واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: برگزاري همايش كارشناسان آموزش سازمان قضايي نيروهاي مسلح
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق اجتماعي
سومين همايش كارشناسان آموزش سازمان قضايي نيروهاي مسلح برگزار شد.
به گزارش ايسنا، مديركل دفتر آموزش و پژوهش سازمان قضايي نيروهاي مسلح در اين همايش گفت: توسعه آموزش و پژوهش در بخش قضايي از اهميت قابل توجهي برخوردار است.
غلامعباس تركي افزود: اين دو عامل منجر به ارتقاء كيفي رسيدگيها، تسريع دادرسي و پيشگيري از وقوع جرم ميشود.
وي يكي از شاخصههاي اصلي ارزشيابي مديران، قضات و كارمندان سازمان قضايي نيروهاي مسلح را فعاليت هاي آموزشي برشمرد و افزود:كساني كه در سطح سازمان و نيروهاي مسلح فعاليتهاي چشمگيري در اين زمينه داشته باشند مورد تقدير قرار گرفته و در اعطاي مسؤوليت ها نيز اين عامل لحاظ ميشود.
تركي گفت: سازمان قضايي نيروهاي مسلح طي يك دهه گذشته اهتمام ويژهاي به ارائه آموزش هاي قضايي و حقوقي در نيروهاي مسلح داشته و گام هاي بلندي را در جهت پيشگيري از وقوع جرم برداشته است.
وي با اشاره به اهميت توسعه دادرسي الكترونيك در دستگاه قضايي، گفت: سياست و برنامههاي قوه قضاييه و دولت توسعه دادرسي الكترونيك و مكانيزاسيون امور اداري است كه با توسعه آنها و ارتباط شبكهاي با ساير مراكز، موجب سرعت و دقت در رسيدگيها و صرفهجويي در وقت و هزينهها ميشود.
وي از برگزاري همايش ملي با عنوان «پژوهش در نظام عدالت كيفري فرصت ها و چالش ها» به همت دفتر آموزش و پژوهش سازمان قضايي در سال آينده خبر داد و گفت: اين همايش با همكاري مراكز علمي و پژوهشي معتبر كشور برگزار مي شود و در سه محور، مديريت پژوهش در نظام عدالت كيفري، ساختارها و فرايندها، رويكردهاي پژوهشي در نظام عدالت كيفري و پژوهش هاي كاربردي در نظام عدالت كيفري فراخوان مقاله شده است.
تركي برگزاري كارگاه نيازسنجي آموزشي، تدوين پيش نويس طرح نظام جامع پژوهش، تنظيم تفاهم نامه پژوهشي با مراكز علمي و راه اندازي بانك پژوهش را از جمله اقدامات آموزشي و پژوهشي سازمان قضايي نيروهاي مسلح برشمرد.
مدير كل دفتر آموزش و پژوهش سازمان قضايي در بخش ديگري از سخنانش هدف دشمن از تحريم و ترور دانشمندان هسته اي را جلوگيري از پيشرفت و توسعه كشور دانست و خاطر نشان كرد: تاريخ علم و دانش در ايران در تمامي دوره ها به جز استبداد شاهنشاهي بسيار درخشان بوده و پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران با برطرف شدن اين موانع، شاهد پيشرفت هاي روز افزون در تمام زمينه هاي علمي و پژوهشي بودهايم.
معاون مديركل دفتر آموزش و پژوهش سازمان قضايي نيروهاي مسلح در اين همايش، بر پويايي و خلاقيت در روش هاي آموزشي تأكيد كرد وگفت: با بهره مند شدن بيشتر از آموزش مجازي و اجراي روش هاي نوين آموزشي بايد به سمتي حركت كنيم تا با هزينه هاي كمتر، بهره وري بيشتري حاصل شود.
جعفر صادق منش با اشاره به اهميت اثربخشي برنامه هاي آموزشي، گفت: هزينه كردن براي برنامه هاي آموزشي در صورتي كه هدفمند باشد يك سرمايه گزاري است كه موجب ارتقاء سازمان مي شود.
وي تصريح كرد: آموزش يك فرايند، نظام و سيستم است كه از نياز سنجي شروع مي شود و با برنامه ريزي و اجرا ادامه پيدا مي كند و با ارزشيابي اثر بخشي ، حلقه هاي اين سيستم تكميل مي شود.
وي افزود: در اين چرخه آموزشي همه اين مراحل براي منتهي شدن به يك تغيير است يعني آموزش باعث تغيير در نگرش، بينش و رفتار فرد شود.
در پايان اين همايش از كارشناسان برگزيده آموزش سازمان قضايي نيروهاي مسلح، آقايان عباس اكبري از سازمان قضايي اصفهان ، عدنان محمدي از سازمان قضايي ايلام، سيد جبار موسوي از سازمان قضايي خوزستان و هادي ذوالفقاري از سازمان قضايي خراسان جنوبي تقدير به عمل آمد.
همچنين آقايان داود الياسي، بهرام مصر و بهنام بابايي نيز به عنوان كارشناسان برگزيده آموزش سازمان مركز شناخته شدند.
ارسال منظم گزارش هاي عملكرد آموزش نيروهاي مسلح، ارائه پيشنهادهاي مؤثر و بهينه در خصوص مسائل آموزشي، اجراي منظم دوره هاي آموزشي و ارتباط مستمر با مراكز آموزشي نظامي و انتظامي در جهت برگزاري دورههاي مختلف حقوقي و قضايي از جمله معيار هاي ارزشيابي عملكرد كارشناسان برگزيده بوده است.
در اين همايش كه سه روز ادامه داشت، كارگاهي با عنوان «برنامه ريزي آموزشي» با تدريس استاد ابرهيمي برگزار شد.
انتهاي پيام
دوشنبه|ا|17|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]