واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: هشدار براي مادران باردار
خبرگزاري آريا- رييس هيات برد متخصصين زنان و زايمان كشور گفت: خونريزي و عفونت علل اصلي مرگ و مير مادران باردار است.
به گزارش آريا،اشرف آل ياسين در كنگره بين المللي تولد و سلامت زنان كه در تالار شهداي دانشگاه علوم پزشكي اهواز برگزار شد، اظهارداشت: اين موضوع نشان مي دهد كه ميزان مرگ و مير مادران با انجام اقدامات مناسب و ارائه راهكارهاي لازم قابل كاهش و پيشگيري است.
وي افزود: ميزان مرگ و مير ماداران باردار طبق آمار تاييد شده 24 در 100 هزار تولد زنده است كه تا پايان برنامه پنجم توسعه بايد به 15 در 100 هزار تولد زنده برسد.
آل ياسين در خصوص راهكارهاي لازم براي كاهش مرگ و مير مادران تصريح كرد: يك گروه از اساتيد دانشگاه هاي سراسر كشور دور هم جمع شدند و به شهرهاي با مرگ و مير بالا سفر كردند تا براساس علل يافت شده، براي كاهش و پيشگيري از مرگ و مير برنامه ريزي كنند.
رييس هيات برد متخصصان زنان و زايمان كشور گفت: استان هاي با ميزان مرگ و مير بالا شامل سيستان و بلوچستان، اردبيل، خراسان جنوبي و شمالي، خوزستان و هرمزگان هستند.
وي ادامه داد: طرح سطح بندي يك، دو و سه، آموزش صحيح براي اورژانس ها، كارگاه هاي آموزشي نيز از جمله اين راهكارها است.
آل ياسين افزود: از مديران حوزه سلامت كشور انتظار مي رود تيم هاي سلامت منسجم تشكيل دهند تا افراد تحت مديريت خود را به صورت كامل و صحيح آموزش دهند.
نماينده وزير بهداشت گفت: آموزش و ارائه خدمات صحيح بهداشتي و درماني، تجهيزات و امكانات كافي و نيروي انساني شامل پرستاران و پزشكان متخصص نقش مهمي در حفظ سلامت مادران ايفا مي كنند.
وي با اشاره به اينكه باز آموزي و تكرار آن براي پزشكان، ماماها و پزشكان خانواده نيز امري ضروري است اظهارداشت: گروه باز آموزي براساس مطالعه علل مرگ و مير مادران به اين نتيجه رسيدند كه 80 درصد مرگ و ميرها قابل پيشگيري است به شرطي كه اقدامات لازم به موقع صورت گيرد.
آل ياسين با اشاره به اينكه محور اصلي كنگره مرحله سوم زايمان و سلامت زنان است، خاطرنشان كرد: در اين كنگره تلاش مي شود تا راهكارهايي براي كاهش مرحله سوم زايمان يافت شود تا از خونريزي اين مرحله جلوگيري به عمل آيد.
دبير علمي كنگره نيز اظهارداشت: محورهاي اصلي برگزاري اين كنگره سياست هاي اداره مرحله سوم زايمان(زايمان طبيعي و سزارين)، مقايسه روش هاي اداره مرحله سوم زايمان زماني كه جفت خارج مي شود، پيامدهاي مرتبط با نحوه اداره مرحله سوم زايمان، آموزش و نقش طب مكمل در مرحله سوم زايمان و همچنين مراقبت از مادر در مرحله سوم و چهارم زايمان است.
به گزارش آريا به نقل ازروابط عمومي وب دا،پروين عابدي در خصوص برنامه هاي جنبي اين كنگره گفت: برگزاري كارگاه آموزشي systematic review با امتياز باز آموزي براي پزشكان، متخصصان و ماماها و برگزاري تورهاي سياحتي از جمله برنامه هاي جنبي اين كنگره است.
وي ادامه داد: در اين كنگره 400 نفر به اضافه مهمانان كشورهاي خارجي از جمله انگليس، كانادا و مالزي نيز حضور دارند.
دوشنبه|ا|24|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]