واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گلميرزاده در گفتگو با مهر:زندگي و حكومت داري امام علي (ع) در جامعه بازخواني و تبيين شود
زندگي و حكومت داري امام علي (ع) در جامعه بازخواني و تبيين شود
رشت - خبرگزاري مهر: معاون فرهنگي تبليغات اسلامي گيلان بر لزوم بازخواني و تبيين كلام، زندگي و حكومتداري اميرالمؤمنين علي (ع) در جامعه تاكيد كرد.
حجت الاسلام سيد حسين گلميرزاده به مناسبت برگزاري كنگره امام علي (ع) در گيلان طي گفتگوي با خبرنگار مهر افزود: حضرت علي (ع) آئينه تمام نماي نظام خلقت است و به عنوان يك الگو مي تواند انسانها را به سعادت سوق دهد.
وي همچنين به رفتار علوي در جامعه اشاره كرد و اظهارداشت: براي نسل جوان جامعه بايد زندگي واقعي حضرت علي (ع) به نمايش گذاشته شود.
معاون فرهنگي تبليغات اسلامي گيلان گفت: بشر براي پيمودن راه سعادت و گام نهادن در طريق عبوديت، پيشرفت معنوي و رسيدن به كمالات انساني كه مهمترين هدف خلقت جنيان و انسانها از نگاه قرآن است هميشه محتاج راهنمايان و پيشواياني بوده اند تا آنان را در راه دستيابي به اين هدف والاي الهي ياري رسانند.
وي افزود: آنچه موجب رشد و ترقي معنوي و رسيدن به اين هدف است را به بشريت تعليم دهند و انسان را از آنچه سبب انحراف و گمراهي و سقوط مي شود، بازدارند و در نهايت تشخيص راه حق از باطل و هدايت از ضلالت را به وي بشناسانند.
گلميرزاده اظهارداشت: براين اساس خداوند متعال از باب رحمت گسترده خويش بربندگان و لطف بي كرانش بر آنان، از آغاز خلقت بشر، پيامبران و راهنماياني همراه با تعاليم و دستورات حياتبخش را به سوي بندگان فرو فرستاد تا آنان با ارشاد بشر و ابلاغ اين تعاليم و معارف الهي، انسانها را به سوي حق و راه هدايت رهنمون سازند و از انحراف و سقوط آنان در دام شياطين جلوگيري كنند.
وي ادامه داد: بنابراين از آنجائيكه مدت حيات هر يك از اين پيامبران الهي كوتاه و عصر رسالت و تبليغ آنان محدود است خداوند متعال پس از سپري شدن عصر رسالت هر يك از انبيا، جانشيناني را براي آنان برگزيد تا رسالت و راه آنان را ادامه دهند و از دين و عقايد مؤمنان پاسداري كنند.
معاون تبليغات اسلامي گيلان همچنين با بيان اينكه دنيا در نظر اميرالمؤمنين علي (ع) بي ارزش تر از آب بيني بز و بي مقدارتر از كفش كهنه وصله دار بود، گفت: آن حضرت در دوران كوتاه زمامداري خود با پيروي از تعاليم الهي، حكومت اسلامي را برپا كرد و در برابر هرگونه فساد و تبعيض، نابساماني و انجام كارهاي ناشايست ايستاد و بدون كمترين مصلحت جويي و تسامح ورزي، با قاطعيت تمام، بي امان مبارزه كرد.
وي افزود: در حكومت علوي، مبارزه با فساد در همه ابعاد امور سياسي، فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي جاري بود به طوريكه تا به امروز همگان را به تعجب و تحسين واداشته است.
گلميرزاده يادآورشد: در حقيقت امام علي (ع) قدرت را براي حكومت نمي خواست بلكه خواهان حكومت براي برقراري عدالت بود.
© 2003 Mehr News Agency .
دوشنبه|ا|24|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]