واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: افتخارم خدمت گزاري به معلمان است
وزير آموزش و پرورش افتخار خود را خدمت گزاري به معلمان و جامعه فرهنگي كشور اعلام كرد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، حاجي بابايي با اشاره به اين كه روح حاكم بر سند تحول بنيادين معلم است خاطر نشان كرد: هدفم از قبول مسئوليت در وزارت آموزش و پرورش خدمت گزاري به معلمان و ايجاد تحول در آموزش و پرورش بود.
حاجي بابايي با اشاره به جايگاه معلم در قرآن كريم اظهار كرد: جايگاه ملعمان در نقشه جامع علمي كشور همتراز با استادان فناوران ويژه مشكلات تعريف شده است.
وي تاكيد كرد: تربيت دانش آموز خلاق، پژوهنده و با ايمان وظيفه آموزش و پرورش است پس تنها معلم پژوهنده قادر به تربيت چنين دانش آموزاني است.
* رويكرد كتاب هاي درسي بايد بر مبناي تفكر و انديشه باشد
حاجي بابايي با اشاره به تغيير محتواي كتب درسي در راستاي اجراي سند تحول بنيادين تاكيد كرد: در نگارش جديد كتب درسي دانش آموزان بايد مهارت آموزي را فراگيرند.
وزير آموزش و پرورش با اشاره به افتتاح شبكه ملي مدارس افزود: تمامي مدارس بايد به شبكه اينترانت ملي اتصال يابند.
وي خطاب به معاونان و مربيان پرورش و فرهنگ مشاوران و مربيان بهداشت و سلامت مدارس گفت: با تمام قدرت امور فرهنگي مدرسه به دنبال كنيد تا آموزش و پرورش همچون گذشته در مقابل تهاجمات فرهنگ سرفراز بايستد.
وزير آموزش و پرورش به اجراي ساختار نظام 3-3-6 از مهر ماه سال 91 در مدارس كشور اشاره و تصريح كرد: با ساماندهي نيروي انساني و فضاي اموزش هيچ مشكلي در اجراي اين ساختار وجود ندارد.
**افتخار آفريني شهداي هسته اي كشور ريشه در آموزش و پرورش دارد
وي ادامه داد: جايگاه آموزش و پرورش در نقشه جامع علمي كشور پرقدرت ديده شده است و در راهبرد كلان شماره 60 اين نقشه از ميان 54 راهكار به آموزش و پرورش اختصاص دارد.
وي به حماسه آفريني هاي شهداي هسته اي اشاره كرد وگفت: افتخار آفريني احمدي روشن ها در جامعه ابتدا به دست معلم رقم خورده است.
وزير آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به مباني فلسفي و نظري سند تحول بنيادين آموزش و پرورش تصريح كرد: مباني اين سند برگرفته از آموزه هاي ديني است چون هيچ كس مانند خداوند راه سعادت بشر را نمي داند.
وي با اشاره به تاسيس دانشگاه ويژه فرهنگيان تاكيد كرد: اين دانشگاه بي جذب دانشجو از سال آينده به تربيت نيروهاي متخصص كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا مي پردازد.
وزير آموزش و پرورش بيان كرد: مدرك دانشگاه ويژه فرهنگيان مورد تاييد تمام مركز علمي خواهد بود و فارغ التحصيلان اين دانشگاه با مشكل مدر معادل مواجه نخواهند بود.
*مربيان پرورشي و فرهنگي هاديان عرصه تعليم و تربيت
حاجي بابايي با تاكيد بر اين كه نظام هستي ابزاري براي تربيت بشر است اظهار داشت: پيامبر اكرم (ص) به عنوان اسوه و الگوي بشر در تربيت با استفاده از ابزار دنيا مسير سعادت را به بهترين شكل طي نمودند.
وي ادامه داد: اجراي سند تحول بنيادين آموزش و پرورش راهي براي تربيت دانش آموزان در تراز جمهوري اسلامي است.
حاجي بابايي با اشاره به اين كه اقدامات آموزش و پرورش ابزاري براي شكل گيري تربيت صحيح در دانش آموزان است خاطر نشان كرد: اگر بتوانيم در مسير تربيت دانش آموزان را يك قدم به خدا نزديك كنيم موفق عمل كرده ايم.
وي فرهنگيان را سربازان متدين عرصه ي تعليم و تربيت خواند و اظهار كرد: فرهنگيان بايد با استفاده از روش هاي مناسب هر روز بيش از گذشته ارزش هاي ديني را در دانش آموزان ارتقا دهند.
وزير آموزش و پرورش با تاكيد بر اجراي امر به معروف و نهي از منكر در بين دانش آموزان تصريح كرد: معلمان هنگام اصلاح منكر نبايد به فاعل بپردازند بلكه بايد نفس كار را اصلاح كنند.
حاجي بابايي از مديريت صحيح به عنوان نخستين گام در اجراي تحول بنيادين ياد كرد و ادامه داد: با مديريت دقيق و به موقع مي توانيم كارها را ساماندهي و به بهترين شكل عملياتي كنيم.
وي با اشاره به مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگ در سال 1368 مبني بر ساختار نظام آموزش براساس 3-3-6 ادامه داد:ورود فارغ التحصيلان پايه پنجم ابتدايي به پايه هفتم موجب مي شد اهداف پايه ابتدايي به خوبي محقق نشود بنابراين ساختار 3-3-6 از ضرورت هايي بود كه براي جبران اين نقص بايد به مرحله اجرامي رسيد.
حاجي بابايي با اشاره به سند تحول بنيادين آموزش و پرورش اظهار كرد: اين سند پس از 6 ماه بررسي شوراي عالي آموزش و پرورش توسط كميته سه جانبه آموزش و پرورش تعليم و تربيت شوراي عالي انقلاب فرهنگ و تحقيقات حوزه علميه قم و پس از گذشت 8 ماه در صحن شوراي عالي انقلاب فرهنگ در 22 جلسه به تصويب رسيد./ز
سه|ا|شنبه|ا|2|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]