واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: هماهنگي ميان دانشگاه و صنعت موجب افزايش ثروت ملي مي شود
تهران- معاون فناوري معاونت علمي رياست جمهوري گفت: درصورت ايجاد هماهنگي كافي ميان دانشگاه و صنعت، بر ثروت ملي افزوده خواهد شد.
دكتر "سيد محمود رضا آقاميري" در حاشيه همانديشي سراسري رؤساي كانونهاي هماهنگي دانش و صنعت كه صبح دوشنبه در مركز همايشهاي بينالمللي دانشگاه شهيد بهشتي برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: هم اكنون حدود 60 كانون هماهنگي دانش و صنعت در كشور فعالند كه تمامي آنها حول توليد تك محصول و محصولات خاص شكل گرفتهاند و سعي شده كه به تكنولوژيهاي متوسط و بالا تمركز كنند.
آقا ميري ادامه داد: يكي از اقدامات صورت گرفته در اين زمينه، ايجاد هماهنگي ميان دانش و صنعت است و كانونهاي هماهنگي دانش و صنعت به عنوان حلقههاي ارتباطي بين اين دو بخش فعاليت ميكند.
وي با بيان اين كه در اين نشست، كانونهاي هماهنگي دانش و صنعت از فعاليتها و تجربيات يكديگر بهره خواهند برد گفت: همچنين براي ادامه فعاليت كانونها منشور پويايي تدوين شده كه در اين نشست به بحث گذاشته خواهد شد تا كانونها بر اساس يك منطق و روش صحيح فعاليت خود را دنبال كنند.
معاون فناوري معاونت علمي رياست جمهوري خاطرنشان كرد: همچنين در صورتي كه در سال هاي آينده كانونهاي هماهنگي دانش و صنعت مورد حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري قرار گيرد حركت آنها در راستاي منشور پويايي مورد ارزيابي قرار خواهد گرفت.
آقا ميري ادامه داد: چناچه كانونها بخواهند در ارتباط با يك محصول خاص از تكنولوژيهاي نوين استفاده كنند، اين معاونت نقش حمايتي خواهد داشت . به عنوان مثال، حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از كانون توت فرنگي، حركتي موثر براي حفظ منافع مردم و كشاورزان با ايجاد مراكز پيشخنككننده بود.
وي افزود: همچنين در صنعت گل محمدي، پشتيباني از طرح جديد عصارهگيري به جاي گلابگيري از گلمحمدي در كانون گل و گلاب، گل محمدي ايران را به يكي از صادركنندگان اين محصول تبديل كرد، به طوري كه در حال حاضر عصاره گل محمدي به قلب اروپا صادر ميشود، در حالي كه گلاب محمدي تنها در چند كشور حاشيهاي مورد استفاده قرار ميگرفت.
آقاميري تصريح كرد: در اين راستا از تمامي كانونهاي هماهنگي دانش و صنعت خواسته شده كه در جهت اهداف كانون و ارتقاي تكنولوژي در يك محصول خاص، طرحهاي تجاريسازي و كلان خود را جهت حمايت به معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري ارسال كنند تا پس از ارزيابي و بررسي جهت تجاريسازي مورد حمايت قرار گيرند.
وي افزود: تاكنون از مجموع كانونهاي هماهنگي دانش و صنعت و نيز جشنواره علم تا عمل، 200 طرح تجاريسازي به معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري ارسال شده است كه تا كنون بيش از 70 طرح مورد حمايت قرار گرفتهاند.
علمي**2038**1544
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30827106
دوشنبه|ا|1|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]