واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: / مروري بر خبرهاي دريافتي هنري / از معرفي داوران جشنوارهي فيلم ١٠٠ تا يك نشست تخصصي هنري
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر
با معرفي كيانوش عياري، رسول صدر عاملي، نورالدين زرين كلك، حسام الدين آشنا و فرهاد ورهرام داوري بخش اصلي هشتمين جشنواره بينالمللي فيلم 100 آغاز به كار كرد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، مرجان اشرفي زاده دبير كميته انتخاب و داوري در گفتوگويي با بيان اين مطلب گفت:« 1351اثر در بخش اصلي كمتر از 35 سال به دبيرخانه جشنواره رسيده بود كه پس از پنج روز بررسي توسط هيات انتخاب، در نهايت 133 اثر به بخش رقابتي راه يافتند.»
"اشرفي زاده" يادآور شد: تمام تلاشمان را كردهايم كه با دعوت و انتخاب داوران حرفهاي با تخصصها، نگاهها و سلايق متنوع و متفاوت، امكان قضاوتي نزديك به عدالت را فراهم كنيم و در داوري اين جشنواره تمام آثار با حوصله و دقت مورد بازبيني و قضاوت قرار ميگيرد.»
دبير كميته انتخاب و داوري، جشنواره فيلم 100 را جشنوارهاي دوست داشتني دانست و گفت:«جشنواره فيلم 100 ضيافت باشكوهي است كه فرصت حضور نزديك به 2 هزار جوان هنرجو و هنرمند را در كنار يكديگر فراهم ميكند.»
هشتمين جشنواره بينالمللي فيلمهاي 100 ثانيهاي، با شعار سينماي اخلاق، به همت حوزه هنري استان تهران و با مشاركت اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران، جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران، راديو اينترنتي ايرانصدا، شبكه سه سيما، شهرداري تهران، معاونت اجتماعي نيروي انتظامي، شبكه ifilm ، شبكه جهاني جام جم و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در 4 و 5 اسفند ماه سال جاري در تهران برگزار خواهد شد.
دوره هاي يكساله تكميلي با گرايش هاي مختلف در انجمن برگزار خواهد شد.
هاشم ميرزاخاني با اشاره به اين نكته كه در ابتدا به دليل گستردگي مراكز و نبود انسجام آموزشي به لحاظ مواد درسي ارائه شده، تفاوتهاي آموزشي مراكز انجمن خيلي زياد بود خاطرنشان كرد: در مورد انسجام آموزشي تصميم جدي گرفتيم و از مهندس ربيعي معاونت آموزشي و فرهنگي خواستيم تا با همراهي اساتيد برجسته طرح درس واحدي براي همه مراكز انجمن تصويب كنند.
وي در ادامه بيان كرد: در نهايت دورههاي آموزشي انجمن سينماي جوانان ايران شامل چهار ترم سه ماهه و در مجموع شامل ششصد ساعت آموزش شد كه در هر ترم چهار درس ارائه مي شود تا فيلمسازان با همه تخصصهاي سينمايي آشنا شوند. ضمن اينكه اين شرح درسها با دقت زيادي طراحي شده به طوري كه اساتيد داوري جشنوارههاي مختلف با ديدن شرح درس ها معتقدند تا به حال يك مركز گسترده آموزشي در كشور نتوانسته به انسجام واحدي همچون انسجام آموزشي انجمن دست يابد.
به گفته رئيس هيئت مديره انجمن، بانك اطلاعاتي اساتيد هم راه اندازي شده است و با ارزيابيهايي كه در معاونت آموزش بعد از برگزاري هر ترم صورت ميگيرد نسبت به جذب يا عدم استفاده از اساتيد تصميم گيري
ميشود، البته ارزيابيها قالبهاي مختلفي دارد و از طرف سرپرست دفتر، فراگيران و بازديد سرزده نمايندگان معاونتهاي آموزشي فرهنگي و معاونت امور استانها براي ارزيابي اساتيد استفاده ميشود.
*************
مديرعامل انجمن با ذكر اين مطلب كه خروجيهاي اين دوره از نظر سطح علمي تفاوت عمدهاي نسبت به ده دوره گذشته دارند، اظهار كرد: در صدد هستيم پس از سپري شدن دورههاي يكساله، دورههاي يكساله تكميلي با گرايشهاي مختلف مانند دوره تخصصي كارگرداني يا تصويربرداري را بگذاريم كه اين موجب ميشود تمام مشاغل سينمايي را در انجمن با مدارك معتبر و به صورت تخصصي آموزش دهيم.
وي با اشاره به معتبر بودن مدرك انجمن به لحاظ سابقه طولاني انجمن سينماي جوانان ايران متذكر شد: اين مدارك اعتبار خاص خود را دارد و حتي در كشورهاي ديگر از جمله برخي كشورهاي غربي مدرك انجمن مورد پذيرش است و به عنوان مدركي معتبر به آن نگاه مي كنند اما ساز و كار نظام آموزشي كشور براي اين مدرك تبيين نشده است و ما درصدد هستيم طي برنامه ريزيها و برگزاري دوره هاي تخصصي يكساله مدرك معتبر فوق ديپلم و يا علمي و كاربردي را هم به اعضاي انجمن بدهيم.
به گفته هاشم ميرزاخاني، مذاكراتي با مراكز علمي و كاربردي و فني و حرفهاي انجام شده اما از آنجا كه هنوز سال اول دورههاي آموزشي پايان نيافته تنها مقدمات فراهم شده است تا مدارك صادر شده از سوي انجمن توسط يكي از اين مراكز مهر تاييد داشته باشد
***************
به دنبال برپايي سياُمين جشنواره بينالمللي فيلم فجر، رئيس سازمان سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به «مركز گسترش سينماي مستند و تجربي» آمد و در خصوص مسائل مختلف اين سازمان، تغيير مأموريتها و ... به گفت و گو با مديرعامل مركز پرداخت.
جواد شمقدري در جلسه با شفيع آقامحمديان، نسبت به جوايزي كه فيلمهاي اول سينمايي اين «مركز» در سياُمين دوره جشنواره فيلم فجر به دست آوردند، اظهار خرسندي نمود.
بر پايه اين گزارش، برنامه نمايش مجدد و نقد و بررسي آثار مستند فجر نيز از ديگر محورهاي مورد بحث اين نشست بود.
گفتنياست كه در پايان اين جلسه، مقرر گرديد تا نسبت به نمايش فيلمهاي مستند و كوتاه در يكي از سالنهاي شهر، اقدام جدي صورت پذيرد.
**************
نمايش عروسكي «افسانه هاي نو» به نويسندگي داوود كيانيان و كارگرداني حسن دادشكر، روز پنجشنبه 27 بهمن ماه ويژه هنرمندان به صحنه مي رود.
نمايش «افسانههاي نو» با نگاهي نو و با استفاده از شيوههاي متنوع عروسكي و انيميشن توليد و با تكيه بر نمايش آموزشي، اجرا ميشود.
اين نمايش كه با بازي و عروسك گرداني سعيد ابك و مجتبي معاف همراه است؛ روايتگر داستان پسر لقمان كودكي كنجكاو است كه ميخواهد مثل پدرش باشد. لقمان با بازي و نمايش به او ميآموزد كه چگونه به خواسته خود برسد.
فرناز بهزادي طراح و سازنده عروسكها، بابك نصيري خواه آهنگساز، تينا دادشكر طراح صحنه و لباس، محمد ناصري و محمد خضري انيميشن، غزاله مراديان دستيار كارگردان و تارا دادشكر مدير صحنه؛ ديگر عوامل اين نمايش هستند.
نمايش عروسكي «افسانه هاي نو» روز پنجشنبه 27 بهمن ماه ساعت 17:30 در مركز توليد تئاتر كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان واقع در خيابان حجاب، پارك لاله، ويژه هنرمندان به صحنه مي رود.
************
مجتبي آقايي، امير علي جواديان و حسن غفاري آثار اترك را داوري ميكنند.
به گزارش روابط عمومي انجمن سينماي جوانان ايران با توجه به استقبال هنرمندان هفت استان خراسان رضوي، جنوبي، شمالي، گلستان، سيستان وبلوچستان ، كرمان و هرمزگان از يازدهمين جشنواره منطقه اي سينماي جوان – فصل چهار (اترك) با ارسال 1000قطعه عكس و60 پوستر فيلم، آقايان مجتبي آقايي، اميرعلي جواديان و حسن غفاري نسبت به داوري آثار فوق اقدام خواهند نمود.
بر اساس اين گزارش مجتبي آقايي ، عكاس و مدير فرهنگي كه مدتي نيز عضو هيئت تحريريه مجله عكس و پس از آن در مقام سردبير اين نشريه فعاليت داشته، استاد دانشگاه و دبير و داور جشنواره هاي متعدد عكاسي، امير علي جواديان عكاس، مدرس دانشگاه و چهره معروف عكاسي ايران و همچنين حسن غفاري عكاس نام آشناي ياسوجي كه از فعالان عكاسي در ايران به ويژه برگزاري تورها و گروه هاي عكاسي است و تاكنون داوري جشنواره هاي متعددي رادر كارنامه فعاليت خود دارد، آثار رسيده به جشنواره اترك را در دو بخش پوستر فيلم و عكس انتخاب و داوري خواهند كرد.
يازدهمين جشنواره منطقه اي سينماي جوان ـ فصل چهار با نام اترك توسط انجمن سينماي جوانان ايران و اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان خراسان شمالي از 16 الي 18 اسفند ماه در بجنورد برگزار مي شود.
قابل ذكر است اسامي راه يافتگان روز شنبه 29 بهمن ماه از طريق سايت انجمن به نشاني www.cinemajavanan.ir اعلام خواهد شد.
***************
پنج سينماي شهرستان و دو سينماي تهران از مجموعه سالنهاي حوزه هنري به دليل كيفيت برتر معرفي و تقدير شدند.
پس از پايان بازديدهاي استاني مديران سازمان توسعه سينمايي سوره از سينماهاي شهرستانهاي مختلف هفت سينماي برتر حوزه هنري از نظر كيفيت صوتي و تصويري و خدمات رساني و امور رفاهي معرفي شدند.
مديران سينماهاي برگزيده علاوه بر لوح تقدير جايزه نقدي هم دريافت كردند، مديران سينماهاي بهمن قزوين، سپاهان اصفهان، بهمن زنجان، اكسين اهواز، بهمن شهركرد و استقلال و بهمن تهران در جريان اين بازديدها شايسته تقدير شناخته شدند.
مديران حوزههاي هنري قزوين، اصفهان، خوزستان و شهركرد هم به دليل فراهم كردن شرايط لازم براي ارتقاي كيفيت سالن هاي سينماي اين مراكز لوح تقدير دريافت كردند.
سهيل جهان بيگلري مدير عامل سازمان توسعه سينمايي سوره، اميرحسين علمالهدي مشاور اجرايي مدير عامل، غلامرضا فرجي مدير پخش و بازاريابي و محمود كاظمي مدير پشتياني در سفرهاي استاني از سينماهاي 20 استان بازديد كردند.
******************
مهلت ارسال چكيده مقالات بخش سمينار بينالمللي نمايش عروسكي در چهاردمين جشنواره بينالمللي عروسكي تا 15 اسفندماه سال جاري تمديد شد.
به گزارش روابط عمومي چهاردهمين جشنواره بين المللي عروسكي، دبيرخانه اين جشنواره اعلام كرد به دليل حضور بسياري از علاقهمندان براي شركت در سمينار بينالمللي نمايش عروسكي مهلت ارسال چكيده مقالات به دبيرخانه اين جشنواره تمديد شد.
بنا بر اين گزارش، علاقهمندان به پژوهش تئاتر عروسكي، استادان و صاحبنظرات اين عرصه ميتوانند با ارسال چكيده مقاله با دو موضوع «نمايش عروسكي و هويت ايراني» و «نمايش عروسكي و خانواده» در سمينار بين المللي نمايش عروسكي مشاركت كنند.
دبيرخانه چهاردمين جشنواره بينالمللي عروسكي در ادامه يادآور شده است: در اين سمينار علاوه بر حضور پژوهشگران ايران، پژوهشگران خارجي هم ميتوانند شركت كنند اما ميبايست تحقيقات و تجربيات خود را در زمينه هويت فرهنگي و عروسك هاي ملي سرزمين خود به دبيرخانه اين جشنواره ارسال كنند.
علاقهمندان به پژوهش در حوزه نمايش عروسكي ميتوانند چكيده مقالات خود را با حفظ و رعايت استانداردهاي تحقيق علمي در سه نسخه تايپ شده به همراه يك نسخه سي دي فايل آن در محيط ورود به دبيرخانه دائمي جشنوارهها واقع در خيابان حافظ، خيابان استاد شهريار، جنب تالار وحدت، اداره كل هنرهاي نمايشي ارسال كنند.
***************
پژوهشكدة هنر سلسله نشستهاي تخصصي "درآمدي بر زمينههاي پيدايش مكاتب هنري" را با حضور دكتر حسينعلي نوذري از ابتداي اسفندماه سالجاري برگزار ميكند.
اين پژوهشكده در نظر دارد سلسلهنشستهاي "درآمدي بر زمينههاي پيدايش مكاتب هنري" را با هدف بررسي و مطالعة زمينههاي فلسفي، اجتماعي، فرهنگي و هنري پيدايش مكاتب هنري با حضور دكتر حسينعلي نوذري و طي يك دورة مقدماتي و دو دورة تكميلي از ابتداي اسفندماه سالجاري برگزار ميكند.
در دورة مقدماتي اين سلسله نشستها با عنوان "درآمدي بر زمينههاي پيدايش مكاتب هنري" دكتر نوذري در سه جلسه دربارة زمينههاي فلسفي، اجتماعي و فرهنگي پيدايش مكاتب هنري در روزهاي دوشنبه يكم، هشتم و پانزدهم اسفندماه از ساعت 16 الي 18 در محل پژوهشكدة هنر سخنراني خواهند كرد.
دورههاي تكميلي اين سلسلهنشستها با موضوع مكاتب هنري پيش از قرن بيستم و پس از آن در دو بخش و از ارديبهشتماه سال آينده برگزار خواهد شد، همچنين براساس برنامهريزي انجام شده در پايان اين دورهها كه با ظرفيت پذيرش محدود برگزار ميشود به شركتكنندگان گواهي حضور در دوره اعطا خواهد شد.
دانشجويان و هنرجويان رشتههاي هنري در اولويت پذيرش قرار دارند.
علاقهمندان جهت كسب اطلاعات بيشتر و ثبتنام در اين دورهها ميتوانند از روز دوشنبه 24 لغايت يكشنبه 30 بهمنماه و از ساعت 9 الي 14 با پژوهشكدة هنر تماس حاصل كنند.
انتهاي پيام
سه|ا|شنبه|ا|25|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 292]