واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: تحريف چهره تاريخي كربلا
خطبهها و سخنرانيهاي مسجدالحرام و منازل بين راه حجاز و عراق و روز عاشوراي امام و خطبههاي بزرگان شهداي عاشورا و خطبههاي امام چهارم و ديگر اسيران اهل بيت در سفر اسيري بود كه چهره تاريخ عاشورا را تا اين حد صريح و بيپرده به روي صفحات تاريخ آورد.
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»؛ خطبه ها و سخنان اهل بيت (ع) و گفتار آن گويندگان شجاع و فصيح و بليغ كه در سينه هاي مردم جا گرفت و دلهاي آنان را تكان داد و پرده هاي گمراه كننده را بالا زد و تشخيص مردم را به كلي تغيير داد و مردم را به ارزش اين قيام مقدس توجه ساخت و فرصت تحريف و تغيير چهره ي اين واقعه ي تاريخي را از دست دشمن گرفت و هر چه را دشمن گفت و نوشت و هر چه سبكي و هرزگي نشان داد همه را ثبت تاريخ كرد.
همان خطبه ها و سخنراني هاي مسجدالحرام و منازل بين راه حجاز و عراق و روز عاشوراي امام و خطبه هاي بزرگان شهداي عاشورا و خطبه هاي امام چهارم و ديگر اسيران اهل بيت در سفر اسيري بود كه چهره ي تاريخ عاشورا را تا اين حد صريح و بي پرده به روي صفحات تاريخ آورد.
البته در آن روزهايي كه اين سخنان زنده و جاويد گفته مي شد كمتر مردمي مي توانستند به ارزش و تاثير آن توجه كنند و تنها خود آن گويندگان بودند كه نيك مي دانستند چه مي گويند و چه مي كنند و از اين گفته ها چه نتيجه خواهند گرفت و چنان كه خود امام (ع) از آن ساعتي كه از مدينه حركت كرد نيك مي دانست كه چه مي كند و كجا مي رود و نتيجه ي نهضت و قيام او در عالم اسلام چه خواهد بود .
مردان و زنان شيعه و اسير اهل بيت هم در كار خود بصيرت كامل داشتند و هر جا احساس لزوم و ضرورت سخن گفتن مي كردند ، با همه ي ناگواري هاي روحي و افسردگي هاي فراواني كه داشتند داد سخن مي دادند و حقايق را بي پرده مي گفتند و راه تحريف جريان تاريخ را به روي دشمنان مي بستند.
اما مسلم است كه بيشتر مردم در آن تاريخ از عمق اين گفتار ها و حساب دقيق اين گويندگان آگاه نبودند و بسا كه اگر خطبه ي زينب كبري(س) دختر اميرالمونين علي (ع) را در شهر دمشق مي شنيدند چنان فكر مي كردند كه زني سوگوار و داغدار است و عواطف او تحريك شده و از روي ناراحتي و فشار مصيبت سخني مي گويد و فردا كه آرامش خاطري پيدا كرد و مرور زمان مصيبتها را از ياد وي برد خودش هم از اين سخنان و گفته هاي امروز خود بي خبر خواهد بود و گفتار او از فراموش شده هاي تاريخ به حساب خواهد آمد.
اين مردم كوتاه نظر كه نمي توانستند به حقيقت واقع برسند نمي دانستند كه قلم تواناي تاريخ بدون انتظار هيچ گونه اجر و پاداشي براي نوشتن و ثبت كردن هر كلمه اي كه از دهان و زبان در آيد آماده است و همه را در كمال امانت ضبط مي كند و با كمال شجاعت در صفحات تاريخ منعكس مي سازد. قلم تاريخ نه تنها گفته هاي دختر امير المومنين (ع) راضبط مي كرد بلكه اشعار خليفه ي وقت را هم ضبط كرد و تحويل تاريخ داد.
جمعه|ا|23|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]