تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در پاسخ به پرسش از معناى سنّت، بدعت، جماعت و تفرقه فرمودند: به خدا سوگند، سنّت، هم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816887108




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در جمع خبرنگارانوزير بهداشت جزئيات كنترل بيماري‌هاي واگير را در كشور تشريح كرد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در جمع خبرنگارانوزير بهداشت جزئيات كنترل بيماري‌هاي واگير را در كشور تشريح كرد
خبرگزاري فارس: وزير بهداشت جزئيات كنترل و حذف بيماري‌هاي واگير فلج اطفال، سل، مالاريا، ايدز، سرخك و هپاتيت را در كشور تشريح كرد.


به گزارش خبرگزاري فارس، كامران باقري لنكراني شب گذشته در مراسم جشن ريشه كني، حذف و كنترل بيماريهاي واگير در جمع خبرنگاران در محل تالار وزارت كشور، افزود: تا قبل از پيروزي انقلاب اسلامي پوشش واكسيناسيون در كشور حدود 25درصد بود اما اويل دهه 70 اين پوشش به بالاي 95درصد رسيد و در تمام اين سال‌ها اين پوشش حفظ شد.
وي گفت: در برخي سالها پوشش واكسيناسيون در كشور حتي بالاي 100درصد بود زيرا براي كنترل برخي بيماريها مجبور بوديم كودكان كشورهاي همسايه را نيز به طور رايگان واكسينه كنيم، به عنوان مثال بيماري فلج اطفال از سال 76 با انجام واكسيناسيون سراسري هيچ مورد بومي نداشته است و از سال 79 با انجام واكسيناسيون در مناطق مرزي و واكسينه كردن كودكان كشورهاي همسايه حتي مورد وارداتي هم نداشته است.
وي افزود:‌ البته از بين 4 كشوري كه بيماري فلج اطفال هنوز در آنها وجود دارد، 2 كشور افغانستان و پاكستان همسايه شرقي ما هستند و نگراني از ورود اين بيماري همچنان وجود دارد به همين علت هر ساله در مناطق مرزي شرقي كشور واكسيناسيون فلج اطفال براي كودكان زير 5 سال تكرار مي‌شود.
وزير بهداشت اضافه كرد: در مورد بيماري سرخك با واكسيناسيون سراسري كه در سال 82 انجام شد، كم كم وارد مرحله حذف اين بيماري مي‌شويم، تعداد افراد مبتلا به اين بيماري اكنون از چند هزار نفر به حدود 100نفر كاهش يافته است و براي اينكه اين دستاورد را حفظ كنيم در برخي مناطق پر خطر واكسيناسيون تكميلي كماكان انجام مي‌شود.
باقري لنكراني گفت: در مورد بيماري كزاز نوزادي با توجه به پوشش مناسب واكسيناسيون مادران باردار اين بيماري نيز در مرحله حذف قرار گرفته است، بيماري سياه سرفه و ديفتري نيز با انجام واكسيناسيون به مرحله كنترل و ثبات رسيده است. همچنين واكسيناسيون هپاتيت «بي» كه از سال 72 براي نوزادان انجام شده به شدت از ميزان شيوع اين بيماري در كشور جلوگيري كرد و موجب كنترل اين بيماري شد.
وي افزود: علاوه بر آن براي تكميل اين طرح، واكسيناسيون هپاتيب B براي 17 ساله‌ها از 3 سال پيش شروع شد تا اين بيماري در گروه نوجوانان و جوانان كه گروه پر خطر اين بيماري محسوب مي‌شوند نيز كنترل شود كه با پوشش بالاي 85 درصد در اين زمينه نيز موفق به كنترل بيماري شده‌ايم و با ادامه اين طرح چرخه كنترل اين بيماري تكميل مي‌شود.
وي گفت: كنترل برخي ديگر از بيماري‌هاي واگير مانند مالاريا و ايدز كه واكسن ندارند، پيچيده‌تر و مشكل‌تر است، بهترين كار براي كنترل بيماري مالاريا تشخيص زودهنگام اين بيماري است كه با اين روش توانستيم اين بيماري را در كشور كنترل و محدود به 2 استان جنوب شرقي كشور كنيم.
وزير بهداشت اضافه كرد: اكنون ميزان مبتلايان به اين بيماري در كشور از حدود 100هزار نفر به حدود 15هزار نفر درسال كاهش يافته است و موارد اين بيماري فقط محدود به 2 استان سيستان و بلوچستان و هرمزگان است، مراقبتهاي بهداشتي و تشخيص زودهنگام نيز باعث شده شيوع اين بيماري در استان هرمزگان حدود 60 درصد و در استان سيستان و بلوچستان حدود 40 درصد كاهش يابد.
باقري لنكراني گفت: در مورد بيماري ايدز با توجه به اينكه اين بيماري نيز واكسن ندارد عمده برنامه‌ها روي اقدامات پيشگيرانه و اصلاح رفتار متمركز است، با اين اقدمات اين بيماري در گروه معتادان تزريقي كنترل شده اما نگراني ما همچنان گسترس اين بيماري از طريق جنسي است. به همين علت براي آگاه سازي نسل جوان در مورد شيوه‌هاي مراقبت در برابر اين بيماري با همكاري دستگاه‌هاي ديگر فعاليت مي كنيم.
وي ادامه داد: بيماري سل پوشش واكسيناسيون مناسبي براي نوزادان در كشور دارد، پوشش ايمني نوزادان ايراني در برابر اين بيماري بالاي 95 درصد است، بيماريابي سل در كشور با قوت انجام مي‌شود اما مشكلي كه وجود دارد اين است كه متاسفانه با وجود واكسيناسيون رايگان اين بيماري از سوي ايران در كشورهاي همسايه، بسياري از اين بيماران به علت كامل نكردن دوره درمان دچار سل مقاوم به درمان مي‌شوند و اين مسئله كنترل اين بيماري را مشكل كرده است.با وجود اين شاهد كاهش سالانه 7 تا 8 درصدي شيوع اين بيماري در كشور هستيم
وزير بهداشت گفت: اگر اين بيماري‌ها در كشور كنترل نمي‌شد، روزانه 600 كودك در كشور مي‌مردند و اين هشدار بزرگي در كشور بود كه با انجام برنامه‌هاي مراقبت‌هاي بهداشتي در كشور جلوي آن گرفته شد، اكنون حفظ اين دستاوردها اهميت بسيار زيادي دارد، ضمن اينكه بايد با اجراي برنامه‌هاي روزآمدتر اين وضعيت را ارتقا دهيم.
وي اضافه كرد: براي كنترل بيماري‌هاي واگير و جلوگيري از ورود اين بيماري‌ها از كشورهاي همسايه به كشور قرارداد 5 جانبه‌اي در سال 84 بين ايران، عراق، پاكستان، افغانستان و سازمان بهداشت جهاني منعقد شد كه هنوز به طور كامل اجرايي نشده است و بايد اجراي كامل آن را پيگيري كنيم.

* وزارت بهداشت با چالش جدي بودجه مواجه است

باقري لنكراني اضافه كرد:‌ علاوه بر اين دستاوردها از نظر زير ساخت‌هاي خدمت درماني در كشور طي 30 سال گذشته تعداد تخت‌هاي بيمارستاني دولتي حدود 2 برابر شده است، طي 3 سال گذشته نيز تاكنون 70 واحد جديد درماني ساخته شده است و 11هزار تخت جديد بيمارستاني به ظرفيت تخت بيمارستاني كشور اضافه شد، در بخش خصوصي نيز در اين مدت پروژه‌هاي زيادي تكميل شد. همزمان با اين اقدامات طرح ايجاد 19 هزار تخت بيمارستاني جديد نيز آغاز شده است.
وي گفت: افزايش تعداد تخت‌هاي بيمارستاني كشور در حالي است كه ضريب اشغال تخت‌هاي بيمارستاني نيز از حدود 50 درصد به حدود 64 درصد افزايش يافته است، با اين حال نيازمند خدمات جديدي به خصوص براي گروه سالمندان كه جمعيت آنها رو به افزايش است داريم.
باقري لنكراني ادامه درباره بودجه سال آينده وزارت بهداشت گفت: بودجه وزارت بهداشت در سال آينده ابعاد مثبتي هم دارد از جمله اينكه ميزان درآمدهاي اختصاصي آن كه بايد از محل كسب درآمد بيمه‌اي كسب شود از هزار ميليارد تومان به حدود 300 ميليارد تومان كاهش يافته است، زيرا اين ميزان كسب درآمد تعيين شده در سال جاري واقعي نبود و امكان كسب آن وجود ندارد، در عوض به همين ميزان بودجه دريافتي از رديف بودجه عمومي وزارت بهداشت افزايش يافته است.
وي افزود: به اين ترتيب بودجه دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور به طور متوسط 28 درصد افزايش دارد اما بودجه ستاد وزارت بهداشت به اين اندازه افزايش ندارد، با اين وجود وزارت بهداشت براي اجراي برنامه‌هاي كشور با چالش‌هاي بودجه‌اي جدي مواجه است.
وي درباره آخرين وضعيت بيماري آنژي پارس و ايمود گفت: طرح‌هايي درباره توليد داروهاي جديد از اين دارو مطرح است كه فعلاً بايد تحقيقات آن كامل شود، داروي ايمود هم براي كنترل ايدز در كشور ثبت شده است و شركت توليد كننده آن در تلاش است تا اين دارو را ثبت بين‌المللي كند، اين دارو در كشور ما به علت محدود بودن تعداد بيماران مبتلا به ايدز مصرف كننده زيادي ندارد.
وي افزود: درمان ضايعات نخاعي با سلولهاي شوان نيز در 2 مركز ديگر به جز بيمارستان امام خميني(ره) در حال انجام است و ظرفيت پذيرش بيماران 5/2 برابر شده است، 300 نفر تاكنون تحت درمان به اين روش قرار گرفته‌اند و حدود 40 درصد بهبودي يافته‌اند، درحالي كه درمان اين بيماري به روشهاي ديگر بين 10 تا 20 درصد بهبودي دارد.
وي اضافه كرد: در مجموع حدود 2 هزار نفر بيمار ضايعه نخاعي در كشور متقاضي اين درمان هستند، اما همه آنها نمي‌توانند نامزد درمان به اين روش شوند. زيرا قطر آسيب نخاعي آنها بايد محدود باشد، به طور كلي حداكثر حدود 40درصد بيماران ضايعه نخاعي مي‌توانند از اين درمان استفاده كنند و بهبود يابند. با اين حال با گسترش مراكز ارائه دهنده اين خدمت ليست انتظار آن به سرعت كاهش مي‌يابد.
انتهاي پيام/ش

چهارشنبه|ا|16|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن