واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: گزارش ايسكانيوز از روز دوم همايش "امر به معروف و نهي از منكر" روزبهاني: سلامت جامعه در گرو احياي امر به معروف و نهي از منكر است// دشمن در صدد از بين بردن غيرت ديني جوانان است
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا با بيان اينكه ناتوي فرهنگي دشمن مي كوشد غيرت ديني جوانان جامعه را از بين ببرد تاكيد كرد: سلامت جامعه تنها در گرو احياي امر به معروف و نهي از منكر است.
به گزارش روز شنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، سردار احمد روز بهاني صبح امروز در دومين روز همايش علمي امر به معروف و نهي از منكر در سخناني در خصوص ميزان تاثير امر به معروف و نهي از منكر در موفقيت اجراي طرح هاي ارتقاي امنيت اجتماعي پليس گفت: اين فريضه بي شك در پيشگيري، آگاه سازي و برخوردهاي اجتماعي تاثير گذار است.
رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا با اشاره به اينكه از ابتداي سال 86 طرح ارتقاي امنيت اجتماعي پليس با مطالعات و تحقيقات مختلف آغاز و در حال اجراست افزود: با توجه به تحقيقات آن زمان ناجا پليس خطر جدي مفاسد اجتماعي را احساس كرد و كوشيد در غالب طرح هاي ويژه اي امنيت اجتماعي جامعه را ارتقا دهد.
سردار روبهاني گفت: در اين ميان مشروبات الكلي كه مهمترين آسيب اجتماعي كشور است از نوع خارجي از طريق مرزهاي غربي وارد كشور شده ولي با كوشش ماموران ناجا، سپاه و مرز نشينان ارتش جمهوري اسلامي ايران تا قبل از اجراي طرح فوق وارد كشور مي شد.
وي با اشاره به اينكه دشمن ايران اسلامي تصور كرد كه پس از جنگ تحميلي بايد جوانان ايران را از نظر اعتقادي و فكري ضربه پذير كند و در پي تكرار حادثه غم انگيز اندلس در ايران اسلامي شد ابراز داشت: براي دشمن مسايل مالي مشروبات اصلا مطرح نيست و آن ها دنبال به فساد كشيدن جوانان پاك ما هستند.
وي گفت: ناجا در زمينه مقابله با قاچاق مشروبات بسيار موفق بوده و در صدد كشف مشروبات الكلي خارجي ما پايين آمده و ناجا در مبارزه با ورود آن موفق بوده است.
روز بهاني با بيان اينكه امر به معروف و نهي از منكر در زمينه مبارزه مشروبات الكلي بسيار تاثير گذار است، خاطر نشان كرد: نتوانسته ايم به جوانان خود بياموزيم كه در آن عرصه ها نيز نهي از منكر كنند و به جاي آن به ورزش و تفريح سالم بپردازند.
به گفته اين مقام انتظامي كشورمان ، در زمينه پوشش آقايان و بانوان در سال 85 پليس ديد كه خيلي از طراحان در صدد وارد كردن مدل هاي غربي و بدحجاب هستند و البته اتحاديه در صنف لباس در زمينه مبارزه با مدل هاي غربي با پليس همكاري خوب داشتند و دشمن نتوانست در ابتداي سال 86 مدل هاي دلخواه خود را در بازار وارد كند.
سردار روزبهاني در ادامه خاطر نشان كرد: در مباحث پوشش خانم ها در جامعه ما متاسفانه نهي از منكر و امر به معروف وجود ندارد ولي ناجا احساس وظيفه كرد و در اين زمينه نيز وارد شد.
رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا با اشاره به اينكه متاسفانه در لباس هاي جوانان امروزي تبليغات منفي غربي ها رواج يافته است، گفت: در اين شرايط هيچ كس احساس مسووليت نمي كند و تذكري نمي دهد و حالا كه پليس وارد عمل شده خيلي ها انتقاد مي كنند و از ميان طرح هاي امنيت اجتماعي پليس تنها به برخورد پليس با پوشش تذكر داده و انتقاد مغرضانه مي كنند.
به اعتقاد وي ، اگر امر به معروف و نهي از منكر در جامعه ما نهادينه مي شد، اصلا چنين صحنه هاي دردناكي در نوع پوشش بانوان ما ديده نمي شد و پليس نيز در بحث مبارزه با اراذل و اوباش با وسواس و حساسيت از سال 86 وارد عمل شده است.
سردار روزبهاني تاكيد كرد: همراهي مردم پس از مبارزه با اراذل و اوباش تاثير زيادي در انجام عمليات پليس و برخوردهاي قضايي داشت و ايزن در حالي است كه سه ماه پس از اجراي طرح امنيت اجتماعي 80 درصد نوع حجاب هاي بانوان مناسب شد.
رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا در ادامه با تاكيد بر اينكه امر به معروف و نهي از منكر بايد در چارچوب خاص خود انجام شود، خاطر نشان كرد: كار فرهنگي در اين زمينه قدري زمان بر است و نبايد انتظار داشت سريع جواب دهد.
وي در خصوص تاثير امر به معروف و نهي از منكر در سلامت جامعه گفت: مي توان با احياي اين فريضه امنيت جامعه را تضمين كرد و در اين ميان دشمن در صدد از بين بردن غيرت ديني است و تنها راه مقابله با آن احياي امر به معروف و نهي از منكر است.
گزارش ايسكانيوز مي افزايد؛ همايش علمي امر به معروف و نهي از منكر به همت دانشگاه مذاهب اسلامني و با همكاري ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر و پژوهشكده مطالعات فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 26 و 27 بهمن ماه در كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان برگزار مي شود./146/120
يکشنبه|ا|27|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 231]