واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: واردات كالا، كشور را از وجود 22 ميليون شغل محروم ميكند
زاهدان- خبرنگارروزنامه جمهوري اسلامي: رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت: سهم سيستان و بلوچستان از بسيج سازندگي در راستاي اهداف چشم انداز اين نهاد بايد به 20 هزار نفر برسد.
سردار محمد رضا نقديدر كارگروه اشتغال و سرمايهگذاري سيستان و بلوچستان كه با هدف تشريح اهداف طرح هجرت 3 بسيج برگزار شد اظهار داشت: در راستاي توسعه ايران زمين، بسيج يك ميليون نفر براي سازندگي در نظر گرفته شده كه سهم استان 15 هزار نفراست.
وي افزود: با تلاشهاي صورت گرفته و در راستاي برنامههاي هجرت سه تنها هفت هزار و 200 نفر براي شركت دربرنامههاي سازندگي محقق شد كه با توجه به وسعت و پراكندگي استان ناكافي و بايد اين سهم افزايش يابد.
او ادامه داد: با افزايش اين افراد به 20 هزار نفر به راحتي ميتوان در كنار آباداني و سازندگي اهداف اشتغالزايي را با استفاده از توان بدنه بسيج در اين خطه از ايران اسلامي پياده كرد.
سردار نقدي با اشاره به سخنان رهبري معظم انقلاب در جمع مردم كرمانشاه بيان كرد: رهبري در آن سفر ريشه انقلاب را مردمي دانستند كه هيچ قدرتي نميتواند خدشهاي به آن وارد كند.
وي افزود: با تببين اين سياست و راهبرد مهم رهبري ميتوان بخوبي با الگو قرار دادن زمان دوران هشت سال دفاع مقدس، مشاركت مردم را در رشد، آباداني و سازندگي سيستان و بلوچستان افزايش دهيم.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين اظهار داشت: در شرايط كنوني استان، توسعه فرهنگ كارآفريني، فرهنگ سازي مصرف كالا و توليدات داخلي، رشد نظام آموزشي كاربردي به ويژه فني و حرفهاي ميتواند راهگشا باشد.
وي با اشاره به رويكرد بسيج براي سازندگي ايران اسلامي افزود: حدود يك ميليون نفر طي سال جاري براي اجراي طرحهاي بسيج سازندگي به مناطق روستايي كشور اعزام شدند.
نقدي گفت: امسال اين نهاد براي افزايش 75 درصدي برنامههاي بسيج سازندگي اهدافي داشت كه به اين مهم دست يافته است.
وي گفت: نهاد بسيج براي فراهم ساختن مقدمات اجراي طرح بسيج سازندگي مبلغ 500 ميليارد ريال از بودجه اختصاصي خود در سال جاري را به اين امر اختصاص داده است.
وي با تاكيد بر لزوم استفاده از ظرفيت بسيج براي پيشبرد امور، افزود: گسترش طرح بسيج سازندگي در استانها، نيازمند همكاري بيشتر مسوولان دستگاهها است كه آنرا به عنوان يك مجري به رسميت شناخته و در اجراي طرحهاي خود استفاده كنند.
سردار نقدي، مشاركت مردم را يكي از بزرگترين توفيقات در نظام مقدس جمهوري اسلامي خواند و گفت: اكنون توجه به اين مهم و استفاده از آن براي نظام و دولت به عنوان فرصتي طلايي به شمار ميرود.
وي افزود: مشاركت مردم ظرفيتي است كه در پيروزي انقلاب و دفاع مقدس توسط امام (ره) كشف و عملياتي شد و بعد از آن هم رهبر معظم انقلاب با ابتكار عمل و تشكيل طرح بسيج سازندگي، از اين ظرفيت براي توسعه مناطق مدد جست كه اكنون بركات آن را در مناطق محروم بخوبي مشاهده ميكنيم.
نقدي با اشاره به اينكه كشور سالانه 55 ميليارد دلار واردات دارد، افزود: اين ميزان واردات ما را از وجود 22 ميليون شغل محروم ميكند كه اگر با تبليغات و فرهنگسازي براي مصرف، اين رقم واردات كالاي خارجي به نصف برسد، معضل بيكاري كشور حل خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه بسيج در بحث رفع معضل بيكاري و اشتغال زايي در كشور ميتواند نقش آفرين باشد، گفت: دستگاههاي مرتبط در بخش اقتصادي بايد همكاري و مشاركت بسيج در رفع معضل بيكاري را مطالبه كنند.
چهارشنبه|ا|28|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 243]