واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری ورزش ایران: همايش جايگاه اخلاق در توسعه ورزش ملي انصاري فرد: اخلاق ورزشي مي تواند از اركان رشد ورزش باشد
مدير كل روابط عمومي وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اهميت اخلاق در توسعه ورزش ملي كشور گفت: اين موضوع مي تواند از اركان رشد ورزش دركشور باشد.
به گزارش پايگاه خبري ورزش و جوانان محد حسين انصاري فرد كه در نخستين همايش جايگاه اخلاق در توسعه ورزش ملي سخن مي گفت، اظهار داشت: نقش اخلاق در توسعه ورزش ملي بسيار مهم بوده كه معمولا به صورت تشريفاتي با آن برخورد شده است، اين در حالي است كه اين موضوع مهم مي تواند از اركان رشد ورزش در كشور باشد.
وي به مباني اعتقادي و تاكيد دين مبين اسلام بر توانمد سازي جسم به عنوان يك ارزش اشاره كرد و افزود: بسياري از بزرگان
ديني ما فضايل اخلاقي شان در كنار قدرت جسماني شان در تاريخ ثبت و ضبط شده و مثال زدني است.
مدير كل روابط عمومي وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: قواي جسماني يك ارزش است مشروط بر اينكه به عنوان ابزاري در مسير تحقق ارزشهاي اخلاقي، ديني و الهي قرار بگيرد.
وي در ادامه با طرح اين سوال كه چگونه بايد ارزشهاي اخلاقي را
در جامعه گسترش داد اظهارداشت: راهكارهاي علمي بسياري وجود دارد كه با بررسي و تجميع آن مي توان به ساختاري دقيق، درست و كارآمد دست پيدا كرد.
انصاري فرد در خصوص راهكارهاي علمي توسعه مباني اخلاق در كشور
گفت: در مرحله نخست بايد مسوولان و متوليان ورزش كشور ارزشها را بپذيرند و باور كنند، بايد نسبت به آن حساس باشند، نگاه ابزاري به ورزش نداشته باشند , بايد ضمن الگو سازي، آنها را به جامعه معرفي شوند.
وي تصريح كرد: ما چهره هاي اخلاقي خوبي داريم كه تاكنون معرفي نشده اند و حتي در مورد اسطوره هايي كه وجود دارند نيز حق مطلب به درستي ادا نمي شود. اين درحالي است كه ما بايد همواره آنها و دلايل اسطوره شدنشان را به جوانان مان معرفي كنيم.
مدير كل روابط عمومي وزارت ورزش و جوانان با بيان اينكه در
كنار قهرماني، بايد پهلواني و خصايل نيكوي اخلاقي نيز آموزش داده شود ادامه داد: كسي كه در مسير ورزش حرفه اي و قهرماني قرار مي گيرد، هم مي تواند نمادي از جوانمردي باشد وهم مي تواند
در ورطه شهرت و ثروت قرار بگيرد.
وي توضيح داد: بي ترديد اينكه يك ورزشكار يا قهرمان در چه شرايطي قرار بگيرد به ميزالن قابل توجهي متاثر از عملكرد
مديران، مسوولان و تصميم سازان است و اين وظيفه مهم بايد به عنوان اصول قهرمان پروري مد نظر قرار بگيرد.
انصاري فرد با توجه به اهميت جايگاه مديران ورزشي در توسعه ورزش در تمامي زمينه ها، به محورهاي مديريت نوين اشاره كرد و گفت: مدير موفق كسي است كه برنامه گرا، فرايندگرا و تفكر مدار باشد.
وي از متوليان ورزش، مرببان، ورزشكاران و رسانه ها به عنوان اركان رشد اخلاق در ورزش كشور ياد كرد و افزود: اين افراد ضمن اينكه بايد التزام عملي به اخلاق الهي داشته باشند، حقوق ديگران را نيز به رسميت بشمرند.
دوشنبه|ا|15|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری ورزش ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 222]