واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي:همبستگي كشورها سنگ زيربناي نظام بينالمللي استخبرگزاري فارس: معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي گفت: امروزه همبستگي مادي و معنوي كشورها سنگ زيربناي نظام بينالمللي است.
خبرگزاري فارس: معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي گفت: امروزه همبستگي مادي و معنوي كشورها سنگ زيربناي نظام بينالمللي است.
به گزارش خبرگزاري فارس از اروميه، امين رستمزاده شامگاه دوشنبه در نشست هماهنگي اعضاي علمي و اجرايي اين همايش اظهار داشت: رشد و تعالي كشورها مستلزم تعامل در سطحي افزونتر از سطوح ملي و در عرصه نظام بينالملل و بر اساس اهداف غايي انسانيت و بشريت است.
وي افزود: در مقطع كنوني با عنايت به ضروريات فعلي، پيشرفت تكنولوژيكي جوامع و لزوم بهرهوري و مديريت زماني، مكاني و مادي در حوزههاي مختلف يك كشور ميطلبد كه علاوه بر ايجاد و توسعه روابط بينالمللي كشورها روابط آنها از هر جهت علميتر، نظامندتر، اصوليتر و انسانيتر شكل گيرد.
رستمزاده ادامه داد: شكلگيري اين ارتباطات در نظام بينالمللي مستلزم نگرش پژوهشمحورانه و اساسبندي و تعريف اين تعاملات با چنين ابزار تخصصي علمي و مديريت دقيق و ريز آن است.
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي با اشاره به اينكه الزامات علمي توسعه پايدار ميطلبد تا امروزه روابط انسانها و جوامع در تمام ابعاد سعي در درنورديدن مرزها براي هدف نهايي سعادتمندي و رستگاري بشر پيش رود، گفت: لزوم توجه و اهميت به اين رشته حقوقي به يكي از ضروريات مديريتي در سطحي فراملي تبديل شده است.
دبير همايش حقوق بينالملل در آينه علوم روز اضافه كرد: امروزه براي آغاز اقدام و انجام هر كاري بايد چشماندازي جهاني و بينالمللي داشته باشيم و اين ضرورت اقتضا ميكند تا فضاي بينالمللي مورد نظر و از همه مهمتر قوانين حاكم بر آن را تخصصي شناسايي و استخراج كرده و بعد از حصول اين شناخت در مرحله اصليتر بر روي هر كدام از اين نظامهاي حقوقي تقسيمبندي شده حاكم بر آن مواجه هستيم مطالعاتي كارشناسي و تخصصي با رويكردي كاربردي به منظور پياده كردن برنامههايمان داشته باشيم.
رستمزاده افزود: اين چشمانداز جهاني براي اينكه با ابزارهاي منطبق با ارزشهاي معنوي و اصيل اسلامي صورت گيرد، ميطلبد تا يك رويكرد پژوهشي و علمي به موضوع داشته باشيم.
وي با اشاره به اهداف همايش گفت: بررسي نقش مطالعه حقوق بينالملل در ارتباط با نيازها و ضرورتهاي جامعه امروز، تشريح تاثير حقوق بينالملل بر استفاده پوياتر و بهينهتر در علوم مختلف روز، فضاسازي علمي براي مطالعه تخصصيتر در مباحث حقوق بينالملل و بررسي علمي، عملي و كارشناسي مبحث حقوق بينالملل از ابعاد مختلف از جمله اهداف مهم اين همايش است.
رستمزاده با اشاره به بخش اصلي و ويژه اين همايش خاطرنشان كرد: واژگان حقوق بينالملل در تلالو قرآن و اسلام محور ويژه اين همايش است.
وي محورهاي همايش را در هفت محور حوزههاي مرتبط و زيرمجموعه اقتصادي، سياسي، توريسم و گردشگري، تاريخي و مطالعات تطبيقي، فرهنگي و اجتماعي، محيط زيست و بخش آزاد ذكر و خاطرنشان كرد: حوزههاي مرتبط اقتصادي و تجارت، حوزههاي مرتبط سياسي و روابط بينالملل، حوزههاي مرتبط توريسم و گردشگري، مطالعات تطبيقي بينالمللي در ساير حوزههاي گرايشهاي حقوق، حوزههاي مرتبط فرهنگي و اجتماعي، حوزههاي مرتبط محيط زيست، حوزههاي مرتبط در زمينه حقوق و جرايم سايبري و موضوعات بين رشتهاي حقوق بينالملل و ساير گرايشهاي حقوق از جمله محورهاي اين همايش است كه علاقمندان ميتوانند از منظر حقوق بينالملل براي محورهاي فوق به نگارش مقاله بپردازند.
انتهاي پيام/آ20
سه|ا|شنبه|ا|2|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]