واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بازتاب موفقيت دانشمندان و پژوهشگران ايراني، دستمايه توليد آثار هنري قرار گيرد
تهران – وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به توليد آثار موفق هنري در زمينه بازتاب رشادت ها و حماسه هاي هشت سال دفاع مقدس پيشنهاد كرد به منظور تكريم نخبگان جامعه، دستاوردهاي دانشمندان و پژوهشگران ايراني، دستمايه توليد آثار هنري قرار گيرد.
سيدمحمد حسيني، شامگاه شنبه در مراسم اختتاميه سي امين جشنواره بين المللي تئاتر فجر كه در تالار وحدت برگزار شد، پيش از سخنراني خود از استاد جمشيد مشايخي، كه در مراسم پاسداشت خود در اين جشنواره، ياد شهداي انقلاب و دوران دفاع مقدس را در روز 22 بهمن ماه گرامي داشت تقدير و تشكر كرد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به حضور پر شور مردم در راهپيمايي 22 بهمن به مناسب سي و سومين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي گفت: اين حضور پرشور و دشمن شكن مردم بار ديگر عظمت ايرانيان، جديت در حمايت از آرمان هاي انقلاب و ولايتمداري آنها را به جهانيان نشان داد.
وي ضمن اشاره به اجراي سرود "اي ايران" در مراسم اختتاميه تئاتر فجر تاكيد كرد: پخش اين سرود علاوه بر بازتاب ايمان مردم به سرافرازي ميهن شان نشان دهنده اين نكته بود كه عناصري مانند عزت، شكوه و صلابت از مهمترين اصول مردم انقلابي ايران است كه به تك تك افرادي كه در اين جامعه زندگي مي كنند تعلق دارد.
حسيني با بيان آنكه ايران و ايراني همواره در تاريخ و تمدن جايگاه باشكوهي داشته است گفت: مردمان اين سرزمين انقلابي و اسلامي، امروز نيز مانند گذشته در كشاورزي، صنعت، علوم هسته اي، تكنولوژي هاي "نانو"، دستيابي به ساخت و بهره برداري از ماهواره و... پيشرفت هاي بسيار مطلوبي داشته اند.
وي ادامه داد: همچنان كه در دوران دفاع مقدس و بعد از آن تصاوير ايثار، شهادت، جوانمردي، ايستدگي و مقاومت در قالب تولي آثار سينمايي و نمايشي دستمايه توليدات فاخر و ارزشي هنرمندان اين سرزمين قرار گرفت، توفيقات دانشمندان و پژوهشگران امروز ايراني نيز مي تواند براي توليد آثار متنوع هنري در اختيار هنرمندان مستعد و متعهد كشورمان قرار گيرد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به فيلم "شور شيرين" از جمله آثار حاضر در سي امين جشنواره بين المللي فيلم فجر كه مربوط به زندگي شهيد كاوه، از سرداران رشيد دوران هشت سال دفاع مقدش بود گفت: امروز نيز لازم است نخبگان جامعه ما در تمامي عرصه ها مورد تكريم قرار بگيرند كه اين مهم مي تواند از الويت هاي آثار توليدي هنرمندان سرزمين ما باشد.
وي ادامه داد: جشنواره تئاتر فجر امسال اهتمام ويژه اي به نمايش هاي هنرمندان شهرستاني داشت و بخش بين الملل اين رويداد نيز توانست علاوه بر رونق بخشي بيشتر به اين جشنواره، مورد توجه مخاطبان و اهالي هنر قرار گيرد.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با تاكيد بر آنكه براي برگزاري هر چه بهتر و كيفي تر جشنواره تئاتر فجر در سال آينده، مسوولان و دست اندركاران هنر نمايش نبايد فرصت ها را از دست بدهند گفت: در همين راستا لازم است فعاليت دبيرخانه سي و يكمين جشنواره بين المللي تئاتر فجر از فردا كار خود را آغاز كند.
وي با بيان آنكه برخي بر اين باورند كه برگزاري همزمان دو جشنواره بين المللي تئاتر و فيلم فجر ناهماهنگي ها و تداخل هاي غير قابل پيشي بيني را به وجود مي آورد كه برگزاري كيفي اين دو رويداد را تحت الشعاع خود قرار مي دهد گفت: با بازديدهايي كه به شخصه از اين دو جشنواره داشتم شاهد استقبال بسيار چشمگير مخاطبان و هنرمندان از اين دو جشنواره بودم.
وي ادامه داد: اما با اين حال از آقاي شاه آبادي، معاون هنري وزارتخانه درخواست مي كنم در برنامه يزي سال آينده ترنيبي اتخاذ كنند تا جشنواره تئاتر فجر از ابتداي بهمن ماه كار خود را آغاز كند تا كمترين تداخل را با جشنواره فيلم فجر داشته باشد تا هنرمندان و مخاطبان تئاتر تئاتر نيز بتوانند بيشترين استفاده را از فضاي اين دو رويداد بزرگ هنري داشته باشند.
سي امين جشنواره بين المللي تئاتر فجر كه از پنجم بهمن ماه آغاز شده بود با معرفي برگزيدگان در دو بخش مسابقه ايران و مسابقه بين الملل، 22 بهمن ماه به كار خود پايان داد.
فراهنگ**ا.خ
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30812712
يکشنبه|ا|23|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 173]