محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826694264
رو در رو و صريح با يكي از نمايندگان مردم شهرستان رشت در مجلس هشتم
واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: رو در رو و صريح با يكي از نمايندگان مردم شهرستان رشت در مجلس هشتم
خبرگزاري آريا-در آستانه نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي،خبرنگار آريا از رشت به مصاحبه با دكتر حسن تاميني،نماينده فعلي مردم رشت در مجلس شوراي اسلامي و كانديداي دوره نهم پرداخته است كه به شرح زير مي باشد:
س- انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي پيش روي ما قرار دارد،به عنوان اولين سوال خواستم بفرماييد اصولا انتخابات در نطام جمهوري اسلامي چه اهميتي دارد و به طور مشخص بفرماييد كه علت حساسيت هايي كه در خصوص انتخابات مجلس نهم مطرح مي شود چيست ؟
از مهم ترين عرصه ها و نمودهاي نقش و تأثير مردم در نظام جمهوري اسلامي، مي توان به شكل گيري انقلاب و پيروزي آن، حق حاكميت ملي،تعيين نوع نظام، تصويب قانون اساسي و اصلاحات آن،انتخاب غير مستقيم رهبري،انتخاب مستقيم رئيس جمهوري، انتخاب مستقيم نمايندگان مجلس، شوراها، همه پرسي،نظارت عمومي و... اشاره كرد.يكي از اين نمودها، انتخاب نمايندگان مجلس است.
انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي، پيش روى ما قرار دارد.اهميت و حساسيت اين دوره از انتخابات بر هيچكس پوشيده نيست و عوامل و مسائل متعددى در داخل و خارج كشور،اهميت و حساسيت اين انتخابات را دو چندان كرده است. در بعد داخلى، گام بلندى كه نظام براي اصلاحات اقتصادي برداشته است،نيازمند درايت،پيگيري و نظارت و اعمال حساسيت هاي بيشتر در راستاى حل مشكلات مردم و جامعه است. پيگيري و نظارت در اجراي برنامه توسعه پنجم و مباحث مربوط به اشتغال،تامين اجتماعي،ازدواج،خصوصي سازي،سرمايه گذاري و طرح هاى نيمه كاره عمراني و اقتصادى، كارآفرينى به همراه برنامه هايى كه براى اعتلاى سياسى و فرهنگى كشور لازم است،به پيگيرى هاى جدّى نياز دارد و بايد به وسيله مجلسى مقتدر و مردمى دنبال شود.در بعد خارجى نيز جمهوري اسلامي ايران،در شرايط حساسي به سر مي برد.تحولات و جنبش هاي مردمي در خاورميانه و نقش الهام بخش انقلاب اسلامي در اين تحولات و تلاش آمريكا و غرب و هم پيمانان منطقه اي آن براي مهندسي تحولات منطقه اي و نيز مباحث مربوط به انرژي هسته اي و فشار اقتصادي و تحريم هاي ظالمانه غرب عليه جمهوري اسلامي و ...ايجاب مى كند كه اولا حضور مردم در صحنه انتخابات بسيار چشم گير و پررنگ باشد تا پشتوانه هاى مردمى نظام بيش از پيش تقويت شود و در ثاني نمايندگاني انتخاب شوند كه با درك اين تحولات،قدرت تامين انتظارات ملي را داشته باشند .به همين دليل،همكارى و مشاركت براى هر چه باشكوه تر برگزار شدن آن بر همگان ضرورى است.مسئوليت گروه هاي مرجع سياسي و اجتماعي به مراتب از ديگران سنگين تر است.اين امر به دليل نقش مؤثر اين گروه ها در شكل گيرى فضاى سياسى جامعه است؛در واقع اگر ديگر مسئولان در پى فراهم كردن ابزارها و امكانات مورد نياز براى برپايي انتخابات هستند،احزاب،جمعيت ها،گروه ها،سازمان ها،دانشگاهيان،نخبگان و روحانيان،هنرمندان و ... بايد انگيزه لازم را براى حضور در اين انتخابات در مردم پديدآورند و فضاى سياسي كشور را پرشور و شوق سازند.افزون براين، بايد به افكار،رفتار و در نهايت،آراى مردم جهت دهند و با معرفى معيارهاى مناسب،رأى دهندگان را در گزينش نامزدهاى بهتر و برتر يارى رسانند.
س- آقاي دكتر بفرماييد از منظر كلان و ملي و در چارچوب قانون اساسي جمهوري اسلامي،رعايت اصل نمايندگي در پارلمان چگونه تضمين خواهد شد ؟
در قانون اساسي جمهوري اسلامي رعايت اصل نمايندگي حداقل بايد در سه شكل صورت پذيرد اول «نمايندگي جغرافيايي بدين معني كه هر منطقه جغرافيايي اعم از استان، شهر يا شهرك يا حوزه انتخاباتي براي خود نماينده يا نمايندگاني را انتخاب كند و به پارلمان بفرستد كه اين افراد در مقابل منطقه خود و در سطح ملي به مطالبات ملت پاسخ گو باشند. دوم رعايت اصل "نقش متناسب در نمايندگي است" كه مربوط مي شود به وضعيت حزبي - سياسي موجود در جامعه. در نظام انتخاباتي، پارلمان بايد بازتاب خواست و اراده ملت باشد . در صورتي مي توان يك پارلمان را به درستي منعكس كننده گرايش هاي مختلف يك جامعه دانست كه با رعايت اصل نمايندگي نه تنها احزاب سياسي بلكه كانديداهاي مستقل منتخب مردم نيز بتوانند در پارلمان حضور داشته باشند و بالاخره اصل "تصويرسازي در نمايندگي" مطرح است كه براساس آن پارلمان بايد" آيينه آراي ملت" باشد و در نگرش، احساس، فكر و عملكرد منعكس كننده خواست مردم جامعه باشد. پارلماني كه در آن اصل تصويرسازي از آراي ملت به درستي رعايت شده باشد مجلسي خواهد بود كه مردان و زنان و پير و جوان، فقير و غني گرايش هاي مختلف سياسي، و فكري و اقليت هاي ديني و گروه هاي مختلف قومي جامعه كه در قانون اساسي ما ذكر شده است، باشند و اين مجلس كليت ملي را نمايندگي خواهد كرد .
س- مي خواهيم به فضاي انتخاباتي هشتمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي بر گرديم،برنامه ها و شعار انتخاباتي شما و بستر اجتماعي و سياسي انتخاب آنها چه بود ؟ و صرف نظر از اينكه ميزان تحقق آنها تا چه حد بوده است،آيا آن برنامه و شعار ماهيت و موجوديت خود را از دست داده اند يا خير ؟
در عرصه انتخابات اصولا بايد با اهـداف ، استراتژي و برنامه هاي مشخص به ميدان آمد و پيچيدگي انتخابات و هم چنين مطالبات متنوع و گاه متضاد عمومي نيز هر فرد يا گروهي را ملزم مي كند كه با برنامه در انتخابات وارد شود. مجموع برنامه هايي كه از سوي نامزدها به مردم عرضه مي شود، ريشه در نوع نگاه و انديشه آنان و مطالبات عمومي دارد. البته ممكن است افراد و يا گروه هاي سياسي اهداف موضعي و زودگذر را در انتخابات برجسته كنند و منافع كوتاه مدت را بر مصالح و منافع بلندمدت مردم ترجيح دهند و غرض هم دستيابي به كرسي قدرت است؛ بنابر اين ، پس از انتخابات و در فضاي عقلاتي، در تامين انتطارات،راي دهندگان،منفعل مي شوند اين گونه رفتارها به نظرم ، هم ظلم به كساني است كه راي داده اند و هم ستم مضاعفي است به جايگاه نمايندگي كه ارزش و اعتبار آن تخفيف داده مي شود.اعتقاد دارم بايد با مردم صادقانه حرف زد و نبايد به گونه اي عمل شود كه كه اعتماد مردم به عنوان مهمترين سرمايه اجتماعي ما در معرض آسيب قرارگيرد. مردم حق دارند از انديشه ها،بـرنامه ها،شعـارها و... نامزدهاي انتخابات آگاه شوند و نامزدهاي انتخــابات نيز وظيفه دارند كه اطلاعات لازم را در اختيار افـكار عمومي قراردهند تا مردم بتوانند در يك فضاي آرام و منطقي نامزد مورد نظر خود را ارزيابي و گزينش نمايند.
بنده يك دغدغه دايمي داشته و دارم ؛ توسعه و پيشرفت ملي بر مبناي الگوي ايراني- اسلامي كه جايگاه استان گيلان در آن مشخص باشد. اين دغدغه هم قبل از نمايندگي مجلس و هم در دوران ايفاي وظيفه نمايندگي و هم در آينده همواره ، همراهم هست و بايد عرض كنم من اين دغدغه را وامدار مردم هستم؛ يعني آن چه را كه نياز توسعه اي استان تشخيص مي دهم، ريشه در خواست عمومي دارد . بنده اعتقاد دارم نگرش نهادي و توسعه اي به كاركرد مجلس، مي تواند به اين اهداف كمك كند .شعارم و برنامه ام و وظيفه ام،تلاش براي تحقق اين هدف است.در اين دوره هم اطمينان داشته باشيد كه با همين برنامه ها و شعار كه البته الگوي آن با مشاركت نخبگان و دلسوزان گيلاني و شهرستان رشت تهيه و تدوين شده است و شايد در اين مصاجبه هم به بخشي از آن اشاره كنم،در انتخابات با مردم سخن خواهم گفت.فرايند توسعه به مشاركت عمومي، همدلي و همراهي مـردم همبسته است و مردم با حضور آگاهانه در انتخابات وگزينش نمايندگان متعهد، توسعه گرا و كار آمد،مي توانند به فرايند توسعه ملي و استان مدد رسانند .
س- آقاي دكتر برنامه گرايي در انتخابات اجتناب ناپذير است با برخي از نامزدها كه صحبت مي كنيم با اين امر موافق نيستند مي گويند ما كه حزب نداريم برنامه بدهيم و ارائه برنامه انتخاباتي را بي اهميت مي دانند و از سوي ديگر نامزدهايي هستند كه يك سري موضوعات كلي را تحت عنوان برنامه طرح مي كنند كه قابليت اجرايي ندارد و شايد همه مجلس وحاكميت هم تلاش كنند تحقق آنها ناممكن است؛به نظر شما ارائه برنامه چه قدر مهم است و طرح شعارهاي كلي و غير قابل تحقق در انتخابات چه عوارضي دارد ؟
انتخابات فرايندي است كه طي آن خواست عمومي جامعه در اداره امور كشور با انتخاب افراد مشخص، صورت ميپذيرد و بدون شك يكي از نقاط عطف اساسي در سرنوشت سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي يك جامعه محسوب مي شود.آن چه كه در سلامت اين فرايند و تحقق منطبق با واقع آن بيشترين اثر را دارد، ارائه برنامه منطقي،واقعي و متناسب با ظرفيت هاي نمايندگي،اطلاعرساني،شفافيت و نيز نبود ابهام در برنامههاي پيشنهادي انتخابات است؛از اين منظر حضور در انتخابات بدون برنامه و يا سر دادن شعارهاي راي جمع كن و بدون پشتوانه،توهين و جفا به مردم است.در فرايند مورد نظر، افراد، سازمانها، احزاب و جرياناتي كه آمادگي و شرايط ورود به اين عرصه و پذيرش مسئوليت را دارند، بايد برنامه ارائه دهند و نيز در ايجاد شفافيت و ابهامزدايي از خود و برنامه هايشان با هدف كسب آراء و نظر مساعد جامعه تلاش كنند. به نظرم اين بخش از فرايند انتخابات، حساسترين و مؤثرترين مرحله محسوب مي گردد. بديهي است نظاممندي و تعريف ساز و كار مناسب و متناسب با شرايط و ويژگيهاي جامعه، ميتواند در اثر بخشي مثبت اين مهم بر جامعه و فرايند انتخابات، تأثير به سزايي داشته باشند . از سوي ديگر هر قدر اين امر قاعدهمند و نظاممند نباشد نه تنها اثر مثبتي نخواهد داشت بلكه ميتواند آثار و پيامدهاي سوء متفاوتي داشته باشد.
در شرايط كنوني كه در آستانه انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي قرار داريم مسأله اطلاعرساني و شفافسازي نسبت به برنامهها و شرايط كشور فراز و نشيبهاي زيادي خواهد داشت و ممكن است طيف وسيعي از روشها و آگاهسازي را شامل شود.در يك نگاه كلي مي توان آنها را به شرح زير پيش بيني كرد :
1ـ نقد سياستها و اقدامات نهادها و مجلس و نمايندگان و نامزدها
2- تحليل اوضاع سياسي ، اقتصاد ، اجتماعي و افرهنگي كشور (چالشها و فرصتها)
3ـ ارائه اولويتها و وعدههايي كه قرار است تحقق يابند
آن چه مسلم است و تجربه نشان مي دهد در فرايند تبليغات انتخاباتي در نقد سياستها و اقدامات نهادها و مجلس و نمايندگان و نامزدها، ديدگاههاي انتقادي و عمدتاً سلبي وكمتر ايجابي مطرح و طيف وسيعي از جنبههاي اثر بخش نبودن سياستها و برنامه ها،افزايش شكاف هاي اقتصادي،اجتماعي، افزايش مفاسد مالي و اجتماعي، گراني، بيكاري و...را شامل خواهد شد؛ به عبارت ديگر تلاش مي شود با واكاوي و تمركز بر مشكلات اقتصادي و اجتماعي و فرهنگي،اعتماد راي دهندگان كسب شود،در كنار طرح مشكلات در سطوح محلي، ملي و خارجي ، وعدهها و برنامههايي كه در برگيرنده راه حل هايي جهت پوشش دادن به اين مشكلات است نيز مطرح مي شود.بديهي است كه نقد سياستها و برنامه ها و مديريت ها و فعاليت ها و بيان چالشها در كنار وعدهها، بايد متناسب با ظرفيت هاي اجتماعي و نيز توانايي ها، ظرفيت ها و امكانات و مقدورات كشور باشد.نامزدها نبايد با طرح موضوعات و مسائل مختلف،به افزايش انتظارات و مطالبات متعدد دامن زنند و هزينه هاي غير متعارفي ايجاد كنند.
نامزدهاي محترم نمايندگي مجلس بايد با ارائه برنامه هاي كاربردي و قابل تحقق و دفاع از اين برنامه ها در فرايند تبليغات و مناظره ها و مصاحبه ها و سخنراني ها، مي توانند ضمن تحكيم برنامه محوري در عرصه انتخابات،از ايجاد انتظارات غير قابل تحقق و فراتر از ظرفيت هاي كشور و يا نمايندگي مجلس، فضا را براي منطقي كردن انتظارات مردمي و افزايش قدرت داوري مردم و رسانه ها و نخبگان و رقابت هاي انتخاباتي و ...فراهم نمايند.بسياري از وعده هايي كه در فضاي هيجاني و تبليغي انتخابات مطرح مي شود در صورت پيروزي نامزدها تعهدآور است و درصورت شكست هم،در متن انتظارات مردم باقي است و از بين نمي رود.هر شعار و برنامه انتخاباتي،ممكن است بدوا آثار و پيامدها (مقدماتي) مثبتي ايجاد كند، اما در تدوين و طرح هر شعار و برنامه اي بايد به الزامات و ضرورتهاي اجراي آن،انتظارات و مطالبات ايجاد شده در جامعه و چالشها و موانع پيشرو و آثار عدم تحقق آن توجه كرد.
س- به اهميت نقش احراب در انتخابات اشاره داشتيد علاقمنديم نظر شما را درباره نقش احزاب در انتخابات بيشتر بدانيم؟
انتخابات يكي از شاخصه و مؤلفه ها و اركان مهم در نظام جمهوري اسلامي ايران است كه اصول متعددي در قانون اساسي بدان اختصاص يافته است از جمله: بند 8 اصل سوم كه به مشاركت عامه مردم در تعيين سرنوشت سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي خويش اشاره دارد. و طبق اصل 6 كه مي گويد در جمهوري اسلامي ايران امور كشور بايد به اتكاء آراء عمومي اداره شود از راه انتخابات، انتخاب رئيس جمهور، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، اعضاء شوراها و نظاير اينها يا از راه همه پرسي در مواردي كه در اصول ديگر اين قانون معين مي گردد و يا اصل 7 كه مقرر مي دارد: طبق دستور قرآن كريم « و امرهم شورا بينهم » و «شاورهم في الامر» شوراها، مجلس شوراي اسلامي، شوراي استان، شهرستان، محل، بخش، روستا و نظاير اينها از اركان تصميم گيري و اداره امور كشورند، موارد، طرز تشكيل و صدور اختيارات و وظايف شوراها را اين قانون و قوانين ناشي از آن معين مي كند.
در اصل 26 قانون اساسي در خصوص احزاب مي گويد: "احزاب، جمعيت ها، انجمن هاي سياسي و صنفي و انجمن هاي اسلامي يا اقليت هاي ديني شناخته شده آزادند مشروط به اين كه اصول استقلال، آزادي، وحدت ملي،موازين اسلامي را نقض نكنند، هيچ كس را نمي توان از شركت در آنها منع كرد يا به شركت در يكي در يكي از آنان مجبور ساخت ".قانون فعاليت احزاب نيز در شهريور 1360 به تصويب مجلس رسيد و نحوه فعاليت آنها را مشخص كرد. شهيد بهشتي از طرفداران تحزب در كشور بود و در اين راه،از دهه 30 مصمم و فعال بوده است.وي حزب را " تشكيلات سياسي ، اجتماعي اسلامي كه بتواند طرح و برنامه هماهنگ و نقطه نظرات و موضع گيري هايي هماهنگ و كادر هماهنگ به وجود آورد "مي دانست.همچنين نقش قانون و متوليان امر در اجازه فعاليت به احزاب و نيز تلاش احزاب و سارمان ها براي زدودن بدبيني تاريخي مردم به آنان ، بسيار مهم و حساس است تا احزاب شايسته شكل گرفته و فعاليت نمايند و نظام و مردم دچار آفات و آسيب هاي احزاب بد نشوند. به طور اجمال مي توانم به برخي از محاسن فعاليت احزاب در انتخابات را نام ببرم:
1ـ توسعه سياسي
2ـ ساماندهي نيروهاي پراكنده
3ـ شفاف شدن ديدگاه ها و تمركز آن در موضوعات اساسي
4ـ جلوگيري از تفرق و پراكندگي آراء و تمركز آن
5ـ حزب براي موفقيت و حفظ اعتماد مردم به خود مي كوشد برنامه مناسب دهد و فرد مناسب و شايسته را معرفي كند والاّ ديگر رأي نمي آورد
6ـ حزب مي كوشد نامزدهاي خود را كنترل نمايد تا در راستاي اهداف اعلان شده حركت كنند
7ـ نظارت احزاب بر نحوه رأي گيري و نظام انتخابات سبب سلامت بيشتر آن مي شود
8ـ اگر حزبي موفق به اجراي برنامه خود نشود يا در برنامه ريزي موفق نباشد ديگر رأي نمي آورد تا خود تصحيح كند
9ـ احزاب فاصله بين مردم و مسئولين را پر مي كنند و خواسته ها و مطالبات مردمي را تجميع و به مسئولين منتقل كرده يا براي آن راهكار مي دهند يا خود در پي اجراي آن مي روند
10ـ وجود احزاب فعال و قوي و شايسته موجب مي گردد اقبالي به نامزدهاي مدعي مستقل بودن نشود؛ زيرا، بسياري از آنان وابسته به احزاب هستند لكن،مي خواهند از امتيازات مستقل بودن استفاده كنند و به هيچ كس هم پاسخ گو نباشند. براين اساس، مي توان نتيجه گرفت نقش احزاب در انتخابات كشور بسيار مهم است و بايد قوانين انتخاباتي بر اين اساس، بازنگري شود
س- آقاي دكتر ؛ما عملا شاهديم كه نمايندگان وقت زيادي براي پيگيري مطالبات حوزه انتخابيه كه اتفاقا خيلي هم خرد هستند،اختصاص مي دهند و بايد شخصا به صدها تلفن جواب دهند و مسايل شخصي آنان را دنبال كنند تا اعتماد مردم حوزه انتخابيه سلب نشود. فكر نمي كنيد تمركز بر اينگونه مسائل پديده عوام زدگي را ترويج مي كند و باعث ترجيح خواست حوزه انتخابيه بر منافع كشورمي گردد؟
عوامل موجد اين شرايط را در سوال هاي قبلي توضيح داده ام و به نظرم هيچ راهي نداريم براي خروج از اين وضعيت اصلاحاتي را بپذيريم و نمايندگي را از حالت فردي خارج و شخصيت نهادي و مدني و سيستمي به آن ببخشيم و اين هم انجام نمي شود كه به نهادهاي مدني سياسي اعتبار دهيم. البته مدعي نيستم كه اگر انتخابات،حزبي شكل بگيرد،مشكلي وجود ندارد و همه مشكلات و موانع حل مي شود،خير!چه بسا مشكلات ديگري بروز كنند، اما هر چه باشد از وضعيت موجود بهتر است.بايد مشكلات را بنيادي حل كرد تا نماينده بتواند كاركرد ملي داشته باشد و منافع استان و حوزه انتخابيه خود را در دل برنامه هاي توسعه ملي پيگيري كند همان خواسته اي كه مقام معظم رهبر ي در ديدار با نمايندگان مجلس هشتم تذكر دادند.
س- آقاي دكتر؛ استان گيلان 13نماينده در مجلس دارد كه در مجموع قدرت قابل ملاحظه اي است.در دوران انتخابات مجلس هشتم بر همگرايي نمايندگان گيلان تاكيد داشتيد،چه قدر به اين هدف رسيديد ؟آيا اين خواسته شما هم چنان پاپرجاست؟
ما در حوزه نمايندگي يكسري مسائل كلان و ملي داريم كه تابع مسائل،مصالح و منافع انقلاب و نظام و توسعه كشور است و هر نماينده اي وظيفه دارد در ايفاي وظايف كلان كشوري و ملي خود،مسئولانه و مقتدرانه رفتار نمايد اما يكسري مسائل هست كه به حوزه استاني مرتبط است و همه نمايندگان استان بايد به اين مسائل،رويكرد و نگرش استاني داشته باشند و اما نوع سوم مسائل مرتبط با نمايندگي، به حوزه هاي انتخابيه هر نماينده بر مي گردد. به نظرم مشكلي كه الان وجود دارد و به عينه ملموس است اين است كه اين تفكيك به درستي وجود ندارد و همه اولويت ها، به مطالبات حوزه انتخابيه منحصر و محدود شده است و اگر همگرايي در بين نمايندگان استان به يك قاعده رفتاري تبديل شود بسياري از مشكلات موجود با قدرت اجتماعي نمايندگان قابل حل است.نمايندگان استان دركميسيون هاي تخصصي مجلس،توزيع مناسب نشده اند و در برخي كميسيون ها تراكم وجود دارد. توازني بين تحصيلات و تخصص و عضويت در كميسيون ها وجود ندارد و از همه مهمتر در بيشتر اوقات نه تنها همگرايي و هماهنگي وجود ندارد بلكه نوعي رفتار ظاهرا رقابتي اما غير متعارف بين نمايندگان شكل مي گيرد كه اصلا توجيه ندارد. در باره بسياري از مسايل مبتلابه كشور و استان و ... تفاهم ومواضع مشترك ديده نمي شود و اين تفرق و ناهماهنگي به ضرر استان تمام شده است.مردم هم بايد به اين موضوع توجه كنند و تلاش شود كه گرايش و مطالبه عمومي راي دهندگان، معطوف به ضرورت همگرايي بين نمايندگان استان باشد.
سه|ا|شنبه|ا|9|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[مشاهده در: www.aryanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]
-
گوناگون
پربازدیدترینها