واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: وزير آموزش و پرورش: 20 درصد دانش آموزان در مقطع اول دبيرستان مردود مي شوند
وزير آموزش و پرورش با بيان اينكه 20 درصد از دانش آموزان در مقطع اول دبيرستان مردود مي شوند، گفت: اشكالي در اين زمينه متوجه معلم و دانش آموزان نيست، بلكه كتاب ها و برنامه ريزي ها داراي اشكال هستند.
به گزارش ايسنا، حاجي بابايي در مراسم نواختن "گلبانگ انقلاب"، با بيان اينكه تمام كتب درسي تغيير كرده و به سمت تفكر، خلاقيت و نوآوري مي روند، اظهار كرد: در سال هاي آينده، كتاب هاي مقطع دوم ابتدايي تغيير و مقطع ششم ابتدايي تدوين مي شود و اين كتاب ها رنگ و بوي فلسفي مي گيرند و اين به اين معني است كه كتاب هاي درسي مفاهيم را در قالب داستان تعريف مي كنند تا به ذهن دانش آموزان شكل دهند.
وي در ادامه به شش ساله شدن مقطع ابتدايي اشاره كرد و گفت: به اين ترتيب دانش آموز 12 ساله اي كه از اين مقطع خارج مي شود، فونداسيونش محكم شده و بعيد است مواضع فكري اش در مقاطع بالاتر حتي مقطع دانشگاه، تغيير كند.
حاجي بابايي با اشاره به دانش آموزان دبستان رفاه نيز گفت: دانش آموزاني كه در مقطع چهارم دبستان چادر به سر دارند در راهنمايي، دبيرستان و حتي دانشگاه تغيير نمي كنند و اگر هم تغيير كنند، اين تغييرات ناچيز است.
وزير آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به برخي مشكلات موجود در آموزش و پرورش تصريح كرد: اگر همه كارهاي فرهنگي رها شوند و تنها به آموزش و پرورش پرداخته شود، مشكلات و مسايل فرهنگي كشور حل مي شود، چرا كه در حال حاضر آموزش و پرورش در اين زمينه به علت فقدان سرمايه گذاري كافي مشكلاتي دارد و ديگر متوليان امور فرهنگي تلاش مي كنند تا كارهايي كه در آموزش و پرورش انجام شده است را به انجام برسانند. حاجي بابايي افزود: 70 درصد مشكلات موجود مديريتي هستند و مردم مشكلي ندارند و تحول در آموزش و پرورش به اين معناست كه برخي جاهايش به طور كامل عوض مي شوند.
وزير آموزش و پرورش در ادامه با بيان اينكه در حال حاضر 53 هزار و 700 مدرسه در كشور وجود دارد، با اعلام هوشمند شدن 20 هزار مدرسه تا پايان خرداد سال آينده، گفت: هوشمندسازي مدارس نه از سر ذوق و خوشحالي و اختيار، بلكه از روي اضطرار است.
الزام مدارس به برگزاري كلاس هاي جبراني براي دانش آموزان ضعيف
دبيركل شوراي عالي آموزش و پرورش از تصويب دستورالعمل جديدي براي مدارس مبني بر «الزام شناسايي دانش آموزان با پايه تحصيلي ضعيف و برگزاري كلاس هاي جبراني» در جلسه روز گذشته اين شورا خبر داد.
مهندس مهدي نويد ادهم در گفت وگو با ايسنا، گفت: در راستاي استقرار نظام جديد آموزشي (3 3 6) وزارت آموزش و پرورش دستورالعمل هاي جديدي را براي اجراي بهتر اين نظام در نظر گرفته است.
وي افزود: براي تقويت دانش آموزان ابتدايي، بايد تدابير لازم اتخاذ شود تا اين دانش آموزان با بنيه علمي قوي بتوانند وارد مقاطع بالاتر شوند.
دبيركل شوراي عالي آموزش و پرورش تصريح كرد: بر اساس يكي از بند هايي كه در قالب دستورالعمل در شوراي عالي آموزش و پرورش مصوب شد، مدارس ملزم به شناسايي و تقويت دانش آموزان با پايه علمي ضعيف هستند و بايد بتوانند پس از شناسايي، در بازه زماني مشخص، از طريق برگزاري كلاس هاي جبراني و فوق برنامه، ضعف درسي دانش آموزان را جبران كنند.
نويد ادهم تاكيد كرد: تمام مدارس بر اساس اين مصوبه، ملزم به برگزاري كلاس هاي فوق برنامه هستند تا دانش آموزان را در فرآيند تحصيلي و بر اساس برنامه ها و اهداف تحول بنيادين به ويژه نظام جديد 3 3 6 همراهي و آماده كنند.
وي درباره رتبه بندي مدارس نيز گفت: اين دستورالعمل نيز در دست بررسي شوراي عالي آموزش و پرورش است و براي عملياتي شدن نيازمند فرآيندهايي است كه بايد طي شود.
پنجشنبه|ا|13|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]