واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: راهاندازي پارك علم و فناوري در دانشگاه صنعتي اميركبير
رييس دانشگاه صنعتي اميركبير با اشاره به فعاليت مركز رشد اين دانشگاه در عرصه هاي مختلف علم و فناوري گفت: با حمايت وزارت علوم قرار است يك پارك علم و فناوري در اين دانشگاه راه اندازي شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي دانشگاه صنعتي امير كبير دكتر عليرضا رهايي كه در نشست فرهنگي بسيج اساتيد دانشگاه هاي تهران در دانشگاه صنعتي اميركبير سخن ميگفت در خصوص محل استقرار پارك علم و فناوري دانشگاه صنعتي اميركبير گفت: بخشي از پارك علم و فناوري اين دانشگاه در شهر تهران و بخشي نيز در شهريار احداث مي شود.
وي با اشاره به اينكه تعداد پژوهشكده ها و واحدهاي تحقيقاتي اين دانشگاه به 29 مركز رسيده است، تصريح كرد: دانشگاه صنعتي اميركبير در سال جهاد اقتصادي، توسعه علم و تجاريسازي فناوري را به عنوان يك هدف دنبال كرده و همواره به اين امر توجه ويژه داشته است.
رييس دانشگاه صنعتي اميركبير با بيان اينكه يكي از تاكيدات سند چشم انداز، توسعه تحقيقات و فناوري است، اضافه كرد: ماموريت دانشگاه براساس اين سند، بهره مندي از سيستم آموزشي و پژوشي و تربيت نيروهاي متعهد در عرصه علم و فناوري است.
وي خاطرنشان كرد: دانشگاه صنعتي اميركبير داراي 19 قطب علمي و پنج مجله علمي پژوهشي است.
رهايي در ادامه از راه اندازي ستاد بزرگداشت شهداي علم و فناوري در دانشگاه اميركبير خبرداد و گفت: ستاد بزرگداشت شهداي علم وفناوري به همت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه راه اندازي شده و در حال حاضر دبيرخانه اين ستاد نيز تشكيل شده است.
رييس دانشگاه صنعتي اميركبير افزود: شهداي علم و فناوري با همت بالاي خود در توسعه و مسير تحقق اهداف نظام جمهوري اسلامي ايران جان خود را فدا كردند كه ما دانشگاهيان بايد دنباله رو فعاليت هاي آنان باشيم.
رهايي با اشاره به تحصيل بيش از 12 هزار دانشجو در دانشگاه صنعتي اميركبير گفت: اين دانشگاه كه در زمان پيروزي انقلاب اسلامي داراي شش دانشكده بود در حال حاضر 16 دانشكده دارد.
وي گفت: دانشگاه صنعتي اميركبير در كنار سايت فعال اين دانشگاه در شهر تهران، داراي واحدهاي دانشگاهي در ماهشهر، بندرعباس و گرمسار است كه در سايت بندرعباس موضوعات تخصصي مربوط به مهندسي دريا، كشتي سازي، نفت و گاز و خوردگي بررسي مي شود.
رييس دانشگاه صنعتي اميركبير با اشاره راه اندازي دوره هاي الكترونيكي در اين دانشگاه گفت: در ابتداي راه اندازي اين نوع دوره ها تنها چهار رشته به صورت الكترونيكي به دانشجويان ارائه مي شد كه اين تعداد درحال حاضر به 23 رشته افزايش يافته است.
رهايي با بيان اين كه رشته هاي الكترونيكي اين دانشگاه در سايت تهران، ماهشهر، بندرعباس و گرمسار به دانشجويان ارائه مي شود، خاطرنشان كرد: مزيت دوره هاي الكترونيكي دسترسي تمام افراد به آموزش است و اين امر باعث شده افرادي كه نمي توانند در تهران حاضر شوند به صورت الكترونيكي و در سايت هاي مختلف اين دانشگاه مشغول به تحصيل شوند.
رييس دانشگاه صنعتي اميركبير با اشاره به حركت جدي دانشگاه در حوزه فعاليت هاي بينالمللي گفت: درحال حاضر اين دانشگاه 32 تفاهم نامه همكاري با كشورهاي مختلف دنيا دارد.
وي با اشاره به تدوين سند چشم انداز فرهنگي دانشگاه صنعتي اميركبير، گفت: در اين راستا فعاليت هاي موثري شكل گرفته و شوراي دانشگاه براي تدوين اين سند، جلسات متعددي را تشكيل داده است.
رييس دانشگاه صنعتي اميركبير خاطرنشان كرد: يكي از برنامه هايي كه در سند چشم انداز فرهنگي دانشگاه به آن توجه شده، انجام نظر سنجي و پيمايشهاي فرهنگي در سطح دانشگاه است كه موجب شده برنامه ريزي فرهنگي با بررسي آسيب ها صورت گيرد.
رهايي گفت: همچنين در سند چشم انداز دانشگاه طرح عفاف و حجاب طراحي شده كه اين طرح داراي راهبردهاي هشتگانه است كه اين طرح از سال گذشته در دانشگاه انجام ميشود./ع
يکشنبه|ا|30|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]