واضح آرشیو وب فارسی:ايران دیپلماسی: واكنش آمريكا به تصميم هند براي تداوم واردات نفت ايران ديپلمات عاليرتبه پيشين آمريكا تصميم هند براي تداوم واردات نفت ايران را به مثابه سيلي به صورت آمريكايي خواند كه در صدد منزوي كردن ايران است. به گزارش ايسنا، نيكلاس برنز، معاون پيشين وزير امور خارجه آمريكا در مقالهاي كه در مجله "ديپلمات" منشتر شد، نوشت: اين خبري عميقا مايوس كننده براي آن دسته از ما است كه حامي رابطه نزديك با هند بودهايم. اين ضربهاي واقعي به تلاش سه رييسجمهور آمريكا براي ايجاد شراكت نزديك و استراتژيك با دولتهاي پي در پي هند است.برنز افزود كه تصميم هند "براي همراهي نكردن جامعهي بينالمللي در رابطه با ايران سيلي به صورت آمريكا" است. هند 12 درصد واردات نفت خود را از طريق ايران تامين ميكند و از قطع رابطه نفتي با ايران خودداري كرده است.برنز اخيرا در مقالهاي در " بوستون گلوب" استدلال كرد كه آمريكا بايد خود را به شراكت استراتژيك بلند مدت با هند متعهد كند.اين ديپلمات پيشين آمريكا نوشت: همچنان به ارزش (اين رابطه) براي هر دو كشور و براي توازن قدرت جهاني جديد كه در قرن حاضر در حال ايجاد شدن است اعتقاد دارم.برنز افزود: با توجه به بيثمر بودن (هند) در قبال ايران و مانعتراشي آن در اجراي توافق هستهيي غير نظامي مهم آمريكا ـ هند، اكنون دولت هند مانع ايجاد اين رابطه استراتژيك است كه ميگويد ميخواهد با آمريكا داشته باشد.معاون پيشين وزير امور خارجه آمريكا افزود: زمان آن است كه هند با شفافيت بيشتري دربارهي اولويتي كه براي آيندهاش با آمريكا قايل است، صحبت كند. مهمتر اين كه هند بايد نقش مشهودي را در رهبري در مسايلي دشوار نظير ايران آن طور كه بسياري از دوستانش در آمريكا و سراسر جهان انتظار دارند شاهدش باشند، ارايه دهد.وي اعلام تداوم خريد نفت از ايران توسط هند را "بيانيهاي نسنجيده" خواند.برنز با اشاره به تحريمهاي آمريكا و اروپا عليه ايران و انتقاد از هند مدعي شد كه هدف از اين اقدامات "اعمال فشار بر ايران براي مذاكره به منظور جلوگيري از جنگي فاجعهبار است".در عين حال روزنامهي فاينشيال تايمز گزارش داده است كه ايران در پي تحريم نفت اين كشور به دنبال يافتن خريداران جديد نفتي است.اين روزنامه به نقل از دو منبع صنعتي آگاه از گفتوگوها گزارش داد كه ايران پيشنهاد فروش 500 هزار بشكه نفت بيشتر در روز را به شركتهاي هندي و چيني داده است.بر اساس اين گزارش اين ميزان كه برابر 23 درصد صادرات سال گذشته است براي تحويل در آغاز آوريل پيشنهاد شده است.يكي از اين دو منبع گفت كه تهران پيشنهاد تخفيف در بهاي نفت را نداده است.فاينشيال تايمز گزار ش داد كه اگر ايران نتواند مشتريان جديدي را تا نيمه مارس پيدا كند مجبور خواهد شد نفت به فروش نرسيده را در مخان شناور انبار كند و يا خروجي نفت را كاهش دهد.ايران در تلافي تحريم نفت، فروش نفت به انگليس و فرانسه را قطع و اعلام كرده است نفت خود را به مشترياني جديد مي فروشد.دوشنبه 1 اسفند 1390 14:29
ديپلمات عاليرتبه پيشين آمريكا تصميم هند براي تداوم واردات نفت ايران را به مثابه سيلي به صورت آمريكايي خواند كه در صدد منزوي كردن ايران است.
به گزارش ايسنا، نيكلاس برنز، معاون پيشين وزير امور خارجه آمريكا در مقالهاي كه در مجله "ديپلمات" منشتر شد، نوشت: اين خبري عميقا مايوس كننده براي آن دسته از ما است كه حامي رابطه نزديك با هند بودهايم. اين ضربهاي واقعي به تلاش سه رييسجمهور آمريكا براي ايجاد شراكت نزديك و استراتژيك با دولتهاي پي در پي هند است.
برنز افزود كه تصميم هند "براي همراهي نكردن جامعهي بينالمللي در رابطه با ايران سيلي به صورت آمريكا" است. هند 12 درصد واردات نفت خود را از طريق ايران تامين ميكند و از قطع رابطه نفتي با ايران خودداري كرده است.
برنز اخيرا در مقالهاي در " بوستون گلوب" استدلال كرد كه آمريكا بايد خود را به شراكت استراتژيك بلند مدت با هند متعهد كند.
اين ديپلمات پيشين آمريكا نوشت: همچنان به ارزش (اين رابطه) براي هر دو كشور و براي توازن قدرت جهاني جديد كه در قرن حاضر در حال ايجاد شدن است اعتقاد دارم.
برنز افزود: با توجه به بيثمر بودن (هند) در قبال ايران و مانعتراشي آن در اجراي توافق هستهيي غير نظامي مهم آمريكا ـ هند، اكنون دولت هند مانع ايجاد اين رابطه استراتژيك است كه ميگويد ميخواهد با آمريكا داشته باشد.
معاون پيشين وزير امور خارجه آمريكا افزود: زمان آن است كه هند با شفافيت بيشتري دربارهي اولويتي كه براي آيندهاش با آمريكا قايل است، صحبت كند. مهمتر اين كه هند بايد نقش مشهودي را در رهبري در مسايلي دشوار نظير ايران آن طور كه بسياري از دوستانش در آمريكا و سراسر جهان انتظار دارند شاهدش باشند، ارايه دهد.
وي اعلام تداوم خريد نفت از ايران توسط هند را "بيانيهاي نسنجيده" خواند.
برنز با اشاره به تحريمهاي آمريكا و اروپا عليه ايران و انتقاد از هند مدعي شد كه هدف از اين اقدامات "اعمال فشار بر ايران براي مذاكره به منظور جلوگيري از جنگي فاجعهبار است".
در عين حال روزنامهي فاينشيال تايمز گزارش داده است كه ايران در پي تحريم نفت اين كشور به دنبال يافتن خريداران جديد نفتي است.
اين روزنامه به نقل از دو منبع صنعتي آگاه از گفتوگوها گزارش داد كه ايران پيشنهاد فروش 500 هزار بشكه نفت بيشتر در روز را به شركتهاي هندي و چيني داده است.
بر اساس اين گزارش اين ميزان كه برابر 23 درصد صادرات سال گذشته است براي تحويل در آغاز آوريل پيشنهاد شده است.
يكي از اين دو منبع گفت كه تهران پيشنهاد تخفيف در بهاي نفت را نداده است.
فاينشيال تايمز گزار ش داد كه اگر ايران نتواند مشتريان جديدي را تا نيمه مارس پيدا كند مجبور خواهد شد نفت به فروش نرسيده را در مخان شناور انبار كند و يا خروجي نفت را كاهش دهد.
ايران در تلافي تحريم نفت، فروش نفت به انگليس و فرانسه را قطع و اعلام كرده است نفت خود را به مشترياني جديد مي فروشد.
دوشنبه|ا|1|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران دیپلماسی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]