واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: هويت ديني انقلاب اسلامي ايران، چالش مهم استكبار است
تهران- جانشين فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) گفت: هويت ديني انقلاب اسلامي ايران، چالش مهم استكبار است، از اين رو استكبار در تلاش است تا اسلام و ارزش هاي ديني را از موج بيداري مردم منطقه جدا سازد.
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ايرنا، سردار " احمد ذوالقدر" در نشست خبري با خبرنگاران، سيلي زدن به منافع استكبار و عدالت محوري و ياري مستضعفان را شاخصهاي مهم انقلاب اسلامي ايران دانست و افزود: تمام تلاش دشمنان در مدت 32 سال گذشته براي مقابله با اين انقلاب، نشان دهنده ضربه محكمي است كه به منافع آنان خورده است.
وي ايجاد موانع براي نرسيدن به اهداف انقلاب، تقليل اهداف، دست كشيدن از اصول و ارزش ها و در نهايت براندازي نظام را اهداف طراحي شده از سوي استكبار برشمرد و ادامه داد: برخلاف تمام اين رفتارها، شاهد هستيم شعار انقلاب اسلامي ايران در قلب اروپا و آمريكا شنيده مي شود و همه 99 درصد مردم اين كشورها به دنبال برقراري عدالت هستند.
جانشين سپاه تهران بزرگ با تأكيد بر اين كه استفاده از نسخه هاي نظامي منسوخ شده است، ياد آور شد: انقلاب ها و خواست ملتها منطبق با انقلاب اسلامي ايران است كه با دست خالي در برابر رژيم هاي تا بن دندان مسلح به مبارزه برخاسته و به پيروزي رسيده است.
وي علل پيروزي انقلاب اسلامي ايران را حضور بي بديل ملت، رهبري امام راحل(ره) و تكيه بر ارزش هاي الهي ويژگي بارز انقلاب اسلامي دانست و تصريح كرد: رهبري و مديريت واحد، اداره صحيح و دقيق امام(ره) تأثير قطعي در پيروزي انقلاب اسلامي داشت و اگر ملت ها فاقد رهبري باشند، انحرافات رخ مي دهد.
سردار ذوالقدر، سه عامل فوق را عناصر اصلي ادامه روند و تثبيت انقلاب اسلامي ايران معرفي كرد و افزود: ايجاد اختلاف ريشه اي بين ملت، از بين بردن شعارهاي اصلي نظير نه شرقي، نه غربي، جمهوري اسلامي، از بين بردن اتحاد و يكپارچگي و حمله به رهبري و اركان وابسته به آن، اقداماتي است كه دشمنان با تمام ابزار و امكانات خود براي ايجاد انحراف و ضربه زدن به نظام، در سال هاي اخير به آن متوسل شده اند.
وي همچنين با بيان نزديك بودن سالروز پيروزي انقلاب اسلامي و آغاز دهه فجر، تلاش هرساله استكبار در تبليغات عليه حمايت مردم از نظام جمهوري اسلامي را از ديگر شيطنت هاي دنياي سلطه برشمرد و تصريح كرد: 22 بهمن به عنوان يك رفراندوم ملي است كه هر ساله تكرار مي شود و لازم است تمام فعالان سياسي- اجتماعي و مردم غيور ايران اسلامي به بزرگداشت آن اقدام كنند.
جانشين سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ، تعميق ارزش هاي انقلابي و ديني، وحدت و وفاق مردمي، ترويج اميد بين مردم، شناخت جوانان و نوجوانان از انقلاب اسلامي و دلايل وقوع آن را از نتايج برنامه هاي دهه فجر برشمرد و گفت: براي برگزاري برنامه هاي دهه فجر در تهران بزرگ از ظرفيت يك ميليون و 500 هزار بسيجي سازماندهي شده تهران استفاده مي شود.
وي برنامه هاي سپاه تهران بزرگ در ايام دهه فجر را به صورت روزشمار، اين گونه اعلام كرد:
- 12 بهمن، حركت موتور سواران بسيجي از فرودگاه مهر آباد تا حرم امام(ره)، حضور در محل جلوس حضرت امام(ره) در بهشت زهرا(س)، نواخته شدن زنگ انقلاب در مدارس توسط پايگاه هاي بسيج مدارس
- 13 بهمن، ديدار با خانواده شهداي انقلاب اسلامي، جمع آوري آثار اين شهدا براي تبديل به نمايشگاه و ساخت فيلم هاي كوتاه، ديدار با جانبازان آسايشگاه ثارالله(ع)، عطر افشاني مزار شهدا كه علاوه بر بهشت زهرا(س)، در باغ فيض، امامزاده علي اكبر چيذر و امامزاده صالح كه شهداي گمنام و شهداي ترور در آن مدفون هستند نيز انجام مي شود.
- 14 بهمن، حضور 2 هزار بسيجي سازماندهي شده به همراه فرماندهان رده هاي مقاومت در نماز جمعه، فتح قله توچال، كوهپيمايي 2 هزار نفره گردان هاي عاشورا و الزهرا(س) در محدوده سرخه حصار
- 15 بهمن، به ابتكار بسيج كارگري، در اين روز افزايش ساعت كاري با هدف افزايش توليد و كيفيت در كارخانه هاي تهران انجام مي شود.
- 16 بهمن، گردهمايي بصيرت با حضور 900 هادي سياسي و برگزاري جلسات اين هاديان در رده هاي مقاومت كه به 900 جلسه خواهد رسيد، همايش حلقه هاي صالحين با شركت هزار و 66 نفر با موضوع انقلاب اسلامي و چالش هاي آن، ميزباني مسابقات قرآن و عترت در سطح دانش آموزي و فرهنگيان.
- 17 بهمن، مشاركت در برگزاري همايش زن مسلمان و بيداري اسلامي، برگزاري نمايشگاه قرآني با موضوع " آيه هاي تمدن" و برگزاري جشنواره سرود در ناحيه مقاومت بسيج سلمان.
- 18 بهمن، برگزاري جشنواره داستاني از سوي بسيج هنرمندان، افتتاح سايت صالحين سپاه محمد رسول الله(ص)، همايش بسيج هنرمندان و برگزاري كارگاه هاي آموزش هنرمندان.
- 19 بهمن، برگزاري شب شعر و خاطره به مناسبت پيروزي انقلاب اسلامي توسط نواحي مقاومت بسيج سلمان، مالك اشتر و شهيد رجايي، جشنواره فرهنگي ورزشي و قهرمانان بسيج در سالن 12 هزار نفري استاديوم آزادي، ايجاد ميز جذب در طول دهه فجر، نماز جمعه و راهپيمايي 22 بهمن براي جذب و سازماندهي بسيجيان تهراني كه تاكنون موفق به سازماندهي نشده اند.
- 20 بهمن، برگزاري جشن روز ميلاد پيامبر اسلام (ص)، اهداي سبد كالا و جهيزيه به خانواده هاي مستمند توسط بسيج سازندگي.
- 21 بهمن، حضور در نماز جمعه، برگزاري آيين هاي بزرگداشت پيروزي انقلاب اسلامي، اجراي عمليات نورافشاني كه علاوه بر برج ميلاد در پنج نقطه ديگر تهران نيز انجام مي شود.
- 22 بهمن، علاوه بر شركت سازماندهي شده بسيجيان در راهپيمايي، 22 هزار نفر از دانش آموزان بسيجي در ميدان آزادي به اجراي سرود مي پردازند.
سردار "احمد ذوالقدر" ديگر ويژگي مراسم روز 22 بهمن امسال را برگزاري غرفه هاي استاني براي بيان نقش مردم هر استان در انقلاب، دفاع مقدس و ساير صحنه هاي انقلاب اسلامي بيان كرد و گفت: جمع آوري كمك براي ساخت صحن مطهر حضرت فاطمه زهرا(س) در نجف اشرف نيز اقدام ديگري است كه از سوي بسيج سازندگي در اين روز اجرا ميشود.
تهرام/1429 /1556/1539
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30788828
دوشنبه|ا|10|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 194]