تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مبادا اعمال نیک را به اتکاى دوستى آل محمد (ص) رها کنید، مبادا دوستى آل محمد (ص) ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840591662




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بزرگان هنر شوالیه‌ی آواز ایران را ستودند 1


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: بزرگان هنر شوالیه‌ی آواز ایران را ستودند 1
بزرگان هنر
دولت‌آبادی، سریر، كلانتری، تقی‌زاده و ...‌ از جهانی شدن و شهرام ناظری صبح امروز اهالی موسیقی، ادبیات، شعر و سینما در محل مجله‌ی فردوسی گردهم آمدند تا معضلات چرایی  جهانی نشدن ایران را بررسی كنند. بهانه‌ی گردهم آمدن‌شان هم شهرام ناظری و نشان شوالیه‌ای بود كه از سوی دولت فرانسه به وی اعطا شده است. به گزارش خبرنگار بخش موسیقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این نشست عزت‌الله انتظامی، محمود دولت‌آبادی، محمد سریر، مدیا كاشیگر، پرویز كلانتری، صفدر تقی‌زاده، احمد سعیدنیا و شهرام ناظری حاضر بودند.
بزرگان هنر
محمود دولت‌آبادی: بیشتر دارایی‌های تاریخی ما مخفی مانده‌ است نشست ساعت 11 آغاز شد. محمود دولت‌آبادی از اعطای بالاترین نشان فرهنگ و هنر دولت فرانسه به ناظری ابراز خرسندی می‌كرد و گفت كه احساس می‌كند باید از بزرگان موسیقی معاصر و پیشینیان آن‌ها كه قدر و منزلت هنر موسیقایی ایران را به آن جایی رسانده‌اند كه امروز مهم‌ترین مركز فرهنگی دنیا در پاریس به این نتیجه رسیده است كه آن‌ها قدرشناسی كند، تجلیل شود. این نویسنده‌ی پیش‌كسوت اضافه كرد: ما به‌عنوان اهالی این مملكت هم از شهرام ناظری، از جهانیان، كشور فرانسه و مدیریت تئاتر شهر پاریس تشكر می‌كنیم. وی افزود: من از آن دسته كسانی هستم كه نه به تاریخ ‌می‌بالم و نه از كسانی كه بیش از اندازه از آن تعریف كنم؛ زیرا تاریخ كچلی‌هایی دارد و ترجیح می‌دهم بگویم ما از تاریخ چه داریم، زیرا بیشتر دارایی‌های ما مخفی مانده‌اند و كمتر دیده شده‌اند.
بزرگان هنر
به ‌زعم این داستان‌نویس، متأسفانه تلاش‌هایی كه در تاریخ موسیقایی ایران انجام گرفته است، بیشتر فردی بوده و كارهای گروهی كمتر دیده شده است. دولت‌آبادی ابراز كرد: به ‌تازگی و برای نخستین‌بار به اركستر سمفونیك تهران دعوت شده‌ام كه در آن یك گروه جمعی به هنرنمایی پرداختند. در آن‌جا این كار جمعی را با حیرت و تحسین نگاه كردم، اما متأسفانه آن‌جا هم به‌ جز نادر مشایخی و یكی دیگر از دوستانم، هیچ كدام از هنرمندان را ندیدم. وی همچنین از این كه در ایران كار جمعی نمی‌شود، ابراز تأسف كرد و گفت: ضروری است عادت كنیم تا در هنر به ‌خصوص موسیقی كارهایی جمعی انجام دهیم.
بزرگان هنر
محمد سریر: نشان شوالیه‌ی ناظری حكایت شناخت عمق فرهنگ ایران است به گزارش ایسنا، محمد سریر - رییس هیات مدیره‌ی خانه‌ی موسیقی - به خانواده‌ی هنر و ایرانیان برای افتخار آفرینی شهرام ناظری تبریك گفت و نشان شوالیه‌ی ناظری را نقطه‌ی عطفی در تاریخ موسیقی ایران دانست. وی افزود: این نشان در حقیقت از توجه مردم فرانسه به فرهنگ ایران و هنر موسیقایی ایران ناشی شده و نشان می‌دهد كه مردم فرانسه تا چه اندازه به عمق فرهنگ ایران پی بردند. سریر خبر برگزاری كنسرت شهرام ناظری را تا پایان سال جاری، به‌عنوان یك مژده‌ی خبری اعلام كرد.
بزرگان هنر
پرویز كلانتری: ناظری قلمرو صدای خود را حفظ كرد پرویز كلانتری - هنرمند نقاش - هم افزود: هنرمندان رابطه‌ی ویژه‌یی با یكدیگر دارند كه می‌توانند درباره‌ی هنر یكدیگر اظهار نظر كنند. من هم به‌عنوان یك نقاش هنر موسیقایی ایران را در سطح بالایی ارزیابی می‌كنم. كلانتری گفت: شهرام ناظری از آن دسته خوانندگانی است كه برخلاف دیگران از صدای خود استفاده كرده تا خودش را مطرح كند. این كار او آگاهانه و بدون تقلید از دیگران بوده است.
بزرگان هنر
این هنرمند نقاش با بیان این‌كه، پنجره‌ی اتاق من به سمت درخت تناوری باز می‌شود كه به هنگام صبح، پرندگان با صدایی بلند شروع به آواز خواندن می‌كنند؛ ابتدا فكر می‌كردم این سر و صدا به‌خاطر جفت‌خواهی است، اما اكنون به این نتیجه رسیده‌ام كه به‌دلیل حفظ قلمروشان است، نتیجه‌گیری كرد، شهرام ناظری از خوانندگانی است كه قلمرو صدای خود را حفظ كرده است. به‌زعم وی موسیقی باید از جایی شروع شود و در صدای ناظری این آغاز‌گری به‌وضوح دیده می‌شود. مدیا كاشی‌گر، صفدر تقی‌زاده و احمد سعیدنیا از ناظری و نشانش گفتند مدیا كاشی‌گر - مترجم - توضیح داد، ترجمه شوالیه ادبیات و هنر درست نیست، بلكه شهرام ناظری مقامی بالاتر از آن دارد و نباید این فكر در ذهن اهالی هنر نقش بندد. صفدر تقی‌زاده - مترجم و شاعر معاصر - هم در ادامه این نشست ترجمه‌ شعری را از رابرت فلای كه سفری به ایران هم داشته، درباره‌ی شهرام ناظری خواند.
بزرگان هنر
به ‌گفته‌ی وی، این شعر به نام گوش دادن به شهرام ناظری در نشریه معتبر نیو ریپابلیك new republic هم منتشر شده است. در ادامه، احمد سعیدنیا - مدرس شهرسازی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران - گفت: این نشان ارزشمند شهرام ناظری و نیز مطرح شدن هنرمندان این مرز و بوم در جوامع مختلف دنیا، به رشد سطح فرهنگی جامعه ایران كمك شایانی می‌كند. ادامه دارد...منبع : ایسنا مطالب مرتبط :این صدا كی به ما می‌رسد؟ بنال ای بلبل دستان ... آواز ناظری پلی است بین ایران و فرانسه بالاترین نشان فرهنگی فرانسه بر سینه‌ی بلبل پارسی‌خوان   





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 358]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن