واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر گيلان:قوانين موجود در مبارزه با مواد مخدر پاسخگوي نياز پليس نيست
خبرگزاري فارس: رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر گيلان گفت: قوانين موجود در بخش مبارزه با مواد مخدر پاسخگوي مأموريتها و نيازهاي پليس و جامعه نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، محمود تقيآبادي بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود: پليس در برخورد با مواد مخدر در سه بخش برخورد با عوامل اصلي قاچاق مواد افيوني، برخورد با فروشندگان كلان در شهرها و روستاها و برخورد با فروشندگان و معتادان عمل ميكند و نيروهاي اين واحد در شهرستانها موفق بوده است.
وي از شناسايي و انهدام باند اصلي تهيه و توزيع مواد مخدر در 10 ماهه امسال خبر داد و اظهار داشت: اگرچه در بخش برخورد با توزيع كنندگان عمده مواد در شهرها عملكرد خوبي داشتهايم، اما در برخورد با فروشندگان خرده پا و معتادان سطح شهر توفيق چنداني حاصل نكردهايم.
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر گيلان علت عدم موفقيت پليس در اين بخش را كامل نبودن چرخه مبارزه با مواد مخدر دانست و تصريح كرد: تمام دستگاههاي دولتي و ذيربط بايد وظايف خود را به طور كامل و هماهنگ انجام دهند و زماني كه يك دستگاه به وظيفهاش عمل نكند، مشكلات زيادي در مبارزه با مواد مخدر به وجود ميآيد.
تقيآبادي قوانين موجود را از جمله مشكلات مبارزه با مواد مخدر عنوان و تصريح كرد: اين قوانين پاسخگوي نياز پليس و جامعه نيست و اميدواريم با بررسي جامعي كه قرار است از طرف مجمع تشخيص مصلحت نظام صورت گيرد، اين قوانين اصلاح شود.
وي با ارائه تحليلهايي از شيوههاي برخورد با قاچاقچيان و معتادان، پيشگيري را از ضرورتهاي جدي مبارزه با مواد مخدر خواند و خواستار همكاري رسانهها و ارائه هشدارهاي لازم به خانوادهها در اين بخش شد.
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر گيلان با بيان اينكه اگر پيشگيري نكنيم، هر سال ميزان اعتياد در كشور افزايش مييابد، افزود: در سال جاري تاكنون دو تن و 350 كيلوگرم انواع مواد مخدر در استان گيلان كشف شد كه نسبت به مدت مشابه پارسال دو درصد بيشتر است.
تقيآبادي ادامه داد: در اين مدت 9 هزار و 932 نفر از عوامل قاچاق، توزيع و نگهداري مواد مخدر دستگير شدند كه در مقايسه با مدت مشابه سال قبل 20 درصد كاهش داشته است.
وي علت كاهش آمار و دستگيرشدگان را عدم دستگيري معتادان دانست كه طبق قانون جديد، اعتياد آنان بيماري تلقي ميشود.
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر گيلان همچنين از دستگيري 404 معتاد پرخطر در گيلان و تحويل آنان به سازمان بهزيستي خبرداد و اظهار داشت: اين معتادان بيشتر از ديگران احتمال انتقال بيماريهاي ايدز و هپاتيت را دارند و استان گيلان 550 تا 600 معتاد پرخطر دارد كه بيشتر آنان در رشت هستند.
تقيآبادي اجراي طرحهاي پاكسازي محلات توسط پليس مبارزه با مواد مخدر را گام مؤثري در برخورد با فروشندگان و توزيع كنندگان مواد افيوني دانست و افزود: در اين طرحها دو كيلو هرويين، 221 كيلو ترياك، 54 كيلو حشيش و 22 كيلو ديگر مواد مخدر كشف شده و 306 نفر توزيع كننده و 841 نگهدارنده نيز دستگير شدند.
وي با ابراز نگراني از تغيير الگوي مصرف مواد مخدر در گيلان گفت: بسياري از مصرف كنندگان اطلاعي از عوارض شديد مصرف مواد مخدر صنعتي نظير كراك و مواد شيميايي مانند آمفتامين در شيشه و كريستال بيخبر هستند.
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر گيلان خاطر نشان كرد: مصرف اين مواد اثرات بسيار خطرآفريني براي انسان دارد و لازم است با اطلاع رساني مناسب مردم را از خطرات مواد مخدر صنعتي آگاه كرد.
تقيآبادي با ابراز تاسف از اينكه هنوز قوانيني درباره استفاده از مواد مخدر روانگردان در ايران وضع نشده است، خاطرنشان كرد: اميدواريم به زودي با تصويب قوانين بازدارنده امكان برخورد شديدتر با مصرف كنندگان و فروشندگان مواد روانگردان فراهم شود.
انتهاي پيام/م10
جمعه|ا|11|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]