تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):مؤمن، خاموشى اختيار مى‏كند تا سالم بماند و سخن مى‏گويد تا سودى ببرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829486894




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بيكاري فارغ التحصيلان در مهد كشاورزي


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: بيكاري فارغ التحصيلان در مهد كشاورزي
استان لرستان به عنوان قطب كشاورزي كشور در حال حاضر با تعداد زيادي از فارغ التحصيلان بيكار در بخش كشاورزي مواجه است در حاليكه رئيس سازمان نظام مهندسي كشاورزي لرستان معتقد است كه تسهيلات اعطايي در اين بخش منحرف شده و صرف دلالي مي شوند.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛لرستان با آب و هواي مناسب و رودهاي پرآب و خاك حاصلخيز استعداد ويژه اي براي كشاورزي دارد و به همين دليل پايه اصلي اقتصاد مردم اين استان را كشاورزي تشكيل مي دهد.

در حال حاضر اين استان با داشتن بيش از 848 هزار هكتار اراضي كشاورزي، 50 هزار هكتار باغات مثمر، ميزان بارندگي نرمال 570 ميليمتر، ميزان 13.5 ميليارد مترمكعب آب توليدي و خروجي از استان در طول سال و بيش از 6.5 ميليون راس دام سبك و سنگين همچنان به جايگاه شايسته خود در اين بخش دست نيافته است.

كشاورزي؛ پايه لرزان اقتصاد لرستان همچنين اين استان با دارا بودن 6.5 ميليون واحد دامي در رده ششم كشور قرار گرفته و افزون بر آن در زمينه شاخص تراكم نيز رتبه اول را در كشور داراست كه به عنوان يكي از مهمترين قطبهاي دامپروري كشور استعداد و توانايي ايجاد فرآورده هاي لبني، صنايع تبديلي فرآورده هاي گوشتي و صنعت چرم و پوست را داراست.

استان لرستان از جمله استانهاي غيرساحلي است كه داراي سه هزار و 39 دهنه چشمه، بيش از سه هزار و 250 حلقه چاه عميق و نيمه عميق، هزار و 527 رشته قنات و دو هزار و 450 كيلومتر مسير رودخانه و آبراهه است كه اين امكانات استان را داراي قابليت و چشم انداز توليد 23 هزار تن گوشت ماهي در سال كرده است.

در حال حاضر ميزان توليد گوشت ماهي در استان بيش از پنج هزار و500 تن در سال است كه رتبه اول توليد ماهيان سردابي را در بين استانهاي غيرساحلي از آن خود كرده است.

اين در حاليست كه با توجه به آمار و اطلاعات موجود در استان، اراضي قابل كشت حدود 800 هزار هكتار است كه با وجود وفور آب و 23 دشت كه مرغوبترين و حاصلخيزترين اراضي را شامل مي شوند فقط حدود 190 هزار هكتار از اين اراضي - حدود 25 درصد - به زير كشت آبي رفته و مابقي به صورت ديم كشت مي شود.

به هر روي امروز كشاورزي به عنوان پايه اقتصاد لرستان با چالشهاي متعددي مواجه است كه بكارگيري فارغ التحصيلان اين بخش مي تواند كشاورزي سنتي لرستان را متحول كند ولي همچنان فارغ التحصيلان كشاورزي در اين استان به دلايل مختلفي حجم بالايي از فارغ التحصيلان بيكار استان را به خود اختصاص داده اند.

فارغ التحصيلان كشاورزي به مزارع هدايت شوند معاون برنامه ريزي استانداري لرستان در سخناني با انتقاد از بيكاري فارغ التحصيلان رشته كشاورزي استان اظهار داشت: متاسفانه ما در حال حاضر با خيل عظيم فارغ التحصيلان بخش كشاورزي جوياي كار مواجه هستيم.

وي تصريح كرد: اين در حاليست كه به جاي اينكه فارغ التحصيلان بخش كشاورزي استان لرستان به ساختمان بلوار كشاورز و سازمان جهاد كشاورزي استان هدايت شوند بايد به سمت مزارع كشاورزي سوق داده شوند.

علي هادي چگني ادامه داد: اين امر امكان پذير نيست مگر اينكه وظايف سازمان جهاد كشاورزي را كم و از فارغ التحصيلان رشته هاي كشاورزي و منابع طبيعي استفاده كنيم.

ضرورت واگذاري مسئوليتها به فارغ التحصيلان كشاورزي استان معاون برنامه ريزي استانداري لرستان با اشاره به اينكه وضعيت بيكاري فارغ التحصيلان رشته هاي كشاورزي در استان به هيچ عنوان راضي كننده نيست، بيان داشت: زماني ما مي توانيم بگوييم كه از ظرفيتهاي بخش كشاورزي لرستان به درستي استفاده شده كه از مهندسين حوزه كشاورزي استان بهره ببريم.

چگني با تاكيد بر ضرورت مهيا كردن چارچوب هاي لازم در اين زمينه براي فارغ التحصيلان بخش كشاورزي لرستان يادآور شد: سازمان نظام مهندسي كشاورزي استان بايستي در قالب چارچوب هاي مناسب خدمات اين حوزه را به وسيله مهندسين كشاورز جوان و جوياي كار ارائه دهد.

تسهيلات لازم به فارغ التحصيلان كشاورزي لرستان پرداخت شود وي با بيان اينكه در حال حاضر جهاد كشاورزي هزينه هاي فراواني در زمينه ارائه خدمات به كشاورزان لرستان متحمل مي شود عنوان كرد: اين در حاليست كه همين مهندسين جوان جوياي كار مي توانند با كمترين هزينه ها اين خدمات را به كشاورزان ارائه دهند.

معاون برنامه ريزي استانداري لرستان با تاكيد بر واگذاري مسئوليتهاي قابل واگذاري به فارغ التحصيلان بخش كشاورزي استان بيان داشت: اين مسئوليتها بايد هرچه زودتر احصا و به اين مهندسين جوان واگذار شوند.

چگني با تاكيد بر پرداخت تسهيلات لازم به فارغ التحصيلان بخش كشاورزي استان لرستان يادآور شد: بايستي اعتبارات سازمان جهاد كشاورزي در اين زمينه را در اختيار اين افراد جوياي كار قرار داد.

4 هزار فارغ التحصيل بيكار رشته هاي كشاورزي در لرستان وجود دارد رئيس سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي استان لرستان نيز در اين رابطه با اشاره به اينكه در حال حاضر بيش از چهار هزار نفر فارغ التحصيل بيكار رشته هاي كشاورزي، منابع طبيعي و محيط زيست در استان وجود دارد عنوان كرد: اين در حاليست كه اين افراد داراي مدارك بالاتر از مقطع ليسانس هستند و چشم انتظار لطف دستگاههاي اجرايي مرتبط مي باشند.

مهرداد فتحي با بيان اينكه خوشبختانه اقدامات مطلوبي توسط سازمان جهاد كشاورزي استان لرستان در زمينه ايجاد اشتغال اين افراد جوياي كار انجام شده است، بيان داشت: اميدواريم كه اين اقدامات به سرانجام برسد و زمينه اشتغال اين افراد در استان فراهم شود.

وي با اشاره به اقدامات صورت گرفته براي ايجاد اشتغال براي فارغ التحصيلان بخش كشاورزي يادآور شد: يكي از اين اقدامات اعطاي زميني توسط شركت شهرك هاي صنعتي استان به مساحت چهار هزارهكتار به شركت هاي نظام مهندسي كشاورزي داراي رتبه است.

اعتبارات تزريق شده به بخش كشاورزي صرف دلالي مي شود

رئيس سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي استان لرستان با اشاره به آمادگي شوراي عالي بانكهاي استان براي ارائه تسهيلات لازم به اين افراد افزود: در شوراي عالي بانكها مصوب شده كه بانك كشاورزي استان و بانكهاي غيرتخصصي نيز در اين زمينه تسهيلات لازم را به شركتهاي مهندسي كشاورزي داري رتبه و خلاقيت اعطا كنند.

فتحي با بيان اينكه سالانه هزاران ميليارد تومان اعتبار به بخش كشاورزي كشور و استان اختصاص داده مي شود، عنوان كرد: اين در حاليست كه تزريق اين اعتبارات هيچگونه بازخورد مثبتي در بخش كشاورزي ندارد.

وي با اشاره به اينكه اين اعتبارات در راه تزريق به بخش كشاورزي منحرف شده و صرف كارهاي ضد توليد و دلالي مي شود، يادآور شد: اين در حاليست كه ما در حال حاضر 32 رشته تخصصي مهندسي كشاورزي، منابع طبيعي و محيط زيست داريم كه اگر از فارغ التحصيلان اين حوزه استفاده كنيم به طور حتم كشاورزي ما اين وضعيت را نخواهد داشت. بكارگيري فارغ التحصيلان راندمان كشاورزي استان را بالا مي برد رئيس سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي استان لرستان با بيان اينكه اگر از اين مهندسين كشاورزي

جوان و جوياي كار استان استفاده شود به طور حتم راندمان كشاورزي استان نيز افزايش پيدا خواهد كرد بيان داشت: دستگاههاي اجرايي مرتبط بايد در اين زمينه همكاري لازم را سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي استان داشته باشند.

فتحي با تاكيد بر برگزاري كلاس هاي كارآفريني براي مهندسين فارغ التحصيل بخش كشاورزي توسط اداره كل كار و امور اجتماعي استان لرستان افزود: اين اداره كل مي تواند مباحث لازم را در زمينه كار آفريني به صورت تخصصي به شركتهاي مهندسي كشاورزي استان ارائه دهد.

وي همچنين با تاكيد بر همكاري سازمان بازرگاني استان نيز دراين رابطه عنوان كرد: سازمان بازرگاني استان نيز مي تواند در كارگروه صادرات غيرنفتي نيازهاي خود را در راستاي صدور خدمات فني و مهندسي به داخل و خارج از كشور به شركتهاي مهندسي كشاورزي و سازمان نظام مهندسي كشاورزي استان اعلام كنند.

فارغ التحصيلان محيط زيست مظلوم ترين فارغ التحصيلان استان رئيس سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي استان لرستان در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اينكه فارغ التحصيلان رشته هاي محيط زيست استان به واقع از مظلوم ترين فارغ التحصيلان استان به شمار مي آيند، يادآور شد: در حال حاضر 136 فارغ التحصيل بيكار در رشته هاي محيط زيست در استان وجود دارد.

فتحي با بيان اينكه متاسفانه در حال حاضر بيش ترين توجه ها به فارغ التحصيلان بخش كشاورزي است، بيان داشت: اين افراد فارغ التحصيلان رشته هاي محيط زيست صنعتي، محيط زيست انساني و... هستند كه بايد مورد توجه جدي قرار گيرند.

وي با تاكيد بر ايجاد كارگروهي براي رسيدگي به مشكلات اين افراد يادآور شد: بايد در اين راستا نيز مجوزهاي لازم براي واگذاري وظايف تصدي گري سازمان حفاظت محيط زيست به اين فارغ التحصيلان اخذ شود.

رئيس سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي استان لرستان با تاكيد بر اينكه استان لرستان پتانسيل هاي فراواني در بخش هاي كشاورزي و منابع طبيعي دارد افزود: اگر از اين فارغ التحصيلان بخش كشاورزي، منابع طبيعي و محيط زيست استفاده شود بدون كوچكترين هزينه اي براي دولت كشاورزي استان توسعه و پيشرفت خواهد داشت./س

چهارشنبه|ا|28|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن