واضح آرشیو وب فارسی:جهان نیوز: ترسناك ترين موزه هاي جهان+عكس
ترس و وحشت از جمله حس هايي است كه هميشه موجب به وجود آمادن حسي متفاوت در انسان مي شود. اگر به دنبال احساس ترس در موزه ها هستيد به خواندن ادامه دهيد. در اين مطلب قصد داريم تا شما را با موزه هايي آشنا كنيم كه ترس و وحشت را به اعماق وجود شما وارد خواهند كرد.
باشگاه خبرنگاران:موزه هاي مختلفي در حوزه هاي گوناگون مثل مردم شناسي ، جواهرات ، صنايع دستي و بسياري موضوعات ديگر در سراسر دنيا وجود دارد. در اين موزه ها عمدتا به انسان احساس آرامش و سكون دست مي دهد. اما فراموش نكنيد كه هميشه مكانهايي متفاوت نيز وجود دارد.در اين مطلب شما را با ۸ موزه ترسناك در دنيا آشنا مي كنيم.
ترس و وحشت از جمله حس هايي است كه هميشه موجب به وجود آمادن حسي متفاوت در انسان مي شود. اگر به دنبال احساس ترس در موزه ها هستيد به خواندن ادامه دهيد. در اين مطلب قصد داريم تا شما را با موزه هايي آشنا كنيم كه ترس و وحشت را به اعماق وجود شما وارد خواهند كرد.
موزه عبرت
دوران ۲۵ ساله حكومت پهلوي دوم، پس از كودتاي ننگين ۲۸ مرداد يكي از تاريك ترين دوران در تاريخ سرزمين ايران بود. پليس مخفي رژيم شاه به نام ساواك به سرعت تبديل به سازماني مخوف و ترسناك شد كه هرگونه صداي مخالفت با رژيم شاهنشاهي را برنتافته و به سرعت در نطفه خفه مي كرد. چند سال پس از تشكيل اين سازمان ، با كمك سرويس هاي جاسوسي رژيم صهيونيستي و آمريكا كميته اي مشترك از ساواك، اطلاعات ارتش شاهنشاهي و شهرباني تشكيل شد و نام "كميته مشترك ضدخرابكاري" را براي خود برگزيد.
اين سازمان يكي از منفورترين تشكيلات انتظامي و امنيتي در تاريخ ايران لقب گرفت . اين كميته داراي بازداشتگاهي موقت بود كه در حوالي ميدان توپخانه سابق قرار داشت. اين بازداشتگاه موقت مكاني بود كه دستگير شدگان در مرحله اول به آن وارد مي شدند و تحت شديدترين شكنجه هاي جسمي و روحي قرار مي گرفتند. اين مكان پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران به موزه عبرت تغيير نام پيدا كرد تا يادگاري باشد از دوران تاريك رژيمي كه بدترين ظلمها را بر مردم خود روا داشت.
موزه سياه چال
دوران قرون وسطا در قاره اروپا ، زماني بود كه مصادف با تاريكي و سلطه كليساي اشرافي و حكومت پادشاهي بر زندگي مردم بود. در اين دوران هر كس كه به هر شكلي با حكومت ظالمانه كليسا و اشرافيت حاكم بر جوامع اروپايي مخالفت مي كرد به عنوان مرتد به سياهچال انداخته مي شد و تحت شديد ترين انواع شكنجه قرار گرفته و در بسياري از اوقات به اشكالي بي رحمانه كشته مي شدند. در شهر لندن ، پايتخت انگلستان ، موزه اي به نام " سياه چال لندن" وجود دارد كه انواع و اقسام ابزار آلات شكنجه و قتل كه در زمان قرون وسطا استفاده مي شود در آن به نمايش گذاشته شده است.
مدرسه جرم شناسي ايتاليا
مدرسه جرم شناسي كشور ايتاليا داراي يك موزه قديمي است كه انواع و اقسام مختلفي از وسايل آدم كشي و شكنجه ، باقي مانده اعضاي بدن انسان ها و يا نقاشي ها يا تصاوير مربوط به آنها در آن محل پيدا مي شود. " سزار لامبرسو" جرم شناس مشهور ايتاليايي در اواخر قرن نوزدهم ميلادي اين مدرسه را برپا كرد. اين موزه مكان بسيار مناسبي براي افرادي است كه در ذهن خود خواهان يك تجربه جديد و ترسناك هستند.
موزه مادام توسودس
در شهر لندن پايتخت انگلستان موزه اي وجود دارد كه مربوط به نام " مادام توسودس" معروف شده است. خود اين زمان كه در زمان انقلاب كبير فرانسه زندگي مي كرده است با جمع آوري سرهاي قربانيان در دوره موسوم به " ترور" در انقلاب فرانسه به درست كردن مجسمه هايي از قربانيان مي پرداخته است. در اين موزه البته مجسمه هاي مومي از شخصيتهاي مشهور ديگر مثل سياستمداران ، هنرمندان و ورزشكاران نيز وجود دارد. در طول بازديد شما كارمندان موزه با لباس ها و گريم هاي ترسناك در مقابل شما ظاهر شده و سعي مي كنند تا شما را بترسانند.
موزه دخمه مردگان
در جزيره پالرمو ، در كشور ايتاليا موزه اي وجود دارد كه شما را خواهد ترساند. اعضاي صومعه اين جزيره از قرن شانزدهم تا پايان قرن نوزدهم ميلادي پس از مرگ به اينجا منتقل شده و جناز آنها در كنار ديوار به صف قرار گرفته است. هواي خنك و محيط خشك جزيره به حفظ جسدها كمك كرده است . اين جنازه ها با البسه اي كه در زمان مرگ به تن داشته اند به اين مكان منتقل شده اند و به همين صورت در اين مكان باقي مانده اند.
موزه بيمارستان رواني Glore
در اين موزه كه در ايالت ميسوري آمريكا قرار دارد شما با مجموعه اي جالب و البته گاهي ترسناك رو به رو مي شويد. اين مجموعه متعلق به مطالعات دكتر " جورج گلوره " كه در زمينه درمان بيماري هاي رواني فعاليت مي كرد مرتبط است. در اين مجموعه شما با دستگاه هاي مربوط به درمان با شوك الكتريكي يا تخت هاي مخصوص نگاه داشتن افرادي با مشكلات و حملات عصبي شديد رو به رو مي شويد.
موزه آنتومي پاريس
اين موزه كه قدمت آن به قرن ۱۸ ميلادي بازمي گردد ، توسط جراح فرانسوي " هونوره فرگنونارد" جراح فرانسوي به وجود آمده است. در اين موزه شما با اندام مردگاني كه جنازه آنها پس از مرگ بر روي آن ها كار شده و به عنوان نمايي از داخل بافت هاي بدن انسان به نمايش در آمده است. در اين موزه انواع و اقسام جنازه ها از سنين مختلف جمع شده و پس از جدا شدن پوست بدن براي استفاده براي مدت طولاني آماده مي شدند.
موزه ماتر
اين موزه در شهر پنسيلوانيا در كشور آمريكا قرار دارد. اين موزه در سال ۱۸۵۳ ميلادي توسط دكتر "توماس دنت ماتر" ساخته شد و هدف از آن تحقيقات پزشكي بود. در اين موزه شما با نمونه هاي مختلف جمجمه هاي انسان ، نمونه هاي از انسان هاي عجيب الخلقه ، تكيه هايي از بدن انسان هاي معروف ، وسايل عجيب پزشكي و يا نمونه هاي جنين هاي مرده متولد شده رو به رو خواهيد شد.
دوشنبه|ا|15|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جهان نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1905]