واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: جلسه توديع و معارفه مدير عامل كانون انديشه جوان؛ حجتالاسلام رشاد: كار را به جوانان ميسپاريم تا خط شكني كنند
رئيس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي با بيان اينكه ما كار را به جوانان سپرده و ميسپاريم تا خط شكني كنند، گفت: طلاب تهران براي دريافت فعاليتهاي فرهنگي مستعدتر و نيازمندترند؛ چرا كه ايشان در متن جامعه بوده اند.
به گزارش خبرنگار دين و انديشه «خبرگزاري دانشجو»، جلسه توديع محمد سرشار، مديرعامل سابق كانون انديشه جوان و معارفه عليرضا نادعلي صبح امروز با سخنراني حجت الاسلام رشاد در محل اين كانون برگزار شد.
در ابتداي اين جلسه كه با حضور حجتالاسلام رشاد و برخي از مسئولان پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي و كانون انديشه جوان برگزار شد، حجتالاسلام رشاد به ايراد سخنراني پرداخت.
وي با اشاره به برخي مزاياي سيستم آموزشي حوزه گفت: مزيت حوزه در اين است كه ميتوان در آن با يك استاد خوب و مطمئن ساعتها ارتباط مختلف در سطوح فكري، اخلاقي، علمي برقرار كرد؛ چيزي كه در دانشگاه تنها با گذراندن دو واحد، دانشجويان در پي آنند.
رئيس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي در ادامه با اشاره به تفاوتهاي تدين و التزام به قانون گفت: در التزام به قانون فرد به سبب ترس از مأمور قانون، به اين التزام تن ميدهد، اما تدين حقيقتاً اين نيست كه به سبب ترس از جهنم و قيامت مومن ناچار باشد اصول تدين را رعايت كند.
رشاد در ادامه گفت: تدين اگرچه فطري نيست اما امري شبه فطري است و ميتوان گفت تدين حالتي درون خيز است و من حقيقتاً خصلت تدين را در آقاي نادعلي ديدهام و اينها همه در كنار التزام و تقيد به دين و فهم درست از گفتمان انقلاب در ايشان است.
وي افزود: بارها احساس كردم كه آقاي نادعلي در سمت مدير روابط عمومي هرز ميرود و حقيقتاً ظرفيت ايشان بيش از اينها بود.
رئيس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي در ادامه اظهار اميدواري كرد سياستهاي آينده كانون به گونهاي پايه گذاري شود كه ما تنوع فعاليتهاي كانون را محدود كرده و كارها را در وسعت و كيفيت عالي به مخاطبان گستردهتر ارائه دهيم.
حجت الاسلام رشاد در ادامه با تاكيد بر تلاش براي افزايش مخاطبين تحت پوشش گفت: بايد فعاليتهاي كانون را در حوزه و ميان طلاب نيز گسترش دهيم.
وي گفت: علي رغم اينكه كارهاي خوبي را مركز پژوهشها در قم آغاز كرده است اما بايد به گسترش مخاطبين خود در حوزههاي تهران، تبريز، شيراز، خوزستان، مشهد و اصفهان بيانديشيم.
رئيس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي در ادامه افزود: طلاب تهران براي دريافت فعاليتهاي فرهنگي مستعدتر و نيازمندترند؛ چرا كه ايشان در متن جامعه بوده و با نيازهاي جامعه از نزديك آشنا هستند.
حجت الاسلام رشاد در ادامه افزود: ما كار را به جوانان سپرده و ميسپاريم تا خط شكني كنند؛ چرا كه خط شكني خوب است اما همواره بايد از شالوده شكني پرهيز كرد.
وي در ادامه گفت: كانون انديشه جوان جزئي از پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي است لذا همان توقعاتي كه مقام معظم رهبري و قشر فرهنگي جامعه از پژوهشگاه فرهنگ و انديشه دارند، از كانون انديشه جوان نيز توقع ميرود.
رئيس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي در پايان از همه دوستاني كه از بدو تاسيس اين موسسه كه منشاء خير براي دانشجويان و طلاب است، همكاري داشته اند، خصوصاً آقاي سرشار تشكر كرد.
حكمت نيا، رئيس هيئت مديره كانون انديشه جوان نيز در ادامه اين نشست گفت: برون داد كانون گاه صرفا با آثار مكتوب آن ارزيابي ميشود و گاه برون داد فعاليتهاي آن در كانون در نسلي است كه در جامعه حضور دارد و به كار فرهنگي مشغول است و در حقيقت اثرگذاري كانون در بخشي است كه ديده نميشود.
وي در ادامه افزود: همكاران ما در كانون جوان دغدغهمند هستند و به اين مسئله كه كانون در نوع فعاليت ريسك پذير است اما در جهت گيريهاي علمي ريسك پذيري ندارند، واقفند.
رئيس هيئت مديره كانون انديشه جوان گفت: اميد است با مديريت جديد اصل احتياط در علم، سرعت در كار، تحول در مديريت و اخلاص در عمل را شاهد باشيم.
در پايان عليرضا نادعلي، مديرعامل جديد كانون انديشه جوان ضمن تبريك دهه فجر از تلاشهاي بيدريغ مسئولان پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي خصوصاً حجت الاسلام رشاد و مدير اسبق كانون انديشه جوان قدرداني كرده و جلسه با اعطاي حكمي به مدير جديد و قدرداني از مدير سابق به پايان رسيد.
يکشنبه|ا|16|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]