واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مشايي:ايرانيان در نوروز گذشته 75 ميليون سفر بيناستاني را تجربه كردند
خبرگزاريفارس: معاون رئيس جمهور گفت: در نوروز سال گذشته ايرانيان 75 ميليون نفر سفر بيناستاني رفتهاند.
اسفنديار رحيممشايي در حاشيه بهرهبرداري از فاز دو مجموعه ساحلي غدير در گفتگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار داشت: اين مجموعه با زيربناي 147 هزار مترمربع و سرمايهگذاري 3 ميليارد و 200 ميليون تومان با مشاركت بخشهاي دولتي و شهرداري در راستاي توسعه گردشگري و ايجاد فضاهاي رو به دريا براي مردم اين شهر احداث شده است.
وي گفت: صنعت گردشگري در ايران يك صنعت نوپا بوده و در راستاي ارتقاي شاخصهاي گردشگري در 30 سال اخير اقدامات خوبي در كشور صورت گرفته است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور ادامه داد: در بخشهاي متعدد گردشگري عملكرد دستگاهها براي جذب توريست مناسب بوده، اما در بخش آبي و ساحلي آنچنان كه بايد سرمايهگذاري نشده است.
مشايي افزود: تغيير مديريت در سواحل و پيروي از يك سيستم مديريت يكپارچه يكي از راههاي تسهيل در سرمايهگذاريها و توسعه گردشگري است، در همين راستا سياستگذاري برنامه جامع ملي سواحل كشور شكل گرفت و اكنون در مراحل پاياني تصويب قرار دارد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: طبق پيشبينيهاي انجام شده، دو سال آينده سالهاي مطلوبي براي سرمايهگذاري خارجي در بخش بينالمللي در ايران است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور در ادامه با بيان اينكه ايران يكي از كشورهاي پراهميت در بخش گردشگري دنيا است، افزود: در نوروز سال گذشته ايرانيان 75 ميليون نفر سفر بيناستاني رفتهاند كه اين تعداد سفر بدون احتساب سفرهاي درون استاني ايرانيان است كه سفرهاي انجام شده نسبت به جمعيت كشور، ايران را در حدود كشورهاي پر سفر دنيا قرار داده است.
مشايي ادامه داد: رونق گردشگري خواهان تبليغات، امنيت و سطح مناسب خدمات است كه اميدواريم در آينده با ارتقاي سطح اين شاخصها در كشور، پذيراي گردشگران خارجي بيشتري باشيم.
وي همچنين با اشاره به فشارهاي تبليغاتي سوء دشمنان در چند سال اخير در مورد ايران در رسانهها و مجامع بينالمللي اظهار داشت: رقم گردشگران خارجي كشور نسبتاً خوب و ايدهآل است و اين نشان از سرمايهگذاري دولت در صنعت گردشگري و جلب توريست خارجي دارد.
معاون رئيس جمهور افزود: توسعه صنعت گردشگري در كشور با هدايت و محوريت دولت و توليگري بخش خصوصي محقق ميشود.
مشايي با اشاره به اينكه طي عمر دولت نهم 914 منطقه گردشگري در كشور شناسايي و ثبت شده است، افزود: مطالعه و امكانسنجي 600 منطقه نيز به پايان رسيده و مجوز تاسيس و ايجاد پروژههاي مورد نظر نيز به سرمايهگذاران متعدد خصوصي واگذار شده است.
وي اظهار داشت: بسترها در راستاي سرمايهگذاري 2 هزار و 300 متقاضي ايجاد مجتمعها و بناها و طرحهاي گردشگري نيز در كشور فراهم شده است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور در پايان با بيان اينكه در زمان طاغوت به قسمت جنوبي كشور كمتر اهميت داده شده است، افزود: هرمزگان يكي از مناطق مستعد سرمايهگذاريهاي گردشگري و توريستي كشور در بعدهاي منطقهاي و بينالمللي به شمار ميرود.
انتهاي پيام/م10
دوشنبه|ا|21|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]