فروشگاه و ... باشد ، خانواده ها دليلي براي ورود به منطقه نمي بينند .
معاون حمل و نقل و ترافيك تاكيد كرد : فراهم كردن امكان حمل و نقل و تردد راحت در محدوده و توسعه حمل و نقل عمومي ، پاكسازي محيط و ايجاد مشاغل جديد و نوسازي بافت هاي فروسوده از جمله اقداماتي است كه مي تواند حيات را به محدوده مركزي شهر بازگرداند.
وي ادامه داد: در بافت هاي فرسوده محدوده مركزي شهر ، بايد با امتيازات تشويقي امكان ساخت و سازهاي مسكوني فراهم شود تا مردم بتوانند با يك هزينه اي قابل قبول در اين محدوده ساخت و ساز كنند و از تسهيلات خوب برخوردار شوند.
تشكري خاطر نشان كرد : در مطالعات جامع حمل و نقل و ترافيك ، محدوده پياده راه سازي در مركز شهر تعريف شده كه تاكنون بيش از 70 درصد پياده راه هاي اين محدوده در فاز اول اجرايي شده و تكميل اين روند با جديت دنبال خواهد شد . در مجموع اگر بخواهيم سبك زندگي را در اين منطقه تغيير دهيم ، بايد خيابان ها تغيير ماهيت در عملكردشان داشته باشد و حمل و نقل عمومي پاك در سطح منطقه گسترش يابد.
پايان پيام
چهارشنبه|ا|17|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]