تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 11 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سفره‏هايتان را با سبزى، زينت دهيد ؛ زيرا سبزى با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، شيطا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825315990




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كار امروز را به فردا نيندازيم


واضح آرشیو وب فارسی:ايران ورزشی: كار امروز را به فردا نيندازيم
بررسي مسائل گذشته و مرور آنها دردي از جودو را دوا نمي‌كند. نبايد زمان خود را صرف قياس ديروز و امروز كنيم. آنچه كه مشخص است اينكه جودو توانايي بيشتر از اين ندارد كه در رقابت‌هاي برون مرزي به غير از دو سه برد نتيجه ديگري كسب كند. در كسب اين نتايج هم نبايد به دنبال مقصر گشت. كادر فني كه به تازگي سكان هدايت تيم ملي را به عهده گرفته است.
خسرو دلير زماني تيم را در اختيار گرفت كه تيم شكل گرفته بود و كسب نتايج رقابت‌هاي پراگ هم نمي‌تواند قضاوتي براي عملكرد خسرو دلير باشد و اما تيم ملي جودو در شرايطي خود را براي اين مسابقات آماده مي‌كرد كه با تغيير مديريتي هم روبرو شد. اميني رفت و رستگار آمد، رشيدي كنار گذاشته شد و آرش ميراسماعيلي دعوت شد. درباره اين آمد و رفت‌ها هم نبايد از حالا گفت.
جودو نياز به زمان دارد و آن هم نه يك سال و دو سال بلكه حداقل 10 سال زمان لازم است البته اعتقاد دارم كه هم رستگار و هم آرش با توجه به اينكه جودو را خوب مي‌شناسند مي‌توانند به اين رشته كمك كنند و اين موضوع هم به آينده بستگي دارد.
براي بررسي عوامل شكست جودو از كادر فني و مديريت جودو فاكتور مي‌گيريم. به نظرم براي رسيدن به چرايي شكست ملي‌پوشان جودو بايد دو عامل را در نظر گرفت؛ عامل اول جنبه برون مرزي است. با توجه به قوانين جديد فدراسيون جهاني، سهميه المپيك به فرد داده مي‌شود نه به وزن و يك جودوكا بايد در بيش از 50 مسابقه حضور پيدا كند تا امتيازات لازم را بگيرد و اكثر اين مسابقات هم در اروپا برگزار مي‌شود كه هزينه‌هاي بالايي هم دارد. اين شرايط دست و بال جودوي ما را بست، ما نمي‌توانيم يك جودوكا را به رقابت‌هاي گرنداسلم بفرستيم و يكي را در همان وزن به رقابت‌هاي ورلدكاپ. اين شرايط كار را براي جودو بسيار سخت كرد و اما عامل دوم؛ عدم پشتوانه‌سازي است. اگر تيم در زمان درخشان نتيجه گرفت براي اين بود كه در زمان كاظم يزداني پشتوانه‌سازي شد و نيروهاي خوبي به جودو تزريق شد اما در زمان درخشان خبري از سازندگي نبود و نتيجه اين شد كه تيم ملي در اختيار عده‌اي قرار گرفت كه حال حضور آنها موجه و غير موجه بود، تعدادي از آنها مدال آور بودند و تعدادي بي جهت ماندند. پشت سر اين افراد ديگر فردي وجود نداشت كه با خداحافظي آخوندزاده، آرش، ميران و... جايگزين بشود.
چهار سال از المپيك پكن گذشت و باز هم خبري از پشتوانه‌سازي نشد و امروز جودو از همين موضوع باز هم ضربه خورد. معتقدم اگر بخواهيم در المپيك موفق شويم بايد به المپيك برزيل هم به عنوان سكوي پرتاب فكر كنيم و از امروز سرمايه‌گذاري را روي نوجوانان 10 ساله شروع كنيم تا 8 سال آينده ثمره آن را ببينيم، اگر امروز را به فردا بيندازيم باز هم ضربه خواهيم خورد.

سه|ا|شنبه|ا|9|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايران ورزشی]
[مشاهده در: www.iran-varzeshi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن