تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين اعمال، خداشناسى است، زيرا با وجود علم و معرفت، عمل، كم يا زياد تو را سود مى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827751587




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون وزير بهداشت با اشاره به احداث ۱۸هزار خانه بهداشت روستايي طي ۳۳سال اخير:۹۵درصد روستاييان از خدمات پزشكي و بهداشتي برخوردارند


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: معاون وزير بهداشت با اشاره به احداث ۱۸هزار خانه بهداشت روستايي طي ۳۳سال اخير:۹۵درصد روستاييان از خدمات پزشكي و بهداشتي برخوردارند
معاون وزير بهداشت با اشاره به برگزاري جشن شبكه بهداشت و درمان روستايي در دهه فجر امسال گفت: با احداث ۱۸هزار خانه بهداشت در روستاها و مناطق محروم طي ۳۳سال پس از انقلاب دسترسي روستاييان به پزشك و خدمات بهداشتي به ۹۵درصد افزايش يافته است در حالي كه در قبل از انقلاب ميزان دسترسي روستاييان به پزشك و خدمات بهداشتي كمتر از ۵۰درصد بود.دكتر سيد رمضان محسن پور با بيان اين مطلب به خراسان گفت: در ۳۳سالي كه از پيروزي انقلاب اسلامي مي گذرد دستاوردهاي مهمي در بخش بهداشت و درمان حاصل شده است كه نشان از عزم جدي مسئولان براي ايجاد عدالت در زمينه سلامت دارد.وي افزود: يكي از مواردي كه از ابتداي انقلاب بر آن تاكيد شده و حتي توصيه بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران امام خميني (ره) بوده است مقدم كردن پيشگيري بر درمان بود.

طرح ايجاد خانه هاي بهداشت در سال ۶۳ به تصويب رسيد

وي افزود: بر همين اساس در سال ۶۱ در تدوين سياست هاي بهداشت و درمان كشور، طرح ايجاد شبكه بهداشت و درمان كشور تهيه و در سال ۶۳ به تصويب مجلس وقت رسيد و پس از آن اقدامات اساسي براي استقرار خانه هاي بهداشت و مراكز درماني در كشور با اولويت روستاها و مناطق محروم انجام شد. چرا كه در سالهاي قبل از پيروزي انقلاب اسلامي بسياري از روستاهاي كشور به بهداشت و پزشك دسترسي نداشتند و بسياري از روستاييان بر اثر بيماري جان خود را از دست مي دادند. به همين دليل ارائه خدمات بهداشتي اوليه از سال ۶۳ با احداث خانه هاي بهداشت و مراكز درماني در روستاها آغاز شد.

شهرت بين المللي شبكه بهداشت و درمان كشور

وي افزود: در حال حاضر در ايجاد و ساخت و توسعه خانه هاي بهداشت و مراكز درماني به نقطه اي رسيده ايم كه مي توان ادعا كرد كه كمترين روستايي را مي توان يافت كه به خانه بهداشت و پزشك دسترسي نداشته باشد به همين دليل در حال حاضر شبكه بهداشت و درمان كشور در ميان ديگر كشورها شهرت يافته و بارها مورد بازديد كارشناسان بين المللي قرار گرفته است و حتي بسياري از كشورها از شبكه درمان و بهداشت روستايي ما الگو گرفته اند.

جشن تكميل شبكه بهداشت و درمان روستايي در دهه فجر امسال برگزار مي شود

معاون پارلماني وزير بهداشت و درمان با اشاره به اين كه جشن تكميل شبكه بهداشت و درمان روستايي در دهه فجر امسال برگزار مي شود گفت: درحال حاضر براساس آمارها ۱۸هزار خانه بهداشت طي ۳۳سال در روستاهاي با جمعيت ۵۰هزار نفر احداث شده است و تمامي خدمات بهداشتي از قبيل تنظيم خانواده، كنترل بيماري ها، غربالگري، مراقبت از مادران باردار به روستاييان ارائه مي شود. همچنين ۴هزار و ۸۰۰مركز بهداشت و درمان در مناطق شهري و روستايي فعال است.وي افزود:در اين راستا بيش از ۳۰هزار بهورز به روستاييان خدمات بهداشتي و درماني ارائه مي دهند.

افزايش ميزان دسترسي روستاييان به خدمات درماني و بهداشتي به ۹۵درصد

دكتر محسن پور با اشاره به اين كه در حال حاضر به هدف عدالت در سلامت دست يافته ايم گفت: براساس آمارها در حال حاضر ميزان دسترسي جمعيت شهري به خدمات بهداشتي و درماني به ۱۰۰درصد افزايش يافته است و همچنين بيش از ۹۵درصد روستاييان به پزشك و خدمات بهداشتي دسترسي دارند اين درحالي است كه ميزان دسترسي روستاييان در قبل از انقلاب به پزشك و خدمات بهداشتي كمتر از ۵۰درصد بوده و حتي بسياري از روستاها به حداقل خدمات درماني بهداشتي دسترسي نداشته اند و اين برگ زريني در كارنامه انقلاب اسلامي است و به واسطه آن مرگ و مير روستاييان در اثر بيماري ها كاهش يافته است.

۲۰ميليون روستايي به مراقبت هاي بهداشتي دسترسي دارند

دكتر محسن پور با اشاره به اين كه با ايجاد خانه هاي بهداشت استقرار پزشك ، ماما و بهورز در مناطق روستايي، به اهداف توسعه شبكه بهداشت و درمان دست يافته ايم گفت: براساس آمارها بيش از ۲۰ميليون نفر از جمعيت روستايي به مراقبت هاي بهداشتي اوليه دسترسي دارند.معاون وزير بهداشت خاطرنشان كرد: در سال هاي اخير طرح هاي نظام بهداشت و درمان بازنگري شد و برنامه هايي از جمله مراقبت اوليه از مادر و كودك، بيماريابي، پيشگيري از بيماري ها، خدمات بهداشت محيط، بهداشت حرفه اي، بهداشت مدارس، بهداشت دهان و دندان از طريق خانه هاي بهداشت به روستاييان ارائه مي شود كه در نوع خود بي نظير است.وي افزود: به دليل اهميت دسترسي جمعيت روستايي به خدمات درماني و بهداشتي سياست دولت نهم و دهم تكميل شبكه هاي بهداشت روستايي تعيين شد كه در همين راستا طي ۳سال اخير ۲هزار و ۲۰۰خانه بهداشت احداث و به بهره برداري رسيد و در حال حاضر مي توان ادعا كرد كه همه روستاهاي كشور حتي دورافتاده ترين روستا داراي خانه بهداشت است.

شاخص هاي بهداشتي طي ۳۳ سال پس از انقلاب ارتقا يافته است

معاون پارلماني وزير بهداشت با اشاره به دستاوردهاي انقلاب در حوزه بهداشت و درمان گفت: از جمله دستاوردهاي انقلاب ارائه مراقبت هاي بهداشت اوليه، كنترل بيماري ها و بهبود شاخص هاي بهداشتي است. بر اين اساس ميزان مرگ و مير كودكان زير يك سال از ۱۰۴مورد در هزار تولد زنده در سال ۵۷ به ۱۸مورد در هزار تولد زنده كاهش پيدا كرده است. شاخص مرگ و مير نوزادان به ۱۲مورد در هزار تولد زنده و مرگ كودكان زير ۵سال نيز به ۲۲مورد در هزار تولد زنده رسيده است. همچنين مرگ مادران به علت عوارض ناشي از بارداري و زايمان به ۲۰مورد در ۱۰۰هزار كاهش يافته است.

پوشش واكسيناسيون؛ ۹۸درصد

دكتر محسن پور با اشاره به اجراي برنامه ايمن سازي همگاني از سال ۶۳ گفت: همزمان با گسترش شبكه بهداشت و درمان پوشش ايمن سازي افزايش يافته است و در سال ۷۴ پوشش واكسيناسيون ثلاث به ۹۷ درصد، سرخك به ۹۵درصد، ب ث ژ به ۹۹درصد، كزاز زنان باردار به ۸۲ و هپاتيت به ۸۱درصد رسيد كه در حال حاضر پوشش ايمن سازي براي تمامي واكسن ها به ۹۸درصد رسيده است.

چهارشنبه|ا|12|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن