واضح آرشیو وب فارسی:الف: شگرد جديد كلاهبرداري از دارندگان عابر بانك
شهادت سرباز ايراني با ۱۴ گلوله مرزبانان آذربايجان، فعاليت جاسوسي موتور جستجو گر گوگل، راه اندازي مراكز فعاليت كارآگاهان خصوصي و انهدام باند بزرگ سرقت و زورگيري،اجراي طرح امنيت محله محور و افزايش قيمت جريمه ورود به طرح ترافيك مهمترين اخبار اين هفته حوزه پليس بود.
به گزارش مهر در اين هفته سردار حسين رحيمي رئيس پليس راهور تهران بزرگ با اعلام افزايش جريمه محدوده طرح ترافيك گفت: از روز ۲۰ دي ورود غيرمجاز به محدوده طرح ترافيك و زوج و فرد ۲۰ هزار تومان جريمه در پي دارد. اين در حالي است كه در ۱۶ بزرگراه تهران نيز دوربينهاي ثبت تخلف اصلاح شد است و بر اساس آن سرعت بالاي ۵۰ كيلومتر بالاتر از حد مجاز ۱۰۰ هزار تومان جريمه و ۱۰ نمره منفي در پي دارد. همچنين اگر سرعت غيرمجاز بين ۳۰ تا ۵۰ كيلومتر در ساعت باشد راننده متخلف علاوه بر جريمه ۵۰ هزار توماني، پنج نمره منفي دريافت ميكند. سرعت غيرمجاز با بيش از ۳۰ كيلومتر در ساعت ۴۰ هزار تومان جريمه دارد.
شهادت سرباز ايراني با ۱۴ گلوله مرزبان آذربايجان
در اين هفته سردار حسين ذوالفقاري فرمانده مرزباني به تشريح آخرين وضعيت اختلافات مرزي با آذربايجان پرداخت و گفت: چندي قبل كه ماموران مرزباني آذربايجان به صورت مسلحانه وارد خاك ايران شده بودند و يكي از آنها به حالت تهاجمي در پي نزديكي به ماموران مرزباني بود با اخطار نيروهاي ما دو مرزبان آذربايجاني اسلحه خود را زمين گذاشته اما يكي از آنها به صورت تهاجمي در حال نزديكي به ماموران بود كه مرزبان ما به قصد زدن پاي اين افسر آذربايجاني گلوله اي را شليك مي كند اما گلوله به اشتباه به شكم اين فرد برخورد و فوت مي كند. مرزباني آذربايجان در ابتدا ادعا مي كند كه درگيري در داخل خاك آن كشور بوده است اما نيروهاي ما جنازه را به مرز ايران منتقل كرده اند.
پس از حادثه مرگ مرزبان آذربايجاني نيروهاي اين كشور يك سرباز غير مسلح ما را با ۱۴ گلوله به شهادت رساندند كه نشان از تيراندازي عمدي ماموران آذربايجاني دارد. اگر آنها ادعاي تعامل و همكاري دارند رفتار و گفتار آنها نبايد متفاوت باشد.
به گفته ذوالفقاري، اتهامات وارده به ايران مبني بر قاچاق اعضاي بدني توسط هلال احمر از اين كشور و ترانزيت مواد مخدر از ايران ادعايي كذب بيش نيست و شايسته مسئولان يك كشور نيست كه چنين اتهاماتي را وارد كنند. شهادت ۴ هزار نفر در مرزهاي شرقي براي جلوگيري از ورود مواد مخدر تنها يكي از سندهاي ايران در مبارزه با مواد مخدر است.
گوگل جاسوس است
در حاشيه اختتاميه نشست پليس مبارزه با جرايم اقتصادي، سردار اسماعيل احمدي مقدم فرمانده نيروي انتظامي از اينترنت ملي حمايت كرد و گفت: هم اكنون شبكه هاي محدود گسترده و نيمه گسترده در فضاي مجازي فعال هستند و پليس براي جلوگيري از خرابكاري از شبكه نيمه گسترده داخلي استفاده مي كند. اينترنت ملي يعني اگر مي خواهيم حساب بانكي خود را كنترل كنيم چه ضرورتي دارد كه يك بار از طريق سرورها به خارج از كشور برويم و برگرديم و يك ردي از اطلاعات خودمان در موتورهاي جستجوگر كه موتور جاسوسي هستند باقي گذاريم.
اينترنت ملي مي تواند در حفظ اطلاعات و امنيت مردم كمك بسياري كند. هم اكنون كره جنوبي نيز براي تعاملات داخلي از اينترنت ملي استفاده كرده و براي تعاملات خارجي از اينترنت هاي بين المللي استفاده مي كند. به نظر من اينترنت ملي مي تواند گام بلندي براي محافظت از كشور باشد.
مجموعه هاي دولتي و غير دولتي نظارت گريزند
سردار احمدي مقدم همچنين در اين مراسم در مورد مجموعه هاي دولتي و نحوه نظارت بر آنها گفت: در يك فساد مالي ممكن است خود بانك نيز مماشات كرده يا در آن مشاركت كند. در فساد اخير نيز هشدارهايي داده شد اما بيشتر مشكلات ريشه در قانون دارد.
در قوانين مالي، بانكي، تجاري و گمركي بازنگري شود. بخشي زيادي از نگرانيها مربوط به ازدياد واحدهاي عرضه است. درصد زيادي از قاچاق در اين واحدها عرضه مي شود كه تا رسيدن جنس از مرز تا مركز قيمت آن ده برابر مي شود. هم اكنون دو تا سه برابر نرم جهاني در ايران واحدهاي صنفي عرضه كننده وجود دارند و پليس اماكن نيز نمي داند چه اقدامي را براي برخورد با اين واحدها انجام دهد.
احمدي مقدم ماليات بر ارزش افزوده را يك اقدام مناسب در عرصه اقتصاد ارزيابي كرد و در اين باره گفت: بر اساس ماليات بر ارزش افزوده مسير كالا و حقوق دولت مشخص است و قيمتها رصد و كنترل مي شود. معتقديم درباره اين قانون نبايد از اظهارات برخي ترسيد و عقب نشيني كرد.
كلاهبرداري در اينترنت با نام پليس فتا
در اين هفته پليس فتا از كلاهبرداري در اينترنت با نام اين پليس هشدار داد و گفت: اخيراً در برخي از اطاقهاي گفتگو ،انجمنها (forums) و وبسايتهاي شبكهي اجتماعي مشاهده شده است كه افرادي با جعل عنوان پليس سايبري و ايجاد نامهاي كاربري جعلي خود را به عنوان افسر پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات معرفي كرده و بدين ترتيب با سوء استفاده از اعتماد كاربران به پليس، نسبت به اخاذي ، كلاهبرداري و ايجاد مزاحمت براي آنان اقدام مينمايند.
پليس فتا ناجا، ضمن شناسايي و برخورد شديد با جاعلان عناوين اعلام كرد ، كه در آينده هر گونه ايجاد ارتباط با كاربران فضاي مجازي به صورت رسمي و با عناوين و هويت رسمي و طبق اطلاعيههاي قبلي پليس صورت خواهد گرفت و پليس در حال حاضر به هيچ عنوان در فضاي سرويسهاي اينترنت با هيچ يك از كاربران تماس برقرار نخواهد كرد.
پليس فتا ناجا اعلام كرد ، عموم كاربران فضاي مجازي در صورت مشاهدهي هر گونه جعل عنوان پليس و يا هرگونه درخواست يا ايجاد مزاحمت با نام و نشان پليس فتا يا پليس سايبري ، مراتب را از طريق بخش "تماس با ما" در وب سايت پليس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir در ميان بگذارند.
شگرد جديد كلاهبرداري از دارندگان عابر بانك
پليس آگاهي در اين هفته با هشدار نسبت به شگرد جديد كلاهبرداري از دارندگان عابر بانك گفت: طي چند هفته گذشته شاهد رواج شيوه جديدي از كلاهبرداري در برخي از استانهاي كشور بوديم. اين شيادان در ساعات پاياني شب با پرسه زدن در مقابل دستگاههاي خودپرداز به افراد مراجعه كرده و مدعي مي شوند بايد خيلي سريع پولي را به حساب كسي واريز كنند. اين افراد براي فريب طعمه هاي خود لباس ساده پوشيده و خود را فردي كم سواد نشان مي دهند.
اين افراد به بهانه واريز ۵ يا ۱۰هزار تومان به دارنده عابر بانك پول نقد مي دهند اما هنگام واريز پول حواس طعمه را پرت كرده و ۵۰ يا ۱۰۰ هزار تومان به حساب خودشان مي ريزند.براي جلوگيري از تكرار موارد مشابه به هيچ عنوان كارت عابربانك و يا رمز خود را در اختيار افراد ناشناس قرار ندهيد و در صورت مشاهده هر گونه رفتار مشكوك موضوع را سريع به پليس ۱۱۰ اطلاع دهيد.
پنجشنبه|ا|22|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 225]