تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس حقيقت را از طريق قرآن نشناسد، از فتنه ها بركنار نمى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826619663




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

65 درصد اشتغال كشورهاي توسعه يافته از طريق بنگاه هاي كوچك است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: 65 درصد اشتغال كشورهاي توسعه يافته از طريق بنگاه هاي كوچك است
بيش از 55 درصد توليد ناخالص داخلي و 65 درصد اشتغال در كشورهاي توسعه يافته از طريق بنگاه هاي كوچك و متوسط تامين مي شود.


به گزارش روز شنبه ايرنا به نقل از ماهنامه "كار و جامعه" كه از سوي موسسه كار و تامين اجتماعي انتشار مي يابد، بنگاه هاي كوچك و متوسط در كشورهاي در حال توسعه مسئول ايجاد اشتغال و كاهش فقر مي باشند.
بنگاه هاي اقتصادي كوچك و متوسط، به دليل انعطاف پذيري مي توانند به تنوع توليد محصولات و خدمات در كشورها، منجر شوند.
بنگاه هاي يادشده نقش ارزنده اي در توسعه صادرات كشورهاي عضو سازمان همكاري هاي اقتصادي (OECD) داشته باشند به طوري كه سهم صادارت محصولات كشورهاي شرق آسيا نظير تايوان 56 درصد، چين بيش از 40 درصد و هند بيش از 31 درصد است.
شكي نيست بنگاه هاي اقتصادي كه در زمينه توليد مي توانند فعال باشند، رقابت آنها در سطوح ملي، خرده ملي و فراملي سنجيده مي شود و ضروري است كه بنگاه هاي اقتصادي در زمينه منابع انساني، مالي و فناوري هاي نوين خود را همواره توانمند سازند.
طبق اين گزارش فعاليت بنگاه هاي كوچك و متوسط از طريق صادرات مي تواند جهاني شود
و فعاليت آنها در شبكه جهاني سازي نظير فعاليت هاي فرامرزي، سرمايه گذاري هاي بين المللي و مشاركت در پيمان هاي راهبردي، مشاركت در ترتيبات شبكه بندي و تحقيق و توسعه محصول و توزيع آن، صورت پذيرد.
برخي از بنگاه هاي كوچك و متوسط كه داراي دانش و تخصص بالايي هستند جايگاه ويژه اي در بازار و ارائه توليدات با كيفيت دارا مي باشند و خريداران خارجي همواره تمايل دارند كه كالاهاي خود را از طريق اين بنگاه ها، تامين كنند.
شكي نيست كه بنگاه هاي يادشده به علت استفاده از دانش و فناوري هاي نوين به صادر كنندگان جهاني، تبديل شده اند.
براساس اين گزارش، كشورهايي نظير كره جنوبي و تايوان بدون اتكا به شركت هاي فرامليتي قادر هستند در صادرات محصولات صنعتي موفق باشند.
در اين گزارش با اشاره به خط مشي هايي براي توسعه رقابت صادراتي بنگاه هاي كوچك و متوسط آمده است: بازارهاي خصوصي و راهبردهاي مبتني بر صادرات مي تواند به رشد صنعتي و اقتصادي كشورهاي در حال توسعه و در كنار آن رشد و توسعه بنگاه هاي كوچك و متوسط، كمك كند.
اين گزارش ادامه مي دهد: همچنين براي افزايش رقابت ضروري است بخش هاي دولتي و خصوصي و همچنين جامعه بين الملل در اين مهم، سهيم باشند.
خط مشي هايي كه دولت ها مي توانند براي توسعه بنگاه هاي كوچك و متوسط در پيش گيرند شامل تعهد دولت ها در قبال صادرات محصولات اين بنگاه ها، اتخاذ چارچوبي از خط مشي هاي منسجم و مرتبط با يكديگر، دادن فرصت مناسب به اين بنگاه ها به منظور انطباق با شرايط و سياست هاي جديد، ايجاد محيطي دوستانه براي تجارت و كسب و كار بنگاه ها، تسهيل سياست ها و مراحل صادرات و واردات، مبارزه با فساد و رشوه خواري، ايجاد زير ساخت هاي عمومي مناسب به ويژه در بخش حمل و نقل، انرژي، مخابرات و ديگر زيرساخت هايي كه براي تجارت داخلي و خارجي امتياز است و در نهايت ايجاد مشوق هاي مالي و يا ارائه تسهيلات در جهت حمايت از صادرات اين بنگاه ها است.
در اين گزارش با اشاره به توصيه هايي به بخش خصوصي درباره حمايت از بنگاه هاي كوچك
و متوسط آمده است، تاسيس شركت هايي كه كانال هاي توزيع و داد و ستد تجاري را كنترل كنند، تاسيس شركت هاي فرامليتي كه رقابت را در عرصه توليد افزايش دهند و در نهايت بانك هاي تجاري و گروه ها و موسسات اعتباري غيررسمي از جمله فعاليت هاي صورت گرفته در حمايت از بنگاه هاي زودبازده است.
توصيه هايي كه به جامعه بين المللي در حمايت از بنگاه هاي كوچك و متوسط مي شود شامل حمايت جامعه بين الملل به بنگاه هاي كوچك و متوسط از طريق وام هاي كوتاه و بلند مدت و همچنين ارائه برنامه هاي آموزشي جهت ارتقا ظرفيت هاي موجود جهت تبديل شدن آن بنگاه به يك بنگاه صادراتي است.
اين گزارش تاكيد كرده است: هدف برنامه هاي يادشده نه تنها كمك به بنگاه هاي شركت كننده در اين نوع برنامه ها جهت تعديل به يك بنگاه صادراتي است بلكه مهندسي دائم تحول در استراتژي و چشم انداز بنگاه است. مجموعه اين فرآيند 18 تا دو سال زمان نياز دارد و شامل سه مرحله تشخيص ،برنامه صادرات و اجراي برنامه و كنترل آن است.
شكي نيست برنامه هاي توسعه هزاره كه بر محو فقر و محروميت تاكيد دارد مسئوليت مهمي را بر عهده تمام كشورهاي جهان به ويژه كشورهاي پيشرفته قرار داده است. حمايت از بنگاه هاي كوچك و متوسط كه مي تواند نقش ارزنده اي در توسعه اشتغال داشته باشد يكي از مهمترين راهكارهاي محو فقر و محروميت از كشورهاي در حال توسعه است.
اقتصام ** 9123 ** 1558

شنبه|ا|26|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن