تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830540553




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اينترنت و كسب و كار الكترونيكى


واضح آرشیو وب فارسی:ابرار: اينترنت و كسب و كار الكترونيكى
گرچه نقش اساسى اينترنت درهمه جاى دنيا يكى است ولى وقتى سيستم به عنوان بخشى از سيستم اجتماعى به كارگرفته مى شود، بطوركلى متفاوت است. درك اين موضوع بسيارحائز اهميت است. به ياد داشته باشيد تكيه امروز ما برروى تحليل مقايسه اى كسب و كار الكترونيكى بين كشورهاى آمريكا و ژاپن است يعنى اينكه چگونه فعاليتهاى كسب و كار الكترونيكى اين دو كشور با يكديگر متفاوت است. خلاصه سخنرانى پروفسور Ushio Sumita، موسسه علوم سياسى و برنامه ريزى دانشگاه Tsukuba ژاپن زمستان ۲۰۰۳ قبل از هرچيز، اجازه دهيد از پتانسيل اينترنت بگوييم. امروزه اينترنت تغييرات زيربنايى قابل توجهى در چگونگى انجام بسيارى از كارها به وجود آورده است. ما چگونه محصولات را خريد وفروش، اطلاعات را جمع آورى، ارتباط و تبادل معلومات را برقرار و جريان كارها را ساماندهى مى كنيم. اينترنت سرعت فرآيندها را افزايش داده و مرزهاى جغرافيايى را درهم نورديده است و بويژه در انتظارات مصرف كننده كه نقش عمده اى درخرده فروشيها دارد، تحولاتى به وجودآورده است. اساسا هزينه هاى جست وجوى اطلاعات ازطريق اينترنت تقريبا به صفر رسيده و بنابراين اگر بخواهيد چيزهاى معمولى را بفروشيد، اين خريدار است كه هميشه برنده خواهد بود. به بيان ديگر، طرفهاى فروشنده از نظر قيمت، كيفيت و خدمات با رقباى سختى روبرو هستند. زيرا موانع ورودى براى كسب و كار الكترونيكى نسبتا پايين است و مشتريان مى توانند آنچه را مى خواهند براساس دسترسى آسان به اطلاعات از راه مقايسه بدست آورند. تجارت اينترنتى در دهه ۹۰ درمعاملات خريد وفروش سهام آمريكا بسيار رايج شد. خط رقابتى اوليه از حق سرويس دلالى موجود فراتر رفت و برتمام بنگاههاى معاملاتى موجود كه متضمن هزينه هاى فراوانى بودند، سايه افكند. چنانچه ازطريق يك شركت واسطه اى خريدكنيد، لازم است ازطريق نماينده آن شركت وارد معامله شويد. ولى اگر از طريق اينترنت وارد شويد، ديگر نيازى به چنين نمايندگى هايى وجود ندارد، در نتيجه شركتهاى تجارتى اينترنتى قادر خواهند بود ازحق سرويس خود بكاهند. در دوره اول كه تا نيمه دهه ۹۰ ادامه داشت، اين رقابت درجهت كاهش هزينه هاى خدماتى به عنوان يك راهبرد كليدى محسوب مى شد. به عنوان مثال، در آغاز، شركتها ۳۰درصد از هزينه هاى خدماتى را به علت استفاده از اينترنت تخفيف مى دادند. پس از آن، اين ميزان تخفيف ازطريق رقابت به ۸۰،۷۰ و۹۰درصد و بزودى نيز بطورعلنى به حد اشباع رسيد.سپس رقابت وارد مرحله دوم شد. دراين دوره رقابت، روى نرم افزار پيشرفته صورت گرفت. پس ازآن نرم افزاركمكى بيشترى كه كاربرى آسانترى داشت، توسعه دادند كه به كمك آن سرمايه گذاران معمولى فرصت مى يافتند سهام را بهتر انتخاب كرده و مورد تجزيه و تحليل قراردهند. شركت ها دوباره، براى دوره اى معين در رقابت با يكديگر به خط پايان رسيدند. ولى مردم همچنان فكر مى كردند. اين حتى به فكر يك برنده جايزه نوبل هم نمى رسيد كه بتواند نرم افزارى كمكى با كاربرى آسانترى توسعه دهد. بنابراين چنين رقابتى باز هم بازار را اشباع كرد، براى شركتها ديگر جايى براى پيشرفت باقى نمانده بود. اين بار رقابت فقط در بين بعضى شركتهايى كه درتجارت باقى مانده بودند پايان پذيرفت. خيلى از شركتهاى كوچكتر مجبور به كناره گيرى از بازار شدند. درتجارت اينترنت به علت ناچيز بودن موانع ورودى به تجارت اينترنت، جان سالم به در بردن كار آسانى نيست. اين نيز مزيت اينترنت را براى مشتريان نمايان تر كرد.
سرمايه دارى آمريكا در برابر سرمايه دارى ژاپن
براى روشن شدن اختلافات بين سرمايه دارى آمريكايى و ژاپنى و اينكه چگونه چنين اختلافاتى بر روى تجارت الكترونيكى تأثير مى گذارند، بد نيست تصويرى از سرمايه دارى پيشرفته را به عملكرد بدن انسان تشبيه كنيم تا به اين طريق به تفهيم عملكرد خدمات چهارگانه يعنى: مالى، لجستيكى، منابع انسانى و اينترنت كمك كند. سيستم مالى را مى توان به سيستم گردش خون در بدن، صنعت لجستيكى را به سيستم دستگاه گوارش بدن، صنايع خدماتى را براى منابع انسانى به سيستم توسعه و بقاى هورمونهاى مختلف، صنعت اينترنت را به سيستم عصبى، صنعت توليدى را به ماهيچه ها و تحقيقات و توسعه را به مغز تشبيه كرد. ژاپن هنوز در بخش هاى توليدى و تحقيقات و توسعه بسيار پرتوان است. ولى بطوركلى درصنايع خدماتى چهارگانه اصلى فاقد هرگونه رقابت جهانى و طبيعتا مغز و ماهيچه ها نمى توانند كل سيستم را به تنهايى حفظ كنند. مبارزه اصلى ژاپن در قرن بيست و يكم بر اين است كه چگونه بتواند رقابت جهانى را در اين صنايع چهارگانه توسعه دهد. در ميان صنايع خدماتى چهارگانه، سيستم مالى از بنيادى ترين بخش ها به شمار مى آيد. اما عملكردهاى سيستم مالى چيست؟ اين بخش داراى دو عملكرد كليدى است: اول تقاضا و جمع آورى سرمايه مصرف كننده به طور گسترده و تبديل آن به سرمايه صنعتى. اين كار بانك ها و شركت هاى سهامى است و دوم تهيه تمهيداتى جهت جلوگيرى از خطر وارد شدن زيان به كسانى كه در كار تجارت واقعى هستند. سيستم هاى مالى را مى توان به دو طبقه تقسيم كرد. طبقه مالى مستقيم و طبقه مالى غيرمستقيم. آمريكا داراى طبقه مالى اول است. درحالى كه تكيه گاه ژاپن بر روى دومى است. به تصور من اختلافات اساسى بين ژاپن و آمريكا ناشى از اختلاف در سيستم هاى مالى مربوطه است. منابع مالى مستقيم يعنى جمع آورى سرمايه صنعتى از سرمايه گذاران به وسيله بازارهاى سرمايه اى. در منابع مالى غيرمستقيم، سرمايه مشترى به صورت سپرده گذارى از طريق بانك ها جمع آورى مى شود. در آمريكا تقريبا ۸۰ درصد سرمايه هاى صنعتى از طريق منابع مالى مستقيم تأمين مى شود و فقط ۲۰ درصد از طريق منابع غيرمستقيم به دست مى آيد.
منبع: www.payam.co.ir

چهارشنبه|ا|16|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابرار]
[مشاهده در: www.abrarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن