تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند فرمود: «... هرگاه بنده بگويد: بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، خداى متعال مى‏گ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835138894




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تاثیر شغل بر پوست بدن و صورت شما!


واضح آرشیو وب فارسی:ایران ناز:
تاثیر شغل بر پوست بدن و صورت شما!
مشاغل مختلف، هر یك خوبی‌ها و معایبی دارند، اما بد نیست بدانید شغل بر پوست نیز تاثیر می‌گذارد. گاهی این تاثیر مثبت است (مثل صاحبان سالن‌های زیبایی) و گاهی نیز منفی است. بد نیست نگاهی به این موارد منفی داشته باشیم.

پوست‌های تیره
كسانی كه بنا به شغلشان وقت زیادی را در آفتاب صرف می‌كنند، دارای پوستی تیره هستند. البته این تنها مشكل‌شان نیست.
آفتاب‌سوختگی، مهمترین عارضه زودرس اشعه ماوراء‌بنفش است كه می‌تواند خفیف یا شدید باشد. در موارد شدید علائم عمومی مانند تب، لرز، بی‌قراری، سردرد و خواب‌آلودگی وضعف نیز ممكن است در فرد دیده شود. پوست‌های روشن و سفید نسبت به عوارض ماوراء بنفش حساسیت بیشتری دارند.
عوارض دیررس تماس با نور خورشید، در اثر تخریب تدریجی و مستمر الیاف ارتجاعی پوست و سلول‌های پوستی است و نتیجه آن شلی و افتادگی پوست، چین و چروك و لكه‌های رنگی پوست است. بیشتر از 50 درصد تغییرات پوستی كه در افراد دیده می‌شود مربوط به صدمات آفتاب است. افرادی كه بیشترین فعالیت خود را در مقابل نور خورشید انجام می‌دهند دچار چین وچروك‌های عمیق پوستی در صورت می‌شوند.
كشاورزان، دامداران، كارگران ساختمانی، مربیان ورزشی و... جزء این گروه هستند و باید با كلاه و كرم‌های ضد آفتاب تا جایی كه می‌توانند از پوست خود مراقبت كنند.

آكنه‌های شغلی
یكی از عوارض تماس پوستی با مواد شیمیایی یا گرما، جوش‌های چركی است كه به آن اكنه شغلی می‌گویند. در بعضی از شغل‌ها، آكنه ایجاد یا تشدید می‌شود و این اغلب در مشاغلی دیده می‌شود كه باعث‌ خشك شدن لایه شاخی پوست می‌شوند. این اتفاق در كار كردن با مواد روغنی حیوانی یا معدنی، نفت‌ ‌و هیدروكربن‌های هالوژنه در صورت و اندام‌ها رخ می‌دهد.
افرادی كه در محیط‌های گرم كار می‌كنند نیز به دلیل تعریق زیاد، دچار تشدید آكنه می‌شوند. از دیگر موادی كه می‌توانند منجر به این صدمه شوند مواد هالوژنی (كلر، ید...)، گازوئیل، روغن موتور، آزبست و فرآورده‌های قطران هستند.
این آكنه‌ها به شكل جوش‌های قرمز، چركی یا زیرپوستی سرسیاه و سرسفید، در همان محل تماس پوستی با لباس‌های آغشته با مواد شیمیایی، بروز می‌كند كه گاهی حتی بعد از بهبودی نیز، اثر زخم بر جای می‌ماند.

حساسیت
مواد شیمیایی می‌توانند به دو صورت تحریكی و آلرژیك باعث التهاب و حساسیت پوست شوند. البته غلظت ماده، نوع ماده و دفعات تماس با آن مواد، در ایجاد و تشدید ضایعات پوستی موثر است.
انواع مواد اسیدی، قلیایی و فرآورده‌های نفتی و بنزینی و حلال‌های شمیایی قادرند با حل كردن چربی بین سلولی پوست به زیرجلد نفوذ كنند و باعث قرمزی وخارش شدید شوند و در موارد شدیدتر به صورت ترشح و تاول هم دیده می‌شوند.
بیشتر این ضایعات پوستی را دردست‌ها می‌بینیم ولی گاهی به علت آلوده شدن لباس‌ها، ضایعات را می‌توان روی قسمت‌های مختلف بدن مشاهده كرد. ضایعاتی كه در صورت ایجاد می‌شود، بیشتر از طریق دست به صورت منتقل شده‌اند یا مواد به شكل گاز، بخار، گردوغبار در هوا پراكنده و روی پوست صورت نشسته‌اند.

تغییر رنگ پوست
گاهی تغییرات رنگی پوست را در تماس شغلی با بعضی مواد شیمیایی داریم و این مساله در مورد افرادی كه در كارخانه‌ها با فلزات سنگین از قبیل نقره، جیوه و... سروكار دارند ممكن است به صورت لكه‌های تیره رنگ، در محل تماس پوستی دیده شود.

سوختگی
گفتن ندارد كه آتش‌نشانان، كارگران ذوب آهن و افرادی كه به خاطر شغل خود در معرض آتش و حرارت قرار دارند، همیشه در معرض خطر سوختگی قرار دارند.


ارسال شده در ۰۰۰۰/۰۰/۰۰ ۰۰:۰۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایران ناز]
[مشاهده در: www.irannaz.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن