واضح آرشیو وب فارسی:فارس: يك پايگاه خبري و تحليلي عربي:ماهواره اميد جايگاه ايران در جهان را ارتقا بخشيد
خبرگزاري فارس: يك پايگاه خبري عربي در تحليلي درباره پرتاب موفقيتآميز ماهواره اميد به فضا نوشت:آمريكا بايد در سياستهاي خود در قبال ايران تغيير ايجاد كند و به حق اين كشور در پيشرفتها احترام بگذارد چرا كه ماهواره اميد جايگاه ايران را در سطح جهان ارتقا بخشيد.
به گزارش فارس پايگاه خبري لبناني "الانتقاد "در تحليلي درباره پرتاب ماهواره "اميد " به فضا نوشت: اين ماهواره با ماهوارهبر "سفير2 " به فضا پرتاب شد و اين پرتاب 100 درصد موفقيتآميز بود و طبق عادت غرب كه براي هرگونه موفقيت ايران هياهو به راه مياندازد، اين بار نيز جنجال و هياهو به پا كرد.
اين پايگاه خبري نوشت: وقتي كه انقلاب اسلامي ايران به پيروزي رسيد، برخي تحليلگران غربي از كارتر انتقاد كردند كه چرا اقدامات لازم را براي جلوگيري از سرنگوني شاه و از بين بردن انقلاب اسلامي انجام نداده است. اكنون همين تحليلگران دولت واشنگتن را مورد انتقاد و فشار قرار دادهاند تا از پيشرفتهاي علمي ايران جلوگيري كند.
اين پايگاه خبري تاكيد كرد: اين ساده انديشي است كه غربيها و همپيمانان آنها از جمله برخي كشورهاي عربي تصور ميكنند، هركاري ميتوان عليه ايران انجام داد و اين كشور را از طريق جنگ، توطئه ،تحريمها وفشارهاي سياسي و اقتصادي نابود ساخت و اين در حالي است كه تجربه نشان داده كه فشارهاي سياسي و اقتصادي به ثبات و پيشرفت ايران در زمينههاي سياسي، اقتصادي و علمي منجر شده است.
الانتقاد با بيان اينكه كارشناسان مسائل راهبردي و سياسي غرب از توانمنديهاي علمي و نظامي ايران نگرانند، نوشت: با وجود مخالفتهاي بينالمللي و تحريمها عليه ايران، اين كشور توانست از سد محكم كشورهاي داراي فناوري پرتاب ماهواره به فضا عبور كند و با استقرار ماهواره خود در مدار زمين ، عضويت خود را در اين پاشگاه تثبيت كند.
اين پايگاه خبري نوشت: كارشناسان غربي بر اين باورند كه هر كشوري كه بتواند ماهواره خود را در فضا مستقر سازد، ميتواند موشكهاي بالستيك و قارهپيما توليد كند. بنابراين احتمال اينكه ايران بتواند در صنايع موشكهاي بالستيك پيشرفت كند و موشكهاي دوربرد توليد كند، وجود دارد و اين يكي از علل نگراني غرب است.
الانتقاد با اشاره به تحليل كارشناسان رژيم صهيونيستي درباره پرتاب ماهواره اميد به فضا كه مدعياند كشورهاي اروپاي غربي در برد موشكي ايران قرار دارند و اين امكان وجود دارد كه ايران بتواند آمريكا را هدف موشكي خود قرار دهد ، تصريح كرد: اين تحليلها با هدف وارد كردن فشار بر ايران صورت ميگيرد تا اين كشور از برنامههاي خود در زمينه پيشرفت علمي بويژه در مسائل هستهاي دست بردارد. هدف ديگر آنها اين است كه محدوده منازعات در خاورميانه را مشخص كنند، به ويژه اينكه ايران مخالف طرحهاي آمريكا و اسرائيل در اين منطقه است و يكي از كشورهاي فعال در عرصه فلسطين، جهان عرب و اسلام به شمار ميرود.
الانتقاد با اشاره به شكستهاي آمريكا در عراق، افغانستان، لبنان، قرقيزستان ، گرجستان و فلسطين نوشت: با وجود اينكه نوار غزه در محاصره كامل رژيم صهيونيستي قرار داشت ولي حماس توانست در جنگ 22 روزه غزه پيروز شود و اين موضوع نشان ميدهد كه فلسطينيان با يك رويكرد جديدي پاي به عرصه تحولات گذاشتهاند گوي اينكه عقربههاي زمان به سال 1948 بازگشتهاند و بايد يك راه حل عادلانهاي براي پايان دادن به درگيريهاي فلسطين و اسرائيل پيدا شود. شاهد همين موضوع سبب شد تا "ايهود باراك " وزير جنگ رژيم صهيونيستي از آمريكا خواست كه با ايران مستقيما وارد مذاكره شود.
اين پايگاه خبري با بيان اينكه سياست واشنگتن در قبال تهران در دوره رياست جمهوري اوباما تغييري با دوره رياست جمهور بوش نخواهد كرد، نوشت: تنها تغييري كه در سياست دولت جديد آمريكا وجود دارد اين است كه حرفهايي درباره گفتوگو با ايران مطرح شود.
الانتقاد با اشاره به شكستهاي نظامي آمريكا و بحرانهاي اقتصادي اين كشور در سال جاري ميلادي نوشت: واشنگتن در وضعيتي قرار ندارد كه مانند سال 2001 به عمليات نظامي اقدام كند و بيشتر ناظران سياسي بر اين باورند كه اقدامات آمريكا و اسرائيل عليه ايران از حد مانورهاي سياسي براي تحريك جريانهاي منطقهاي فراتر نميرود.
الانتقاد درباره پايان دادن به اختلافات تهران واشنگتن نوشت: پايان دادن به اين اختلافات همان انجام دادن پيشنهاد ايران است. يعني آمريكا و كشورهاي غربي به حق قانوني ايران در پيشرفتهاي علمي احترام بگذارند و با اين كشور همكاري داشته باشند.آمريكاييها و كشورهاي غربي از چپ و راست ايران را تهديد كنند، مسلم است كه در اين حالت ايرانيها ، شرايط سختي براي مذاكره احتمالي خود با واشنگتن تعيين كنند. بنابراين آمريكاييها بايد در سياست هاي خود در قبال تهران تغيير ايجاد كنند و به تاكتيكهاي سياسي بسنده نكنند و از جنايتي كه عليه ايران مرتكب شدهاند، عذرخواهي كنند.
اين پايگاه خبري در پايان اين سئوال را مطرح كرد آيا اوباما شجاعت كافي را براي تغيير اوضاع را دارد آيا مي تواند از ايران عذرخواهي كند؟
انتهاي پيام/ر
شنبه|ا|19|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]