تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812875633




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اسماعيل هنيه به ايران رسيد؟ ديپلماسي ايراني : در شرايطي كه برخي تحليلگران روابط تهران و حماس را رو به افول ارزيابي مي كنند، اسمائيل هنيه، رهبر حماس شامگاه دوشنبه سفر خود را به مقصد ايران و كشور هاي عرب حوزه خليج فارس شامل قطر آغاز كرد تا روند ديپلماتيك در مورد جنبش اسلامي فلسطين را يك سال پس از بهار عربي دنبال كند.اين در حالي است كه مخالفت هايي با سفر وي به ايران وجود داشته و روزنامه فلسطيني نيز به طور روشن به هنيه توصيه كرده كه به ايران سفر نكند چرا كه ايران به حمايت از سركوب معترضان در سوريه متهم است. البته جمهوري اسلامي اين اتهام را تكذيب كرده است.به گزارش خبرگزاري رويترز، ايران، كشور غير عرب و متحدش سوريه از جمله حاميان حماس هستند كه كمك هاي مالي و تجهيزاتي خود را به اين گروه ارائه مي كنند. سخنگوي حماس در مورد سفر هنيه اظهار داشت: رهبر حماس بنا به دعوت محمود احمدي نژاد، رئيس جمهور ايران به تهران سفر كرده است. البته وي از ارائه جزئيات بيشتر در اين زمينه خودداري كرد. اين در حالي است كه يكي از مشكلات جاري حماس، تامين مالي است. يك منبع ديپلماتيك به خبرگزاري رويترز گفت كه تهران در گذشته 300 ميليون دلار در سال به حماس كمك مي كرده اما در سال 2011 اين تامين مالي مانند گذشته نبوده و از ماه آگوست نيز متوقف شده است. هرچند جمهوري اسلامي تحت اعمال تحريم هاي بين المللي با شرايط اقتصادي دشواري دست و پنجه نرم مي كند اما تحليلگران و منابع ديپلماتيك بر اين باورند كه روند خروج حماس از سوريه و تلاش براي ايجاد پايگاه در كشور هاي ديگر مانند مصر به اندازه اي جمهوري اسلامي را ناخرسند كرده كه كمك مالي خود به اين گروه را قطع كرده است. تركيه، جايگزين ايران براي حماساما در بين خبرهايي كه در مورد كاهش روابط ايران و حماس مطرح مي شود، برخي منابع ديپلماتيك اعلام كرده اند كه تركيه به حماس قول داده تا 300 ميليون دلار در سال به اين گروه كمك كند. اين همان مبلغي است كه گفته مي شود جمهوري اسلامي به عنوان كمك مالي به حماس در سال هاي گذشته ارائه مي كرده و از مردادماه سال جاري به دنبال بروز اختلافات، متوقف شده است.تلاش تركيه براي نفوذ در حماس، يكي از گروه هاي عرب تحت حمايت ايران در حالي انجام مي شود كه ايران و تركيه در ماه هاي اخير بر سر شماري از موضوعات منطقه اي از جمله سوريه و عراق دچار اختلاف نظر شده اند.تهران همچنان از رژيم بشار اسد در دمشق حمايت مي كند و اين در حالي است كه آنكارا به دنبال پشتيباني از گروه هاي مخالف از در سوريه است. سه شنبه 11 بهمن 1390 11:34


واضح آرشیو وب فارسی:ايران دیپلماسی: اسماعيل هنيه به ايران رسيد؟ ديپلماسي ايراني : در شرايطي كه برخي تحليلگران روابط تهران و حماس را رو به افول ارزيابي مي كنند، اسمائيل هنيه، رهبر حماس شامگاه دوشنبه سفر خود را به مقصد ايران و كشور هاي عرب حوزه خليج فارس شامل قطر آغاز كرد تا روند ديپلماتيك در مورد جنبش اسلامي فلسطين را يك سال پس از بهار عربي دنبال كند.اين در حالي است كه مخالفت هايي با سفر وي به ايران وجود داشته و روزنامه فلسطيني نيز به طور روشن به هنيه توصيه كرده كه به ايران سفر نكند چرا كه ايران به حمايت از سركوب معترضان در سوريه متهم است. البته جمهوري اسلامي اين اتهام را تكذيب كرده است.به گزارش خبرگزاري رويترز، ايران، كشور غير عرب و متحدش سوريه از جمله حاميان حماس هستند كه كمك هاي مالي و تجهيزاتي خود را به اين گروه ارائه مي كنند. سخنگوي حماس در مورد سفر هنيه اظهار داشت: رهبر حماس بنا به دعوت محمود احمدي نژاد، رئيس جمهور ايران به تهران سفر كرده است. البته وي از ارائه جزئيات بيشتر در اين زمينه خودداري كرد. اين در حالي است كه يكي از مشكلات جاري حماس، تامين مالي است. يك منبع ديپلماتيك به خبرگزاري رويترز گفت كه تهران در گذشته 300 ميليون دلار در سال به حماس كمك مي كرده اما در سال 2011 اين تامين مالي مانند گذشته نبوده و از ماه آگوست نيز متوقف شده است. هرچند جمهوري اسلامي تحت اعمال تحريم هاي بين المللي با شرايط اقتصادي دشواري دست و پنجه نرم مي كند اما تحليلگران و منابع ديپلماتيك بر اين باورند كه روند خروج حماس از سوريه و تلاش براي ايجاد پايگاه در كشور هاي ديگر مانند مصر به اندازه اي جمهوري اسلامي را ناخرسند كرده كه كمك مالي خود به اين گروه را قطع كرده است. تركيه، جايگزين ايران براي حماساما در بين خبرهايي كه در مورد كاهش روابط ايران و حماس مطرح مي شود، برخي منابع ديپلماتيك اعلام كرده اند كه تركيه به حماس قول داده تا 300 ميليون دلار در سال به اين گروه كمك كند. اين همان مبلغي است كه گفته مي شود جمهوري اسلامي به عنوان كمك مالي به حماس در سال هاي گذشته ارائه مي كرده و از مردادماه سال جاري به دنبال بروز اختلافات، متوقف شده است.تلاش تركيه براي نفوذ در حماس، يكي از گروه هاي عرب تحت حمايت ايران در حالي انجام مي شود كه ايران و تركيه در ماه هاي اخير بر سر شماري از موضوعات منطقه اي از جمله سوريه و عراق دچار اختلاف نظر شده اند.تهران همچنان از رژيم بشار اسد در دمشق حمايت مي كند و اين در حالي است كه آنكارا به دنبال پشتيباني از گروه هاي مخالف از در سوريه است. سه شنبه 11 بهمن 1390 11:34
ديپلماسي ايراني : در شرايطي كه برخي تحليلگران روابط تهران و حماس را رو به افول ارزيابي مي كنند، اسمائيل هنيه، رهبر حماس شامگاه دوشنبه سفر خود را به مقصد ايران و كشور هاي عرب حوزه خليج فارس شامل قطر آغاز كرد تا روند ديپلماتيك در مورد جنبش اسلامي فلسطين را يك سال پس از بهار عربي دنبال كند.
اين در حالي است كه مخالفت هايي با سفر وي به ايران وجود داشته و روزنامه فلسطيني نيز به طور روشن به هنيه توصيه كرده كه به ايران سفر نكند چرا كه ايران به حمايت از سركوب معترضان در سوريه متهم است. البته جمهوري اسلامي اين اتهام را تكذيب كرده است.

به گزارش خبرگزاري رويترز، ايران، كشور غير عرب و متحدش سوريه از جمله حاميان حماس هستند كه كمك هاي مالي و تجهيزاتي خود را به اين گروه ارائه مي كنند.
سخنگوي حماس در مورد سفر هنيه اظهار داشت: رهبر حماس بنا به دعوت محمود احمدي نژاد، رئيس جمهور ايران به تهران سفر كرده است. البته وي از ارائه جزئيات بيشتر در اين زمينه خودداري كرد.
اين در حالي است كه يكي از مشكلات جاري حماس، تامين مالي است. يك منبع ديپلماتيك به خبرگزاري رويترز گفت كه تهران در گذشته 300 ميليون دلار در سال به حماس كمك مي كرده اما در سال 2011 اين تامين مالي مانند گذشته نبوده و از ماه آگوست نيز متوقف شده است.

هرچند جمهوري اسلامي تحت اعمال تحريم هاي بين المللي با شرايط اقتصادي دشواري دست و پنجه نرم مي كند اما تحليلگران و منابع ديپلماتيك بر اين باورند كه روند خروج حماس از سوريه و تلاش براي ايجاد پايگاه در كشور هاي ديگر مانند مصر به اندازه اي جمهوري اسلامي را ناخرسند كرده كه كمك مالي خود به اين گروه را قطع كرده است.

تركيه، جايگزين ايران براي حماس
اما در بين خبرهايي كه در مورد كاهش روابط ايران و حماس مطرح مي شود، برخي منابع ديپلماتيك اعلام كرده اند كه تركيه به حماس قول داده تا 300 ميليون دلار در سال به اين گروه كمك كند. اين همان مبلغي است كه گفته مي شود جمهوري اسلامي به عنوان كمك مالي به حماس در سال هاي گذشته ارائه مي كرده و از مردادماه سال جاري به دنبال بروز اختلافات، متوقف شده است.
تلاش تركيه براي نفوذ در حماس، يكي از گروه هاي عرب تحت حمايت ايران در حالي انجام مي شود كه ايران و تركيه در ماه هاي اخير بر سر شماري از موضوعات منطقه اي از جمله سوريه و عراق دچار اختلاف نظر شده اند.
تهران همچنان از رژيم بشار اسد در دمشق حمايت مي كند و اين در حالي است كه آنكارا به دنبال پشتيباني از گروه هاي مخالف از در سوريه است.

سه|ا|شنبه|ا|11|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايران دیپلماسی]
[مشاهده در: www.irdiplomacy.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 263]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن